| Ema iz Beograda | |
|
+19Ari Joker_Poker Bigl Bole coka_lena Luna Lilu The Great Dika luce DP tatjana milena Dolly Lino Andrijana Lea2006 Ksenija Bunny's Nightmare Medena Ivana 23 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Ivana bigl-pronalazac
Broj poruka : 190 Godina : 39 Datum upisa : 07.02.2008
| Naslov: Re: Ema iz Beograda Ned Jul 06, 2008 2:44 am | |
| Znam sve oko kupanja pasa, koliko cesto i tako to, nego mene zanima kada sme prvi put da se opere. Rekli su mi da ne smem da je perem dok je jos mala, jer jos nema svoj miris pa nesto oko toga... | |
|
| |
luce i'm bigl
Broj poruka : 1584 Godina : 42 Localisation : Beograd Datum upisa : 06.08.2007
| Naslov: Re: Ema iz Beograda Ned Jul 06, 2008 2:53 am | |
| a to nisam cula mi smo Lucu morali odmah da okupamo, jer se cela stenara osecala
najbolje ce vam reci Ksenija i Ivana | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Ema iz Beograda Ned Jul 06, 2008 12:00 pm | |
| - Ivana ::
- Znam sve oko kupanja pasa, koliko cesto i tako to, nego mene zanima kada sme prvi put da se opere.
Rekli su mi da ne smem da je perem dok je jos mala, jer jos nema svoj miris pa nesto oko toga... Posle 6 meseci šamponom, dotle samo vodom, ako mislite da joj sačuvate zdravu kožu!!! | |
|
| |
Lino i'm bigl
Broj poruka : 1692 Godina : 32 Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Ema iz Beograda Ned Jul 06, 2008 1:53 pm | |
| znam ljude koji kupaju svoje pse sa samponom barem jednom tjedno i nista psima nije, premda to ne bi preporucila. Najbolje ti je da je samponom okupas onda kad bas moras, kad se uvalja u nesto jako smrdljivo ili tako nesto, za sve ostalo je mozes je slobodno kupati u vodi nis joj nece biti. | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Ema iz Beograda Ned Jul 06, 2008 2:41 pm | |
| - Lino ::
- znam ljude koji kupaju svoje pse sa samponom barem jednom tjedno i nista psima nije, premda to ne bi preporucila.
Najbolje ti je da je samponom okupas onda kad bas moras, kad se uvalja u nesto jako smrdljivo ili tako nesto, za sve ostalo je mozes je slobodno kupati u vodi nis joj nece biti. Mislila sam na prvih 6 meseci života, a posle otprilike na 3 meseca. Kako sam ja pročitala, češće kupanje šamponom ima kontraefekat. Pošto se koža isušuje, lojne žlezde se sve više aktiviraju da to nadoknade i pas, umesto da miriše posle kupanja, počinje sve više da smrducka. | |
|
| |
Medena i'm bigl
Broj poruka : 3081 Datum upisa : 25.07.2007
| Naslov: Re: Ema iz Beograda Ned Jul 06, 2008 3:34 pm | |
| Imate takodje i posebne psece sampone za stence, pretpostavljam da su oni blazi. Mi smo isto nesto na pocetku Medu kupali samo vodom, znam da su nam rekli da neko vrijeme treba da prodje do prvog kupanja samponom ali ne sjecam se koliko, medjutim onda se nesto neplanirano desi - blesa se uvalja i/ili smrdi - onda voda ne pomaze. :S | |
|
| |
milena i'm bigl
Broj poruka : 658 Datum upisa : 14.04.2008
| Naslov: Re: Ema iz Beograda Ned Jul 06, 2008 9:10 pm | |
| - Lino ::
- znam ljude koji kupaju svoje pse sa samponom barem jednom tjedno i nista psima nije, premda to ne bi preporucila.
Najbolje ti je da je samponom okupas onda kad bas moras, kad se uvalja u nesto jako smrdljivo ili tako nesto, za sve ostalo je mozes je slobodno kupati u vodi nis joj nece biti. Mi smo tako kupali Badija- Mi smo koristili sampon za pse i na njegovoj kozi to je imalo jako lose efekte, i vet nam je rekao da su ti samponi losa stvar i da je u pitanju klasicno osvajanje trzista novim proizvodima... Kupali smo ga samo vodom, i kada se bas zaprlja ubaci se kasika sirceta u 10l vode i time se pas kupa- jer to ne narusava njegov ph i floru (sampon smo skroz izbacili)... To je ono sto ja znam | |
|
| |
Andrijana i'm bigl
Broj poruka : 2058 Godina : 37 Localisation : Beograd Datum upisa : 02.02.2007
| Naslov: Re: Ema iz Beograda Pon Jul 07, 2008 3:05 am | |
| Mi Ogija šamponom kupamo dva puta godišnje, a otprilike jednom mesečno ga dobro prebrišem jabukovim sirćetom i vodom. Kao ide pola pola, ali to je previše. Stavim trećinu sirćeta, a ostalo voda. Mada moram da priznam, već duže vreme nismo to radili jer sve zaboravimo da kupimo sirće. A ovako kada se zaprlja napolju brišemo ga mokrim peškirom. | |
|
| |
milena i'm bigl
Broj poruka : 658 Datum upisa : 14.04.2008
| Naslov: Re: Ema iz Beograda Pon Jul 07, 2008 3:17 am | |
| - Andrijana ::
- Mi Ogija šamponom kupamo dva puta godišnje, a otprilike jednom mesečno ga dobro prebrišem jabukovim sirćetom i vodom. Kao ide pola pola, ali to je previše. Stavim trećinu sirćeta, a ostalo voda. Mada moram da priznam, već duže vreme nismo to radili jer sve zaboravimo da kupimo sirće. A ovako kada se zaprlja napolju brišemo ga mokrim peškirom.
Da! Bas mi je drago da jos neko zna za to, i da to radi! Posto koliko vidim svi kuce kupaju iskljucivo samponima. | |
|
| |
Ivana bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Ema iz Beograda Pon Jul 07, 2008 11:02 am | |
| Ja sam svoje prethodno kuce kupala samponom za pse i nikada nije bilo nikakvih problema. U principu smo ga kupali jednom u 3 meseca, ili cesce ako se uvalja u nesto. | |
|
| |
Bunny's Nightmare i'm bigl
Broj poruka : 1527 Godina : 41 Localisation : Beograd-Titel Datum upisa : 16.04.2007
| Naslov: Re: Ema iz Beograda Pon Jul 07, 2008 11:10 am | |
- Ja sam svoje prethodno kuce kupala samponom za pse i nikada nije bilo nikakvih problema. U principu smo ga kupali jednom u 3 meseca, ili cesce ako se uvalja u nesto.
Svaki pas ima drugaciju Ph koze i nekima odgovara sampon a nekima ne,to se nikad ne zna. Neki psi ne reaguju na sampon a neki reaguju i to vrlo burno. Sirce je u svakom slucaju mnogo bolje i jeftinije resenje. Svako ga u kuci ima zbog salata,tako da se i troskovi smanjuju,a i nema bojazni da li ce psu smetati. Sirce daje dlaci sjaj,a ubija svu stroku i mirise. U redu je kupati psa samponom ali najvise 2 puta godisnje. | |
|
| |
Ivana bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Ema iz Beograda Ned Jul 13, 2008 7:40 pm | |
| Samo da se pohvalim! Emi je ispao prvi zub!!! | |
|
| |
Zvoncica i'm bigl
Broj poruka : 1011 Godina : 49 Localisation : Mladenovac Datum upisa : 12.05.2008
| Naslov: Re: Ema iz Beograda Pon Jul 14, 2008 12:25 am | |
| Verovatno je izgrickala sve sto joj padne pod njuskicu. | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
Broj poruka : 4244 Localisation : Beograd Datum upisa : 16.03.2007
| Naslov: Re: Ema iz Beograda Pon Jul 14, 2008 2:58 pm | |
| BRAVO!!!! | |
|
| |
Ksenija i'm bigl
Broj poruka : 3425 Godina : 49 Localisation : Subotica Datum upisa : 02.05.2007
| Naslov: Re: Ema iz Beograda Pon Jul 14, 2008 5:59 pm | |
| bravo, mama i tata su ponosni i salju ti poljubac..... | |
|
| |
Lilu The Great bigl-manijak
Broj poruka : 439 Godina : 37 Localisation : NOVI SAD Datum upisa : 13.09.2007
| Naslov: Re: Ema iz Beograda Pon Jul 14, 2008 9:14 pm | |
| Jeeeeeeee! Lilu ga je progutala,tako da suvenir nemamo... | |
|
| |
Andrijana i'm bigl
Broj poruka : 2058 Godina : 37 Localisation : Beograd Datum upisa : 02.02.2007
| |
| |
Broj poruka : 1527 Godina : 41 Localisation : Beograd-Titel Datum upisa : 16.04.2007
| Naslov: Re: Ema iz Beograda Pon Jul 14, 2008 10:02 pm | |
| Ja sam dugo cuvala Bilijeve zube,njih nekoliko,ali ih je on naknadno pojeo kad je pojeo i moj drveni kovcezic,zli pas | |
|
| |
luce i'm bigl
| Naslov: Re: Ema iz Beograda Uto Jul 15, 2008 1:23 am | |
| falio coveku kalcijum! i drvo! | |
|
| |
Janchee i'm bigl
Broj poruka : 1621 Godina : 42 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 06.12.2006
| Naslov: Re: Ema iz Beograda Uto Jul 15, 2008 10:38 am | |
| Ziggy je sve svoje zube pojeo | |
|
| |
Ivana bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Ema iz Beograda Uto Jul 15, 2008 11:08 am | |
| Predpostavljam da ga je pojela, jer ga nisam videla, samo se pre neki dan stvorila rupica | |
|
| |
jimmy novajlija
Broj poruka : 9 Localisation : Beograd Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: Ema iz Beograda Uto Jul 15, 2008 7:10 pm | |
| za Emu | |
|
| |
Ivana bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Ema iz Beograda Sub Jul 19, 2008 11:55 pm | |
| Ema kao i svi biglovi jede sve zivo na ulici. Omiljene su joj maramice, kospice od kajsija, kore od lubenice, opusci, masne kese(kad procitam ovo sta sam napisala shvatim u koliko prljavom gradu zivim ) E sad mene zanima, da li postoji neki fazon da je odviknem od toga. Neka zena na ulici mi je malo pre predlozila da joj cim nesto pojede na ulici ja stavim malo bibera pod nos i ona ce onda da poveze te dve stvari. Deluje logicno, ali ona je toliko luda a hranom da sumnjam da ce upaliti. Primeri, saveti, sugestije? | |
|
| |
luce i'm bigl
| Naslov: Re: Ema iz Beograda Ned Jul 20, 2008 1:14 am | |
| sorry, you're on your own... i nas bigl je pridruzeni clan gradske cistoce | |
|
| |
| Naslov: Re: Ema iz Beograda Ned Jul 20, 2008 1:39 am | |
- Ema kao i svi biglovi jede sve zivo na ulici. Omiljene su joj maramice, kospice od kajsija, kore od lubenice, opusci, masne kese(kad procitam ovo sta sam napisala shvatim u koliko prljavom gradu zivim )
E sad mene zanima, da li postoji neki fazon da je odviknem od toga. Neka zena na ulici mi je malo pre predlozila da joj cim nesto pojede na ulici ja stavim malo bibera pod nos i ona ce onda da poveze te dve stvari. Deluje logicno, ali ona je toliko luda a hranom da sumnjam da ce upaliti. Primeri, saveti, sugestije? To sa biberom je cista glupost,prvo biber ima jak miris,drugo ljut je. Pisala sam vec negde na forumu kako odvici psa od klopanja po ulici. Najbitnije je da pas ne ukapira da ga vi grdite jer ce se onda truditi da smaze nesto kad ga vi ne gledate. Znaci kad je vidite da hoce nesto da uzme vi je gadjajte kljucevima ili kamencicem ili napravite klupko od davilica,ali bez ikakve nejave. Reci kao sto su NE i FUJ ne upotrebljavajte u ovim situacijama. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ema iz Beograda | |
| |
|
| |
| Ema iz Beograda | |
|