| Eli iz Beograda | |
|
+33.Marija. Capo UE snoopy Boss Monika Tabasko the Dika lucija jecolinja Ari Emanuela BiGi-bigl jok.mi Lea2006 Meda Medena Niva Joker_Poker elmer fudd milena Lino DP Lilu The Great AnA__ Ivana Ksenija Dolly Zvoncica Dika Janchee Bunny's Nightmare Andrijana tatjana Eli 37 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Eli bigl-njuskalo
Broj poruka : 50 Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Eli iz Beograda Čet Jun 19, 2008 9:38 pm | |
| Hvala Milena i Lino @ Bili hajde ugrabicemo jednu priliku nadam se uskoro. Danas smo nasli njenog brata iz istog legla danas u parku kod hrama, Bigi se zove i moram da vam priznam da je najlepse videti ih tako na okupu sarene kako trckaraju i kako se igraju, nismo imali prilike da sretenemo jos nekog, osim Ogija. Medenjaci mali | |
|
| |
elmer fudd i'm bigl
Broj poruka : 586 Datum upisa : 10.12.2006
| Naslov: Re: Eli iz Beograda Čet Jun 19, 2008 9:40 pm | |
| | |
|
| |
Andrijana i'm bigl
Broj poruka : 2058 Godina : 37 Localisation : Beograd Datum upisa : 02.02.2007
| |
| |
Joker_Poker i'm bigl
Broj poruka : 732 Datum upisa : 05.06.2008
| Naslov: Re: Eli iz Beograda Pet Jun 20, 2008 9:29 am | |
| Welcome Eli ! Jedva čekam još slika . | |
|
| |
Eli bigl-njuskalo
| Naslov: Re: Eli iz Beograda Pet Jun 20, 2008 2:32 pm | |
| | |
|
| |
tatjana i'm bigl
Broj poruka : 720 Localisation : Beograd Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Eli iz Beograda Pet Jun 20, 2008 2:33 pm | |
| Jao sto je medena!Kao plisana igracka!! | |
|
| |
Eli bigl-njuskalo
| Naslov: Re: Eli iz Beograda Pet Jun 20, 2008 2:37 pm | |
| hihi hvaaala trenutno je jaako nemirna kopa po kauchu... nece da se smiri.... | |
|
| |
Janchee i'm bigl
Broj poruka : 1621 Godina : 42 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 06.12.2006
| Naslov: Re: Eli iz Beograda Pet Jun 20, 2008 3:06 pm | |
| Malena je mnogo slatka Ove fotke gde je u pokretu su sjajne!!!! Ljubac za Eli | |
|
| |
Niva i'm bigl
Broj poruka : 4769 Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Eli iz Beograda Pet Jun 20, 2008 4:36 pm | |
| ELI je preslatka!!!!i moja Niva je iz progara:) | |
|
| |
milena i'm bigl
Broj poruka : 658 Datum upisa : 14.04.2008
| Naslov: Re: Eli iz Beograda Sub Jun 21, 2008 12:32 am | |
| | |
|
| |
milena i'm bigl
| Naslov: Re: Eli iz Beograda Sub Jun 21, 2008 12:34 am | |
|
Poslednji izmenio milena dana Sub Jun 21, 2008 4:21 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Eli bigl-njuskalo
| Naslov: Re: Eli iz Beograda Sub Jun 21, 2008 4:06 pm | |
| hvala na poljubcima milena slike smo jedva napravili jer je neuhvatljiva | |
|
| |
milena i'm bigl
| Naslov: Re: Eli iz Beograda Sub Jun 21, 2008 4:21 pm | |
| | |
|
| |
Janchee i'm bigl
Broj poruka : 1621 Godina : 42 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 06.12.2006
| Naslov: Re: Eli iz Beograda Sub Jun 21, 2008 8:49 pm | |
| Dakle, fotke su neverovatne.... Ove u pokretu su fenomenalne A model je savrsen... Malena lepotica Poljubac u mekane usi | |
|
| |
Dika i'm bigl
Broj poruka : 4050 Datum upisa : 21.12.2007
| Naslov: Re: Eli iz Beograda Ned Jun 22, 2008 4:21 pm | |
| Med medeni! Prosto mi dođe da uzmem još nekog biglića! | |
|
| |
Medena i'm bigl
Broj poruka : 3081 Datum upisa : 25.07.2007
| Naslov: Re: Eli iz Beograda Ned Jun 22, 2008 5:09 pm | |
| Dobrodosla, Eli! Slike su sjajne, a Eli je preslatka. Kopanje po kaucu je i Medin porok, i dan-danas. | |
|
| |
Eli bigl-njuskalo
| Naslov: Re: Eli iz Beograda Pon Jun 23, 2008 12:35 pm | |
| - Medena ::
- Dobrodosla, Eli! Slike su sjajne, a Eli je preslatka.
Kopanje po kaucu je i Medin porok, i dan-danas. Stvarno? joj a ja se sve nadam da ce to da prodje kada malo poraste.... Ili cemo i mi morati da se druzimo sa dreserom. Mislim generalno slusa ali ima periode kada toliko tera inat da mi dodje da poludim.A psi mi nisu novost, imala sam vec jednu divnu kucu kokerku, a imam i macku, cak sam i nju izdresirala... A ovo malo djavolce, hehe obozavam ali opet kada nije sa mnom pravi HAOS | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Eli iz Beograda Pon Jun 23, 2008 1:12 pm | |
| - Eli ::
- Medena ::
- Dobrodosla, Eli! Slike su sjajne, a Eli je preslatka.
Kopanje po kaucu je i Medin porok, i dan-danas. Stvarno? joj a ja se sve nadam da ce to da prodje kada malo poraste.... Ili cemo i mi morati da se druzimo sa dreserom. Mislim generalno slusa ali ima periode kada toliko tera inat da mi dodje da poludim.A psi mi nisu novost, imala sam vec jednu divnu kucu kokerku, a imam i macku, cak sam i nju izdresirala... A ovo malo djavolce, hehe obozavam ali opet kada nije sa mnom pravi HAOS Prateći forum,vidim da nas ima više koji smo pre ovih đavolaka imali kokerke, I ja sam i to dve! Ali, to je druga priča! Te ideje koje imaju biglići, mislim da ni jedan pas nema. Kad poodraste i može sama da se penje na krevet, fotelju, stolicu, eto nje i na stolu, ako misli da tamo ima nešto zanimljivo, tipa hem. olovke, mp3 plejeri, slušalice, daljinski, naočare i ko zna šta još! U početku će to da uradi pred vama, a kad podviknete, počeće krišom i kad je sama. Ja sam se trudila da je uhvatim na delu, pa novinama po turu i posle n-tog puta prestala je. Ipak kad je ostavljam samu, zatvorim vrata za nju najzanimljivije sobe, gde može da napravi neku štetu. Sve u svemu, mislim da može bez dresera, sa puno ljubavi i strpljenja, što su stariji, postaju poslušniji i trude se da vas zadovolje. (Tako je, bar, kad je u pitanju Dolly) | |
|
| |
Eli bigl-njuskalo
| Naslov: Re: Eli iz Beograda Pon Jun 23, 2008 2:09 pm | |
| e pa dobro, to i ja ocekujem da skapira kada malo poraste. Mislim pametnica je ona i kada je igranje u pitanju tada je naj divnija i hoce sve da slusa,dete.Najvise mrzi kada radimo za kompjuterima jer joj je tada dosadno pa kapiram da zbog toga na sve nacine pokusava da skrene paznju na sebe. | |
|
| |
Bunny's Nightmare i'm bigl
Broj poruka : 1527 Godina : 41 Localisation : Beograd-Titel Datum upisa : 16.04.2007
| Naslov: Re: Eli iz Beograda Pon Jun 23, 2008 2:45 pm | |
| Samo polako i sa puno strpljenja,jos je sasvim mala,ali vremenom ce nauciti sta sme a sta ne sme.
Ja imam 3 bigla,ali sam dugo imala samo jednog koji je uspeo da demolira stan i sve u stanu,ali bas sve. Vremenom se smirio i sad je kuca za primer,mada i sad ponekad ima izlive tvrdoglavosti,ali samo kad sam ja u pitanju,mog muza savrseno slusa. Doduse,ja i nisam neki autoritet. | |
|
| |
Medena i'm bigl
Broj poruka : 3081 Datum upisa : 25.07.2007
| Naslov: Re: Eli iz Beograda Pon Jun 23, 2008 3:02 pm | |
| - Eli ::
- Najvise mrzi kada radimo za kompjuterima jer joj je tada dosadno pa kapiram da zbog toga na sve nacine pokusava da skrene paznju na sebe.
Ista prica! Desna noga mi je sva izgrebana kako je pocelo ljeto pa nosim po kuci sorceve, jer cim sjednem za racunar Meda valjda misli da "nista ne radim" jer mirujem, i eto ti odmah nje i lupa me sapom ili se pentra po meni, jer bi ona da se igra... Dok je bila manja stalno je trazila da mi se uvali u krilo dok sam za racunarom, sad je velika ali desilo se bas prije nekoliko nedelja da mi je - tako velika - skocila u krilo za racunarom! | |
|
| |
Eli bigl-njuskalo
| Naslov: Re: Eli iz Beograda Uto Jun 24, 2008 11:39 am | |
| hehe da evo ona to radi redovno, ponekad i gleda shta radim heh mali kompjuteras ! | |
|
| |
Ivana bigl-pronalazac
Broj poruka : 190 Godina : 39 Datum upisa : 07.02.2008
| Naslov: Re: Eli iz Beograda Uto Jun 24, 2008 12:04 pm | |
| Ema isto tako sedi, samo sto ja ne mogu nista da uradim jer onda ona udara sapom po tastauri i misu | |
|
| |
Eli bigl-njuskalo
| Naslov: Re: Eli iz Beograda Uto Jun 24, 2008 12:08 pm | |
| pa da kompjuterasi mali | |
|
| |
Dika i'm bigl
Broj poruka : 4050 Datum upisa : 21.12.2007
| Naslov: Re: Eli iz Beograda Uto Jun 24, 2008 12:22 pm | |
| - Medena ::
- Eli ::
- Najvise mrzi kada radimo za kompjuterima jer joj je tada dosadno pa kapiram da zbog toga na sve nacine pokusava da skrene paznju na sebe.
Ista prica! Desna noga mi je sva izgrebana kako je pocelo ljeto pa nosim po kuci sorceve, jer cim sjednem za racunar Meda valjda misli da "nista ne radim" jer mirujem, i eto ti odmah nje i lupa me sapom ili se pentra po meni, jer bi ona da se igra... Dok je bila manja stalno je trazila da mi se uvali u krilo dok sam za racunarom, sad je velika ali desilo se bas prije nekoliko nedelja da mi je - tako velika - skocila u krilo za racunarom! A Dika odmah dojuri i sedne ispod stolice, glavu stavi na noge. I onda meni bude vruće pa ga guram, ali bez uspeha. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Eli iz Beograda | |
| |
|
| |
| Eli iz Beograda | |
|