moj bigl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
moj bigl

bigl

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Taos iz Beograda

Ići dole 
+18
Niva
Lino
Zvoncica
milena
tatjana
Dika
Bunny's Nightmare
Janchee
luce
Dolly
Lilu The Great
Medena
Ksenija
Jan
elmer fudd
Andrijana
Lea2006
vanvuk
22 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeći
AutorPoruka
vanvuk
novajlija
novajlija
vanvuk

Broj poruka : 22
Godina : 42
Datum upisa : 26.11.2007

Taos iz Beograda - Page 3 Empty
PočaljiNaslov: Re: Taos iz Beograda   Taos iz Beograda - Page 3 EmptyPon Mar 03, 2008 1:44 am

Andrijana ::
Taos je izrastao u pravog šmekera! Ali posebnu pohvalu moram da dam fotografu. Slike su zaista i više nego sjajne!

Hvala... Smile

Sve slike su moje autosko delo... Smile
Doduse moram da priznam, da je magija ipak u jako dobrom Pentax-u, i Sigminom tele-objektivu Smile

A, Tasa kao maneken. Nikad mu nije problem da pozira...
Nazad na vrh Ići dole
luce
i'm bigl
i'm bigl
luce

Broj poruka : 1584
Datum upisa : 06.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Taos iz Beograda   Taos iz Beograda - Page 3 EmptyPon Mar 03, 2008 2:32 am

divan deckonja! a rep mu je vrh Smile
Nazad na vrh Ići dole
vanvuk
novajlija
novajlija
vanvuk

PočaljiNaslov: Re: Taos iz Beograda   Taos iz Beograda - Page 3 EmptyPon Mar 03, 2008 5:32 am

Eh, a ovo su nase Conna i Oleana. Taosove dve velike ljubavi:)

Znam da one nisu biglovi, ali ni Tasi to nije vazno... Smile

Conna
Taos iz Beograda - Page 3 Dsc_0410

Taos iz Beograda - Page 3 Dsc_0910

Oleana
Taos iz Beograda - Page 3 C_043010

Taos iz Beograda - Page 3 Dsc_0911
Nazad na vrh Ići dole
Janchee
i'm bigl
i'm bigl
Janchee

Broj poruka : 1621
Datum upisa : 06.12.2006

PočaljiNaslov: Re: Taos iz Beograda   Taos iz Beograda - Page 3 EmptyPon Mar 03, 2008 9:39 am

Taos je zaista prelep, negovan bigl. Jako mi je smesno poredjenje sa Ferdinandom, ja Zigija tako znam da zovem posto i on stalno njuska cvece i zbunje Laughing
Conna i Oleana su fenomenalne. Tako su dostojanstvene.
Nemojte vise da nas ostavljate na duze vreme bez ovako predivnih fotografija Laughing Razz
Nazad na vrh Ići dole
http://www.centar-telos.com
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

Broj poruka : 4050
Datum upisa : 21.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Taos iz Beograda   Taos iz Beograda - Page 3 EmptyPon Mar 03, 2008 12:15 pm

vanvuk ::
Taos iz Beograda - Page 3 Imgp2312

Taos je stvarno mali lord! Toliko je lep, da nemam reči. Stvarno su sve kuce iz tog legla divne, svaka na svoj način. Taos ima prelepu šaru, a njuškica ista Dikina. Stvarno sam oduševljena. Baš bih volela da se nađemo negde da se Dika i on (i svi ostali zainteresovani) izigraju! Prelep, prelep pas!
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Taos iz Beograda   Taos iz Beograda - Page 3 EmptyPon Mar 03, 2008 1:08 pm

Drago mi je da vas ponovo vidimo u punom sjaju! Tasa je divan, Dolly može biti ponosna na braću i sestru. Javljajte nam se i dalje na forumu, lepo je videti ga, a i njegove drugare i drugarice.
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

PočaljiNaslov: Re: Taos iz Beograda   Taos iz Beograda - Page 3 EmptyPon Mar 03, 2008 1:13 pm

Taos iz Beograda - Page 3 Imgp2312

Šta to Taos ima kao privezak na ogrlici?
Nazad na vrh Ići dole
Lilu The Great
bigl-manijak
bigl-manijak
Lilu The Great

Broj poruka : 439
Godina : 37
Datum upisa : 13.09.2007

PočaljiNaslov: Re: Taos iz Beograda   Taos iz Beograda - Page 3 EmptyPon Mar 03, 2008 5:01 pm

slike su prelepe! a tek gospodin!
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/liluthegreat
Ksenija
i'm bigl
i'm bigl
Ksenija

Broj poruka : 3425
Godina : 49
Datum upisa : 02.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Taos iz Beograda   Taos iz Beograda - Page 3 EmptyPon Mar 03, 2008 5:17 pm

slatkic mali
A tek poze i stav kao da je spreman za lov
Nazad na vrh Ići dole
Andrijana
i'm bigl
i'm bigl
Andrijana

Broj poruka : 2058
Godina : 37
Datum upisa : 02.02.2007

PočaljiNaslov: Re: Taos iz Beograda   Taos iz Beograda - Page 3 EmptyPon Mar 03, 2008 5:39 pm

Ja stvarno nemam reči za fotografije! Ostala sam bez texta! Samo nam šaljite što više, da uživamo.
Nazad na vrh Ići dole
https://	http://www.facebook.com/andrijana.miletic
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

Broj poruka : 3081
Datum upisa : 25.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Taos iz Beograda   Taos iz Beograda - Page 3 EmptyPon Mar 03, 2008 8:52 pm

Imate li Connu i Oleanu jos uvijek? Divne slike, divne kuce. Gdje ste ih to slikali? Ja cu da priznam da mi lici na Svajcarsku, ali hajde da vidimo. Razz
Nazad na vrh Ići dole
vanvuk
novajlija
novajlija
vanvuk

PočaljiNaslov: Re: Taos iz Beograda   Taos iz Beograda - Page 3 EmptyPon Mar 03, 2008 9:00 pm

Bravo... Pogodili ste cheers

Jeste Svajcarska. Ementhal, tamo gde se pravi Ementhaler Smile

Inace Conna i Oleana tamo zive vec neko vreme, a Tasa i ja cemo im se pridruziti, posle leta... Tasa jedva ceka da se pridruzi svojim ljubimicama hehe

U medjuvremenu, pravicemo jedno okupljanje na jezeru Komo, Italija i jedva cekam da ih sve lepo tamo slikam. To je divan predeo... Smile

Nadam se lepim slikama za forum scratch
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Taos iz Beograda   Taos iz Beograda - Page 3 EmptyPon Mar 03, 2008 10:02 pm

Bravo... Pogodili ste cheers

Jeste Svajcarska. Ementhal, tamo gde se pravi Ementhaler Smile:

Eh... bas je bio gut feeling... poslije godinu dana tamo cak se i trava prepoznaje!! Very Happy Mada je u mom slucaju drugi kraj u pitanju, Vaud, od Zeneve do Montreuxa znam svako selo. Smile Ali i ostale krajeve volimo, Bern narocito. Nisam bila u Sv. godinu i po ali nadam se da cemo ici ovog augusta ponovo.
U medjuvremenu, pravicemo jedno okupljanje na jezeru Komo, Italija i jedva cekam da ih sve lepo tamo slikam. To je divan predeo... Smile
Nadam se lepim slikama za forum scratch

Slazem se, Bellagio je za mene raj na zemlji. I George Clooney se slaze. sunny Eh blago vama - hocu i ja opet tamo!!
Nazad na vrh Ići dole
vanvuk
novajlija
novajlija
vanvuk

PočaljiNaslov: Re: Taos iz Beograda   Taos iz Beograda - Page 3 EmptyPon Mar 03, 2008 10:21 pm

...kanton Vaud? Eto, bas nase odrediste i jeste kanton Vaud.
Lausanne da budem precizan i EPFL.

...I jeste, svakako je i Vaud jedno od najlepsih mesta u Evropi, a i obliznji Valais..

...Ravnica u izmaglici Jure... Svajcarska je zemlja velikih kontrasta, i to je je ono sto me fascinira... Ili kako to u Ementhal-u kazu, mesto gde se susrecu zemlja i nebo...Smile

...sa druge strane Bellagio je jos uvek nedostizan u smislu stalnog biravka za obicne smrtnike Sad
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Taos iz Beograda   Taos iz Beograda - Page 3 EmptyPon Mar 03, 2008 11:10 pm

Jos cemo biti u komsiluku... ako sve bude po planu. Kakav bi to fazon bio, da organizujemo vidjenje forumasa u Lozani! Smile
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

PočaljiNaslov: Re: Taos iz Beograda   Taos iz Beograda - Page 3 EmptyUto Mar 04, 2008 12:00 pm

Vidim da je Medena, zbog Tasine lepote i lepota Švajcarske, skroz zaboravila Diku drunken
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Taos iz Beograda   Taos iz Beograda - Page 3 EmptyUto Mar 04, 2008 12:10 pm

Dolly ::
Vidim da je Medena, zbog Tasine lepote i lepota Švajcarske, skroz zaboravila Diku drunken

Ma Meda je drugar sa svima! Smile
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Taos iz Beograda   Taos iz Beograda - Page 3 EmptyUto Mar 04, 2008 12:23 pm

Vanvuk, jel moze malo detalja oko papira i formalnosti koji su potrebni da bi ovi nasi biglovi putovali u te civilizovane delove sveta? Mi imamo "pasos", chip, potvrdu o vakcinaciji, ali smo culi da treba i neka specijalna potvrda za EU i sire?
Nazad na vrh Ići dole
vanvuk
novajlija
novajlija
vanvuk

PočaljiNaslov: Re: Taos iz Beograda   Taos iz Beograda - Page 3 EmptyUto Mar 04, 2008 7:18 pm

Potreban je pasos sa uredno overenim vakcinacijama i pregledom psa pre puta, sto je cista formalnost i to treba da uradi veterinar koji prati Vaseg psa. I naravno Chip... Naravno u papirima Vi morate stojati kao vlasnik, ako putujete sa psom. U drugacijem slucaju potreban je dodatan papir kojim Vas vlasnik ovlascuje, ali ne znam gde se to vadi. (meni su bar tako objasnili)
Cini mi se da je to sve sto treba, barem nista drugo nije trazeno...
Sve je ipak mnogo lakse kada idete kolima. Prelazak granice i ulazak u stranu zemlju je laksi kolima nego preko granicnog prelaza na aerodromima gde ipak to malo duze traje...

Pozdrav,
V.
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Taos iz Beograda   Taos iz Beograda - Page 3 EmptyUto Mar 04, 2008 7:45 pm

A meni rekose da za EU treba analiza krvi, pa nekakva potvrda od .... neke institucije sto se nalazi samo u Novom Sadu, ... da se to sve ceka mesecima...... ?

Jel moze neko brzo da pomogne, ili da premestamo temu u poseban topic?
Nazad na vrh Ići dole
Janchee
i'm bigl
i'm bigl
Janchee

Broj poruka : 1621
Datum upisa : 06.12.2006

PočaljiNaslov: Re: Taos iz Beograda   Taos iz Beograda - Page 3 EmptySre Mar 05, 2008 9:33 am

Poseban topic otvorite, ili pronadjite vec postojeci u "opsta prica" - putovanje
Nazad na vrh Ići dole
http://www.centar-telos.com
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Taos iz Beograda   Taos iz Beograda - Page 3 EmptySre Mar 05, 2008 12:40 pm

Medena ::

Sad
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Taos iz Beograda   Taos iz Beograda - Page 3 EmptySre Mar 05, 2008 3:10 pm

Dika ::

Sad

Vidi sad ovo... pa nemoj tako Diko... Meda voli sve bigliće podjednako!
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Taos iz Beograda   Taos iz Beograda - Page 3 EmptySre Mar 05, 2008 3:46 pm

Dika ::

Sad

Vidi sad ovo... pa nemoj tako Diko... Meda voli sve bigliće podjednako!

scratch U tome i jeste problem
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Taos iz Beograda   Taos iz Beograda - Page 3 EmptySre Mar 05, 2008 4:23 pm

Ljubavni jadi mladih biglića... tr
Bez brige, Julija je ionako u karantinu do daljnjeg!! Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Taos iz Beograda   Taos iz Beograda - Page 3 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Taos iz Beograda
Nazad na vrh 
Strana 3 od 5Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeći
 Similar topics
-