| Prva biglijada u Srbiji | |
|
+21Monika Vasica T pedjaklj Niva Ksenija elmer fudd tatjana Lilu The Great milena Zvoncica Lino Bigl Bole Dolly Dika Bunny's Nightmare luce Medena Janchee Andrijana Lea2006 dusan 25 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
milena i'm bigl
Broj poruka : 658 Datum upisa : 14.04.2008
| Naslov: Re: Prva biglijada u Srbiji Pon Maj 12, 2008 2:28 pm | |
| Veliki Zvoncici. Ivana je predstavila ranije, i Zvoncica je vec uveliko popularna Preslatka je ! | |
|
| |
Medena i'm bigl
Broj poruka : 3081 Datum upisa : 25.07.2007
| Naslov: Re: Prva biglijada u Srbiji Pon Maj 12, 2008 4:03 pm | |
| Najzad se razjasnilo: na biglijadu dolazi i Meda sa sluzavkom i sluzavkinim muzem! | |
|
| |
dusan i'm bigl
Broj poruka : 715 Godina : 43 Datum upisa : 05.03.2007
| Naslov: Re: Prva biglijada u Srbiji Pon Maj 12, 2008 4:59 pm | |
| I tako ja odem u KSS i ispadnem budala na kvadrat. Bar tako kaze brkata baba na vratima, toboz nase sudije nemaju vremena za nase biglove a i koga to interesuje. | |
|
| |
dusan i'm bigl
| Naslov: Re: Prva biglijada u Srbiji Pon Maj 12, 2008 5:00 pm | |
| Da draga[/quote]
Haha spremaj gibanicu | |
|
| |
Andrijana i'm bigl
Broj poruka : 2058 Godina : 37 Localisation : Beograd Datum upisa : 02.02.2007
| Naslov: Re: Prva biglijada u Srbiji Pon Maj 12, 2008 5:10 pm | |
| - dusan ::
- I tako ja odem u KSS i ispadnem budala na kvadrat.
Bar tako kaze brkata baba na vratima, toboz nase sudije nemaju vremena za nase biglove a i koga to interesuje. Sačuvaj Bože... Pa da, oni su jaaaaako zauzeti! Poznati su kao veliki profesionalci i poznavaoci rase... Užas! | |
|
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Prva biglijada u Srbiji Pon Maj 12, 2008 5:17 pm | |
- I tako ja odem u KSS i ispadnem budala na kvadrat.
Bar tako kaze brkata baba na vratima, toboz nase sudije nemaju vremena za nase biglove a i koga to interesuje. Ima li sanse da se nekima od sudija ovo obavjestenje posalje na individualne email adrese? Ili da se obavjestenje postavi i na druge forume o ljubimcima u Srbiji, pa da se tako indirektno pozovu? | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
Broj poruka : 4244 Localisation : Beograd Datum upisa : 16.03.2007
| Naslov: Re: Prva biglijada u Srbiji Pon Maj 12, 2008 6:06 pm | |
| Da li ima para da se ponudi neka dnevnica ili bilo koja stimulacija? Neće očigledno niko džabe da dolazi u nedelju, a pošto nema niko rodjaka sudiju, moramo da platimo što je sasvim normalno! | |
|
| |
Bunny's Nightmare i'm bigl
Broj poruka : 1527 Godina : 41 Localisation : Beograd-Titel Datum upisa : 16.04.2007
| Naslov: Re: Prva biglijada u Srbiji Pon Maj 12, 2008 6:27 pm | |
| Ljudi trebaju mi imena i prezimena sudija 6,FCI grupe do veceras da bi sutra dobili njihove brojeve telefona. Ako neko zna nek pise. | |
|
| |
Broj poruka : 1527 Godina : 41 Localisation : Beograd-Titel Datum upisa : 16.04.2007
| Naslov: Re: Prva biglijada u Srbiji Pon Maj 12, 2008 11:23 pm | |
| Ovo je odgovor na moj mail upucen kin.sudiji koji je specijalizovao biglove:
Poštovani, hvala Vam što me se setili i pozvali ali nažalost ja nisam u mogućnosti da dođem zato što sam tog vikenda u Švedskoj gde sudim izložbu pasa. Želim Vam puno uspeha u radu i vidimo se drugom prilikom.
pozdrav, Nemanja Jovanović Međunarodni kinološki sudija | |
|
| |
luce i'm bigl
Broj poruka : 1584 Godina : 42 Localisation : Beograd Datum upisa : 06.08.2007
| Naslov: Re: Prva biglijada u Srbiji Pon Maj 12, 2008 11:27 pm | |
| - bili 2 ::
- Ovo je odgovor na moj mail upucen kin.sudiji koji je specijalizovao biglove:
Poštovani, hvala Vam što me se setili i pozvali ali nažalost ja nisam u mogućnosti da dođem zato što sam tog vikenda u Švedskoj gde sudim izložbu pasa. Želim Vam puno uspeha u radu i vidimo se drugom prilikom.
pozdrav, Nemanja Jovanović Međunarodni kinološki sudija a da ga zamolis da ti da neke kontakte drugih sudija koje bi mozda mogle/htele? sigurno nekoga poznaje | |
|
| |
| Naslov: Re: Prva biglijada u Srbiji Uto Maj 13, 2008 12:27 am | |
| Kontakti svih sudija 6.FCI grupe koji zive u Beogradu i okolini stizu sutra kada cemo morati da zovemo svakog ponaosob. | |
|
| |
luce i'm bigl
| Naslov: Re: Prva biglijada u Srbiji Uto Maj 13, 2008 5:58 pm | |
| promocija je tezak posao, a najlakse ga obavaljaju nasi biglici kad krenu u setnju gradom! inace, mi smo ove dve nedelje trenirali, (najvise ja ) i sve cemo vas prebiti na agilitiju )) jedva cekamo | |
|
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Prva biglijada u Srbiji Uto Maj 13, 2008 7:20 pm | |
| Bravo Luce i Masho! A mene, opet, hvata blaga zebnja oko toga kako ce se Meda ponasati - ona nije navikla da bude ni sa ljudima ni sa psima u velikom broju, a o nedostatku manira da ne pricamo. | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
| Naslov: Re: Prva biglijada u Srbiji Uto Maj 13, 2008 10:25 pm | |
| - Medena ::
- Bravo Luce i Masho! A mene, opet, hvata blaga zebnja oko toga kako ce se Meda ponasati - ona nije navikla da bude ni sa ljudima ni sa psima u velikom broju, a o nedostatku manira da ne pricamo.
Ni slučajno se ne brinite za to! Pa mi smo svi "naši", kakve veze ima, važno da ne zbrišu negde, a to neće moći, svi oblici ponašanja su dopušteni našim razmažencima, samo opušteno!!!!!!!! | |
|
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Prva biglijada u Srbiji Sre Maj 14, 2008 11:07 am | |
| Sad mi je lakse | |
|
| |
luce i'm bigl
| Naslov: Re: Prva biglijada u Srbiji Sre Maj 14, 2008 11:56 am | |
| Meda u nasem gradu! to je takva novost! veca od premijere Indijane Dzonsa i Sex i grada! bas se radujem!
bice Meda super, nece hteti da ide kuci:) | |
|
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Prva biglijada u Srbiji Sre Maj 14, 2008 12:31 pm | |
| Eh, nadam se i ja da ce tako biti! Samo da nam ne prisjedne, kada je zadnji put bila "na ekskurziji", u Novom Sadu, Ivan samo sto nije dobio slom zivaca zbog Mede jer je bila jako bezobrazna. Od tada nece nikuda da je vodi, jedva sam ga i na ovo nagovorila. Znaci, tamo se okupljamo u 12? I da li neko moze i ovdje da postavi onu mapu kako se do te adrese dolazi? Znam da je bila na forumu, ali ne znam na kom topicu i ne mogu da je nadjem. | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
| Naslov: Re: Prva biglijada u Srbiji Sre Maj 14, 2008 1:15 pm | |
- Eh, nadam se i ja da ce tako biti!
Samo da nam ne prisjedne, kada je zadnji put bila "na ekskurziji", u Novom Sadu, Ivan samo sto nije dobio slom zivaca zbog Mede jer je bila jako bezobrazna. Od tada nece nikuda da je vodi, jedva sam ga i na ovo nagovorila. Znaci, tamo se okupljamo u 12? I da li neko moze i ovdje da postavi onu mapu kako se do te adrese dolazi? Znam da je bila na forumu, ali ne znam na kom topicu i ne mogu da je nadjem. U delu KLUB, str. 10 | |
|
| |
| Naslov: Re: Prva biglijada u Srbiji Sre Maj 14, 2008 2:08 pm | |
- Eh, nadam se i ja da ce tako biti!
Samo da nam ne prisjedne, kada je zadnji put bila "na ekskurziji", u Novom Sadu, Ivan samo sto nije dobio slom zivaca zbog Mede jer je bila jako bezobrazna. Od tada nece nikuda da je vodi, jedva sam ga i na ovo nagovorila. Znaci, tamo se okupljamo u 12? I da li neko moze i ovdje da postavi onu mapu kako se do te adrese dolazi? Znam da je bila na forumu, ali ne znam na kom topicu i ne mogu da je nadjem. Nista ne brinite,plac na kome se biglijada odrzava je dobro ogradjen,a i deo za ljude je posebno ogradjen tako da nece biti problema. A i pored svih ostalih biglica mislim da nece imati vremena da bude zlica. | |
|
| |
Bigl Bole bigl-njuskalo
Broj poruka : 91 Localisation : Beograd Datum upisa : 14.10.2007
| Naslov: Re: Prva biglijada u Srbiji Sre Maj 14, 2008 8:40 pm | |
| evo bio Bole danas u zivotinjskom hipermarketu i super je bio, a nije nikakav osobiti intelektualac a ni gospodin! znaci ima nade za sve | |
|
| |
dusan i'm bigl
| Naslov: Re: Prva biglijada u Srbiji Sre Maj 14, 2008 11:39 pm | |
| Bio sam danas na preciznom dogovoru za nedelju . Bitno je da svi dodjemo do 12 , ja cu biti od 10 tamo. Nije obavezno da svi plate 300 din , nesto smo racunali da za 300 din mozemo da pokrijemo klopu i 5 pica tako da ako dodju dve osobe mogu da uzmu jedan bon od 300 din i dobiju klopu i 5 pica . U 12 pocinju predavanja. Moj broj tel. je 064/247-3630 ko ne bude mogao da nadje nek me zove da dodjem po njega. Radicemo snimak za moj ljubimac i slike svih pasa ponaosob. i mole se svi vlasnici da kopiraju rodovnike i ponesu u nedelju, i da ne hrane pse u subotu i da im ponesu omiljenu hranu na okupljanje zbog pokazne vezbe dresure. A smislili smo i takmicenje zbog nagrada koje donosi royal canin. Izabracemo pet ljudi od nas vlasnika koji se najvise razumeju u rasu i oni nek odluce koji su psi najlepsi po kategorijama, glasanje je tajno i ko dobije najvise glasova nosi prvu nagradu. Pa vidimo se u nedelju. | |
|
| |
Medena i'm bigl
| |
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Prva biglijada u Srbiji Sre Maj 14, 2008 11:49 pm | |
- A smislili smo i takmicenje zbog nagrada koje donosi royal canin. Izabracemo pet ljudi od nas vlasnika koji se najvise razumeju u rasu i oni nek odluce koji su psi najlepsi po kategorijama, glasanje je tajno i ko dobije najvise glasova nosi prvu nagradu.
A šta je sa kategorijama "najbezobrazniji bigl", "škart bigl" i slično? Moj muža zeza Medu da ona samo u takvima ima šanse. | |
|
| |
Lilu The Great bigl-manijak
Broj poruka : 439 Godina : 37 Localisation : NOVI SAD Datum upisa : 13.09.2007
| Naslov: Re: Prva biglijada u Srbiji Sre Maj 14, 2008 11:51 pm | |
| Posto mi ne mozemo da dodjemo,navijacemo iz Novog Sada glasno! | |
|
| |
dusan i'm bigl
| Naslov: Re: Prva biglijada u Srbiji Čet Maj 15, 2008 12:08 am | |
| - NEMANJA&CILE ::
- Posto mi ne mozemo da dodjemo,navijacemo iz Novog Sada glasno!
E to se ne vazi , morate da dodjete ! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Prva biglijada u Srbiji | |
| |
|
| |
| Prva biglijada u Srbiji | |
|