moj bigl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
moj bigl

bigl

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Zvoncica iz Mladenovca

Ići dole 
+40
Aloha Lusi
Rona
Aga Aron
falkfoto
lili
leo-kosutnjak
mknaumoski
LuSho
Shiloh
Vuk
jok.mi
Boky&Tanja
Sara <3 Bigl
olja76
Luna
filip
Teodor-Tedi iz S.Palanke
Dora
Mirka
elmer fudd
mala kuca
Meda
Lea2006
Niva
Lino
Joker_Poker
batdavaldi
Bigl Bole
luce
Ksenija
Dolly
Janchee
Dika
Zvoncica
Medena
Lilu The Great
tatjana
Andrijana
milena
Bunny's Nightmare
44 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5, 6, 7 ... 21 ... 37  Sledeći
AutorPoruka
Bunny's Nightmare
i'm bigl
i'm bigl
Bunny's Nightmare

Broj poruka : 1527
Godina : 41
Datum upisa : 16.04.2007

Zvoncica iz Mladenovca - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 6 EmptyPon Jun 30, 2008 2:48 pm

Joj,ljudi ala vi mene hvalite!! Uobrazicu se skroz!!!!

A ja cu se truditi da ni jednom psu ne bude mnogo stresno kod nas,pa makar i spavali u istom krevetu,mada mislim da nece biti problema,jer ce uvek imati zanimaciju. Beba je zaduzena da animira goste.
Nazad na vrh Ići dole
Zvoncica
i'm bigl
i'm bigl
Zvoncica

Broj poruka : 1011
Godina : 49
Datum upisa : 12.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 6 EmptyPon Jun 30, 2008 2:54 pm

bili 2 ::

A ja cu se truditi da ni jednom psu ne bude mnogo stresno kod nas,pa makar i spavali u istom krevetu,mada mislim da nece biti problema,jer ce uvek imati zanimaciju. Beba je zaduzena da animira goste.
Pa beba moze da radi i kao animator na rodjendanima ako je talentovana, ko uspe da animira bigla taj ce jos lakse da animira i decu. pale bounce Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Bunny's Nightmare
i'm bigl
i'm bigl
Bunny's Nightmare

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 6 EmptyPon Jun 30, 2008 2:55 pm

To je genijalna ideja!
Nazad na vrh Ići dole
milena
i'm bigl
i'm bigl
milena

Broj poruka : 658
Datum upisa : 14.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 6 EmptyUto Jul 01, 2008 1:55 am

Zvoncica ::

Pa beba moze da radi i kao animator na rodjendanima ako je talentovana, ko uspe da animira bigla taj ce jos lakse da animira i decu. pale bounce Rolling Eyes

Ili da ih rasteruje- kada se priblize kapiji!!!
smeh smeh smeh smeh smeh smeh
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

Broj poruka : 4050
Datum upisa : 21.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 6 EmptyUto Jul 01, 2008 10:32 am

Beba je dinamit! Možda Dika pokupi neki štos... Mada, u zadnje vreme se izbezobrazio - zalaje kad neko zazvoni na vrata... Inače, dugo se nije oglašavao, pitali smo se ume li da laje. Mi smo se šalili - znate onaj super vic o Crnogorcu koji nije progovorio do pete godine, a onda je za nekim ručkom tražio so i biber - Zašto? Pa, nije ima primjedbi... Tako i Dika...
Nazad na vrh Ići dole
Janchee
i'm bigl
i'm bigl
Janchee

Broj poruka : 1621
Godina : 42
Datum upisa : 06.12.2006

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 6 EmptyUto Jul 01, 2008 11:45 am

Mi smo se isto tako šalili na Zigijev račun, da nema primjedbi, dok se nije lavež u poslednjih godinu dana razgoropadio. Sada laje kad stigne, uglavnom na sve što procenjuje sumnjivim. Tako je juče, dok se lila betonska ploča u dvorištu Željkove mame pravio cirkus majstorima. Nisu mogli da rade, on je samo optrčavao oko njih i lajao kao lud smeh
Nazad na vrh Ići dole
http://www.centar-telos.com
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

Broj poruka : 3081
Datum upisa : 25.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 6 EmptyUto Jul 01, 2008 11:54 am

Meda isto laje kao luda kad neko zazvoni.
Nazad na vrh Ići dole
Zvoncica
i'm bigl
i'm bigl
Zvoncica

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 6 EmptyUto Jul 01, 2008 7:32 pm

Zvoncica skoro nikada ne laje, znaci kada pocnu ne staju. Posto kucu setam oko 22 ili 23 casa pri povratku iz setnje probudimo ceo komsiluk jer svi kucici laju iz dvorista na nas,a svaka kuca ima nekog psa pa je to opsti haos.
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

Broj poruka : 4050
Datum upisa : 21.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 6 EmptySre Jul 02, 2008 10:09 am

Janchee ::
Mi smo se isto tako šalili na Zigijev račun, da nema primjedbi, dok se nije lavež u poslednjih godinu dana razgoropadio. Sada laje kad stigne, uglavnom na sve što procenjuje sumnjivim. Tako je juče, dok se lila betonska ploča u dvorištu Željkove mame pravio cirkus majstorima. Nisu mogli da rade, on je samo optrčavao oko njih i lajao kao lud smeh

Joj, pa i mi smo nagađali da je Dika dobar možda zato što je mali. Tačno, sad kad pogledam unazad, što je veći, to je glasniji... A i Marija ga nervira kad se igra sa njim - toliko ga gnjavi, da prolaje od muke...
Nazad na vrh Ići dole
Bunny's Nightmare
i'm bigl
i'm bigl
Bunny's Nightmare

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 6 EmptySre Jul 02, 2008 10:17 am

Dika ::

Joj, pa i mi smo nagađali da je Dika dobar možda zato što je mali. Tačno, sad kad pogledam unazad, što je veći, to je glasniji... A i Marija ga nervira kad se igra sa njim - toliko ga gnjavi, da prolaje od muke...

Cekaj samo da se vrati od nas,tek tada cete videti kako Dika laje. Ovde svi laju,cak i komsinicin klinac od godinu i po dana ceo dan vice vau vau Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 6 EmptySre Jul 02, 2008 10:55 am

Dika ::

Cekaj samo da se vrati od nas,tek tada cete videti kako Dika laje. Ovde svi laju,cak i komsinicin klinac od godinu i po dana ceo dan vice vau vau Very Happy
Bar nećeš imati problema sa komšijama kad ti se razlaju psi u pansionu! Kaži "To laje vaš mali" i gotovo! smeh smeh smeh
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
Joker_Poker
i'm bigl
i'm bigl
Joker_Poker

Broj poruka : 732
Datum upisa : 05.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 6 EmptySre Jul 02, 2008 11:17 am

Nekad nije ni loše imat glasnije susjede, barem u slučaju kad imaš bigla smeh.
Zalajat će i Zvončica samo je pitanje vremena. cmok
Nazad na vrh Ići dole
Zvoncica
i'm bigl
i'm bigl
Zvoncica

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 6 EmptySre Jul 02, 2008 6:58 pm

Joker_Poker ::
Nekad nije ni loše imat glasnije susjede, barem u slučaju kad imaš bigla smeh.
Zalajat će i Zvončica samo je pitanje vremena. cmok
Samo da ne pretera u lajanju kao sto se ostali bigloljubci zale. Laughing Laughing Laughing No No ee ee ee
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

Broj poruka : 3081
Datum upisa : 25.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 6 EmptyPet Jul 04, 2008 12:46 pm

Zvoncica skoro nikada ne laje, znaci kada pocnu ne staju. Posto kucu setam oko 22 ili 23 casa pri povratku iz setnje probudimo ceo komsiluk jer svi kucici laju iz dvorista na nas,a svaka kuca ima nekog psa pa je to opsti haos.
Ista prica kao i kod nas, s tim sto Meda jos namjerno viri ispod kapija i izaziva komsijske pse. Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
luce
i'm bigl
i'm bigl
luce

Broj poruka : 1584
Godina : 42
Datum upisa : 06.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 6 EmptyPet Jul 04, 2008 3:28 pm

Luca lavne dva puta cim udje u kucu
i ako joj ne kazes @dobar dan i kako si@
lajace jos 5 minuta

vrlo lepo vaspitan pas Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
milena
i'm bigl
i'm bigl
milena

Broj poruka : 658
Datum upisa : 14.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 6 EmptyPet Jul 04, 2008 3:59 pm

luce ::
lajace jos 5 minuta

smeh smeh smeh smeh smeh smeh smeh
Nazad na vrh Ići dole
Zvoncica
i'm bigl
i'm bigl
Zvoncica

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 6 EmptyPet Jul 04, 2008 7:26 pm

lajace jos 5 minuta

Pa to je divno,velika prednost za psa je kada zivi u stanu ili kuci upamti svaku rec. Naisao sam na podelu biglova prema boji dlake i tu ima 5 nijansi,2 trikolor i 3 bikolor tipa dlake. Posto uvek nesto zeznem kada saljem slike poslacu nekome ko to zna pa da postavi umesto mene. ee ee ee
Nazad na vrh Ići dole
Bunny's Nightmare
i'm bigl
i'm bigl
Bunny's Nightmare

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 6 EmptySub Jul 05, 2008 7:43 pm

lajace jos 5 minuta

Pa to je divno,velika prednost za psa je kada zivi u stanu ili kuci upamti svaku rec. Naisao sam na podelu biglova prema boji dlake i tu ima 5 nijansi,2 trikolor i 3 bikolor tipa dlake. Posto uvek nesto zeznem kada saljem slike poslacu nekome ko to zna pa da postavi umesto mene. ee ee ee

Evo i slika

trikolor
Zvoncica iz Mladenovca - Page 6 Mail11

Decke trikolor broken
Zvoncica iz Mladenovca - Page 6 Mail12

harepied
Zvoncica iz Mladenovca - Page 6 Mail13

red-white
Zvoncica iz Mladenovca - Page 6 Mail14

tan-white
Zvoncica iz Mladenovca - Page 6 Mail15
Nazad na vrh Ići dole
tatjana
i'm bigl
i'm bigl
tatjana

Broj poruka : 720
Datum upisa : 08.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 6 EmptySub Jul 05, 2008 9:31 pm

lajace jos 5 minuta

smeh luca je queen
Nazad na vrh Ići dole
tatjana
i'm bigl
i'm bigl
tatjana

Broj poruka : 720
Datum upisa : 08.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 6 EmptySub Jul 05, 2008 9:31 pm

Meni su svi prelepi!! hehe
Nazad na vrh Ići dole
Zvoncica
i'm bigl
i'm bigl
Zvoncica

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 6 EmptyNed Jul 06, 2008 9:30 am

Hvala Ivana na pomoci dobar dan top gun fff
Nazad na vrh Ići dole
Zvoncica
i'm bigl
i'm bigl
Zvoncica

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 6 EmptyNed Jul 06, 2008 6:35 pm

Danas sam izmerio Zvoncicu i iznenadio se kada sam video da ima 10kg, sa 3.5 meseci je imala 6.5kg a za nepunih mesec dana se popravila 3.5kg.
Nazad na vrh Ići dole
Bunny's Nightmare
i'm bigl
i'm bigl
Bunny's Nightmare

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 6 EmptyUto Jul 08, 2008 11:32 pm

Danas sam izmerio Zvoncicu i iznenadio se kada sam video da ima 10kg, sa 3.5 meseci je imala 6.5kg a za nepunih mesec dana se popravila 3.5kg.

Oni sad jako brzo rastu,to je sasvim normalno.
Nazad na vrh Ići dole
Zvoncica
i'm bigl
i'm bigl
Zvoncica

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 6 EmptySre Jul 09, 2008 9:02 am

Oni sad jako brzo rastu,to je sasvim normalno.
Very Happy Smile Sad Shocked Cool Laughing Mad Razz Crying or Very sad Evil or Very Mad Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea bounce pig monkey pale Suspect confused affraid drunken sunny study scratch queen king rendeer rok hehe dobar dan top gun
Nazad na vrh Ići dole
Bunny's Nightmare
i'm bigl
i'm bigl
Bunny's Nightmare

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 6 EmptyČet Jul 10, 2008 1:08 am

Srecan rodjendan!
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 6 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Zvoncica iz Mladenovca
Nazad na vrh 
Strana 6 od 37Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5, 6, 7 ... 21 ... 37  Sledeći
 Similar topics
-
» Zvoncica iz Mladenovca

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
moj bigl :: biglovi :: snoopy-
Skoči na: