| Archie iz Beograda (NBG) | |
|
+35Vasica T Ddans Dream Tim ivanika Joker_Poker Zvoncica jok.mi Sara <3 Bigl Dika Lino tatjana Lilu The Great Dolly Zobenica milena blok1 Medena Ksenija luce dusan Bunny's Nightmare Mira mici Jasna Sara bucki_junior Jan Lea2006 Janchee Andrijana lina pipi jeca bambucha Admin bucki 39 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
bucki_junior bigl-njuskalo
Broj poruka : 85 Godina : 37 Localisation : Novi Beograd Datum upisa : 26.03.2007
| Naslov: Re: Archie iz Beograda (NBG) Sub Apr 21, 2007 10:15 pm | |
| Ne znam da li vam se desavalo da vas lize pas 15 min , na ruci sam se malo danas posekao , a Archie se bacio u lizanje kao nenormalan mislim da mi je desna ruka postala svetlija od leve , eno ga sada se sam lize | |
|
| |
Janchee i'm bigl
Broj poruka : 1621 Godina : 42 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 06.12.2006
| Naslov: Re: Archie iz Beograda (NBG) Sub Apr 21, 2007 11:37 pm | |
| Archie izgleda kao da je usao u "nirvanu" dok se "parfemisao" . Faca mu je stvarno totalno blazena, izgleda da je maximalno uzivao u tom svom cinu | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
Broj poruka : 4244 Localisation : Beograd Datum upisa : 16.03.2007
| Naslov: Re: Archie iz Beograda (NBG) Ned Apr 22, 2007 11:35 am | |
| Arči je car!!!!!! Koje uživanje!!!! | |
|
| |
Sara bigl-pronalazac
Broj poruka : 144 Godina : 36 Datum upisa : 02.02.2007
| Naslov: Re: Archie iz Beograda (NBG) Ned Apr 22, 2007 1:00 pm | |
| stvarno su im face dok spavaju, jedu, igraju se neverovatne, vidi se da uzivaju (: | |
|
| |
Broj poruka : 85 Godina : 37 Localisation : Novi Beograd Datum upisa : 26.03.2007
| Naslov: Re: Archie iz Beograda (NBG) Uto Apr 24, 2007 2:40 pm | |
| evo jos novih slikica slikanih danas , mali je neverovatan , uzeo sam da mu istresem cebence na kome spava i dosao na terasu , i poceo da tresem a on poceo da cvili ... i civili .... i cvili ... i ja sada gledam u cemu je problem , i kako sam ubacio cebence nazad tako on prestao i poceo da mase repom .... nema .... postao je kao Linus ovde mu vicem "AGENT" posto smo gledali onaj film pa iz zezanja burazer viknuo "AGENT" i on pogleda znacajno , bas ovako : a ovde , je posle 5 minuta vikanja "AGENT,AGENT,AGENT,AGENT...." , a on u fazonu ... dobro smorio si .... pusti me da radim svoj posao ... ...ah pa naravno , pogodite sta drzim u ruci ... ...uvek spreman za lov na zeceve ... ...ajde vec jednom reci "KEKS" ... pa da ga dohvatim ... | |
|
| |
Andrijana i'm bigl
Broj poruka : 2058 Godina : 37 Localisation : Beograd Datum upisa : 02.02.2007
| Naslov: Re: Archie iz Beograda (NBG) Uto Apr 24, 2007 3:04 pm | |
| Iz dana u dan sve je lepsi i lepsi! Strasno me podseca na Ogija. Slazu iste face! Super je ovo sto ne sme da uzme hranu dok mu ne dozvolite. Isti princip imamo i mi, ali deluje samo ako je hrana u ciniji! Ako je u ruci skace ko nenormalan, ili ne daj Boze na pod da ispadne... Jos u letu ga uhvati! Svaka cast, Arci! | |
|
| |
Janchee i'm bigl
| Naslov: Re: Archie iz Beograda (NBG) Uto Apr 24, 2007 3:29 pm | |
| Fenomenalan je!!!! Ima istu facu kao i Ziggy kada ga smorimo.... Gde ste nabavili taj keks u obliku zeca, majke ti?? | |
|
| |
| Naslov: Re: Archie iz Beograda (NBG) Uto Apr 24, 2007 6:27 pm | |
| - Janchee ::
- Gde ste nabavili taj keks u obliku zeca, majke ti??
jao pojma nemam , isli mama i ja do pijace sa gospodinom , to je bio prvi i poslednji put da sam to uradio ... i svratili da qpimo hranu za njega ... i ova prodavacica ga videla , a kao znam ja vas , evo vam za Џ sledeci put kada budem isao pogledacu i pitacu je koji je to keks , a inace ima jos nekih oblika kokoska ... i tako jos nekih ne definisanih mutanta u boji , nego sam se ja slucajno uvatio za zeca , pa reko da slikam | |
|
| |
pipi bigl-manijak
Broj poruka : 307 Godina : 41 Localisation : Beograd (NBG) Datum upisa : 29.12.2006
| Naslov: Re: Archie iz Beograda (NBG) Uto Apr 24, 2007 8:38 pm | |
| Uplasio se decko da ne ostane bez cebenceta , srecica. Najsladji mi je kad sedne tako sa raskrecenim nogama, Atos od malena ima slicnu pozu, sedne na jednu butku i skroz se iskrivi. Ali Archie je sa tom pozom. | |
|
| |
Andrijana i'm bigl
Broj poruka : 2058 Godina : 37 Localisation : Beograd Datum upisa : 02.02.2007
| Naslov: Re: Archie iz Beograda (NBG) Uto Apr 24, 2007 9:45 pm | |
| Mislim da svi biglovi vole tako da sede! Uopste, svi oni imaju iste poze, i slazu iste face. | |
|
| |
Jasna bigl-pronalazac
Broj poruka : 150 Godina : 51 Datum upisa : 18.03.2007
| Naslov: Re: Archie iz Beograda (NBG) Sre Apr 25, 2007 9:36 am | |
| Ja imam srece sa Cicom-njen njuh je toliko jak da se valja u takoreci, nepostojecim stvarima. Izvalja se ona, ali posle niti je flekava niti smrdi (za razliku od mog prethodnog psa, meshanca, ne tako jakog njuha cije je narocito zadovoljstvo bilo da se prikrade straznjem ulazu obliznje pecenjare (ciji radnice izbace na livadu ceo ogroman pleh pun otopljene moche-masti od pechenja) i izvalja se, bude ceo u masti, CEO!) E, to mi je uradio par puta, a onda sam ga jednom prilikom okupala napolju na +2 stepena hlkadnom vodom iz creva i ne shamponom vec sredstvom za pranje sudova. Moj Portos je to preziveo - i gle chuda - nikada se vise u mast nije uvaljao. | |
|
| |
Bunny's Nightmare i'm bigl
Broj poruka : 1527 Godina : 41 Localisation : Beograd-Titel Datum upisa : 16.04.2007
| Naslov: Re: Archie iz Beograda (NBG) Sre Apr 25, 2007 1:19 pm | |
| arci je bas lep. na nekim slikama bas deluje ozbiljno,kao da razmislja. | |
|
| |
| Naslov: Re: Archie iz Beograda (NBG) Sre Apr 25, 2007 2:41 pm | |
| hvala | |
|
| |
bucki bigl-pronalazac
Broj poruka : 184 Godina : 43 Datum upisa : 24.12.2006
| Naslov: Re: Archie iz Beograda (NBG) Čet Apr 26, 2007 10:39 pm | |
| Posto je postalo fancy da se menja avatar, odlucio sam da se prikljucim ekipi!A brat je totalno upravu sa onom slikom gde svira klavir, pa mi dodjemo da ga nerviramo! | |
|
| |
| Naslov: Re: Archie iz Beograda (NBG) Pet Apr 27, 2007 10:41 pm | |
| | |
|
| |
Janchee i'm bigl
| Naslov: Re: Archie iz Beograda (NBG) Pet Apr 27, 2007 11:10 pm | |
| Kakav macan !!!!! | |
|
| |
Janchee i'm bigl
| Naslov: Re: Archie iz Beograda (NBG) Pet Apr 27, 2007 11:11 pm | |
| Dona je mozda mesavina poentera i pekinezera ili engleskog setera i pekinezera.... Pekinezer je definitivno umesan u pricu | |
|
| |
| Naslov: Re: Archie iz Beograda (NBG) Sub Apr 28, 2007 6:52 pm | |
| oh... danasnja setanja je bila jako interesantna , naime dogovorio sam se sa Pipi da se nadjemo da prosetamo Atosa i ovog izmetliju. Pipi se iscimala i dosla peske od starog merkatora do 61. bloka , i sve bi bilo lepo i idealno na keju, da nismo naleteli na jednu budalu od babe koja je bacala hleb oko kante , ko zna kakav ... i Atos nista isqlira taj hleb , jer je lepo vaspitan , a ova mala stoka nezasita , pre setnje mi je marnuo jedan sendvic , i krene on na taj hleb i ja pridjem od pozadi i oisem ga povodcem ... i on poljune taj hleb , i skoci mi na ruku i zagrizo ko majmun ... ne pusta ... i kada se napio krvi ... pustio , a meni krenula krv da lipti iz ruke ... onako bilo je podosta ... i evo sada mi je uvijena , ali nemojte da se plasite bice svirke ce ipak biti jer mi nije , na svu srecu , ugrizao bilo koji prst nego ono meso na koje oslanjamo saku kada qcamo postove na ovom forumu i tako eto samo sam to hteo da vam kazem ... inace bata i archie su se lepo igrali , i bas sam se lepo proveo , cak i u domu zdravlja mi nije bilo dosadno | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
Broj poruka : 4244 Localisation : Beograd Datum upisa : 16.03.2007
| Naslov: Re: Archie iz Beograda (NBG) Sub Apr 28, 2007 8:21 pm | |
| To je stvarno strašno, a šta si mu posle radio????? | |
|
| |
| Naslov: Re: Archie iz Beograda (NBG) Sub Apr 28, 2007 8:40 pm | |
| drzao sam ruku , posto mi je sikljala krv ... a Pipi ih je privatila obojicu, pa ih je vodila , da nje nije bilo , ne znam kako bih otisao sam do doma zdravlja sa njim (hvala ti !!)... vise nikada mu necu nista vaditi iz usta kada smo napolju , a i kuci , pa sta mu Bog da ... kada je stoka tvrdoglava ... misli da ja hocu da pojedem to sto mu ne dam ... pa i da me ugrize ... ali ... | |
|
| |
bambucha i'm bigl
Broj poruka : 616 Godina : 46 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 04.12.2006
| Naslov: Re: Archie iz Beograda (NBG) Sub Apr 28, 2007 8:55 pm | |
| jednom je to meni Kala uradila, posto sam joj vadio kost iz usta koju je napolju nasla. oboje smo zapamtili taj dan. sada ako nesto nadje napolju, a da nije PILECA kost, povucem povodac na gore, da ne moze da guta, tako da posle 5-10 sek izbaci sama iz usta, a ako je pileca koscica, onda ostavim, i molim se bogu da sve bude ok. tada je pustim na miru da to sto bolje izgricka, kako ne bi uplaseno progutala vceliki komad | |
|
| |
pipi bigl-manijak
Broj poruka : 307 Godina : 41 Localisation : Beograd (NBG) Datum upisa : 29.12.2006
| Naslov: Re: Archie iz Beograda (NBG) Sub Apr 28, 2007 9:16 pm | |
| - bucki_junior ::
- drzao sam ruku , posto mi je sikljala krv ... a
Pipi ih je privatila obojicu, pa ih je vodila , da nje nije bilo , ne znam kako bih otisao sam do doma zdravlja sa njim (hvala ti !!)... vise nikada mu necu nista vaditi iz usta kada smo napolju , a i kuci , pa sta mu Bog da ... kada je stoka tvrdoglava ... misli da ja hocu da pojedem to sto mu ne dam ... pa i da me ugrize ... ali ... Nema na cemu, necu da kazem i drugi put Sad smo stigli kuci, gospodin je propisno lipsao. | |
|
| |
| Naslov: Re: Archie iz Beograda (NBG) Sub Apr 28, 2007 9:31 pm | |
| pa bas ste se dugo zadrzali , bar ce sada da se napajki to me podseti kao fiskalni racun neke pogrebne agencije "Hvala dodjite nam ponovo!" ahhhhh koji morbidluk | |
|
| |
pipi bigl-manijak
| Naslov: Re: Archie iz Beograda (NBG) Sub Apr 28, 2007 9:37 pm | |
| Bas morbidno | |
|
| |
bucki bigl-pronalazac
Broj poruka : 184 Godina : 43 Datum upisa : 24.12.2006
| Naslov: Re: Archie iz Beograda (NBG) Ned Apr 29, 2007 12:13 am | |
| Inace mene je juce izgrizao isto i prosto sam mislio da me brat zeza kada me je zvao da mu donesem zdravstvenu knjizicu!Opasno sam se naljutio na njega zbog ogrebotine, a brata je danas stvarno posteno ujeo!Stvarno mi je zao i nas i njega posto znam da je u sustini dobrica i da nikada prvi ne zapocinje, ali kao sto brat kaze ja cu definitivno odustati od toga da ga bijem ili mu vadim nesto iz usta jer tada postane Mr. Hyde!Tesi me sto su i vasa iskustva slicna tako da Archie i nije izgleda izrod!A Atos...To je faca nevidjena! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Archie iz Beograda (NBG) | |
| |
|
| |
| Archie iz Beograda (NBG) | |
|