moj bigl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
moj bigl

bigl

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Dolly iz Beograda

Ići dole 
+45
falkfoto
Aga Aron
stefana
filip
FLAFI
MarijaRio
Rona
LuSho
DP
Aćim
olja76
Vuk
dunja
Teodor-Tedi iz S.Palanke
Marli
Shiloh
Lady
Meda
Niva
jok.mi
Luna
Joker_Poker
AnA__
Zvoncica
Vera
milena
batdavaldi
nedeljko
Lino
tatjana
Ari
vanvuk
Dika
LORA
Janchee
luce
Lea2006
Bunny's Nightmare
elmer fudd
Jan
Andrijana
Ksenija
Medena
Lilu The Great
Dolly
49 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

Broj poruka : 4050
Datum upisa : 21.12.2007

Dolly iz Beograda - Page 23 Empty
PočaljiNaslov: Re: Dolly iz Beograda   Dolly iz Beograda - Page 23 EmptySre Sep 10, 2008 5:39 pm

Doli je zeznula i Diku. S tim sto smo mi surovi, pa kad vidimo da nece, mi sklonimo cantru, pa ga kao nesto disciplinujemo. Ali, slabo nam uspeva...
Nazad na vrh Ići dole
Lino
i'm bigl
i'm bigl
Lino

Broj poruka : 1692
Godina : 32
Datum upisa : 12.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Dolly iz Beograda   Dolly iz Beograda - Page 23 EmptySre Sep 10, 2008 5:53 pm

Dolly ::
[font=Trebuchet MS][size=18]
[color=red]DOVEDITE GLADNE!
evo Lino stize prvim busom smeh
...bas sam blesava ee sad znam zasto Dolly i Dika nece jesti. Pa Dika je slavni glumac,a manekenka Dolly njegova sestra, ne mogu si dopustiti da se udebljaju. ipak su slavni. Cool
Nazad na vrh Ići dole
http://www.wix.com/linotap/beagle-lino
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Dolly iz Beograda   Dolly iz Beograda - Page 23 EmptySre Sep 10, 2008 6:01 pm

Lino ::
[font=Trebuchet MS][size=18]
[color=red]DOVEDITE GLADNE!
evo Lino stize prvim busom smeh
...bas sam blesava ee sad znam zasto Dolly i Dika nece jesti. Pa Dika je slavni glumac,a manekenka Dolly njegova sestra, ne mogu si dopustiti da se udebljaju. ipak su slavni. Cool
smeh smeh smeh smeh smeh smeh smeh smeh smeh smeh
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
Janchee
i'm bigl
i'm bigl
Janchee

Broj poruka : 1621
Godina : 42
Datum upisa : 06.12.2006

PočaljiNaslov: Re: Dolly iz Beograda   Dolly iz Beograda - Page 23 EmptySre Sep 10, 2008 7:10 pm

Ne mogu da verujem kako Dolly neće da klopa... Baš je damica... Opasna ženska. A ono uvaljivanje u jastuke mi je taaaaaako jako poznato, sve sa tim izrazom lica Laughing Moram dovesti Zigija u goste da usisa... Rekao je upravo: "Gre'ota šta Dolly radi. A šta ćemo sa gladnima u Biafri?"
Nazad na vrh Ići dole
http://www.centar-telos.com
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Dolly iz Beograda   Dolly iz Beograda - Page 23 EmptySre Sep 10, 2008 7:24 pm

Ma taj dzet-set, glumci i manekenke... Dika je na Atkinsonovoj dijeti, ako se tako zove ona dijeta gde se jede samo meso... A Doli?
Nazad na vrh Ići dole
milena
i'm bigl
i'm bigl
milena

Broj poruka : 658
Datum upisa : 14.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Dolly iz Beograda   Dolly iz Beograda - Page 23 EmptySre Sep 10, 2008 8:05 pm

A Doica na fotki sa macom... I love you kako se grle aa aa aa
tr tr tr tr tr
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

PočaljiNaslov: Re: Dolly iz Beograda   Dolly iz Beograda - Page 23 EmptySre Sep 10, 2008 8:35 pm

Dika ::
Ma taj dzet-set, glumci i manekenke... Dika je na Atkinsonovoj dijeti, ako se tako zove ona dijeta gde se jede samo meso... A Doli?
Doli je na nekoj čudnoj dijeti. Jedan dan može meso i ništa drugo, drugi dan samo neku konzervu, treći samo granule, četvrti ništa, tako da ja igram čik pogodi! Izvadim jedno - neće, drugo - neće i tako dok ne pogodim trenutnu inspiraciju. NE ZNAM KAKO SE ZOVE TA DIJETA!
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

Broj poruka : 4769
Datum upisa : 18.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Dolly iz Beograda   Dolly iz Beograda - Page 23 EmptyČet Sep 11, 2008 8:47 am

Ne mogu da zamislim bigl dijetu ova naša očima jede.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.nivaodprogara.weebly.com
tatjana
i'm bigl
i'm bigl
tatjana

Broj poruka : 720
Datum upisa : 08.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Dolly iz Beograda   Dolly iz Beograda - Page 23 EmptyČet Sep 11, 2008 10:12 am

Gdjica drzi liniju!Pa joj lakse da srusi ciniju sa granula pa da se vadi da su pale na pod i isprljale se! Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

Broj poruka : 3081
Datum upisa : 25.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Dolly iz Beograda   Dolly iz Beograda - Page 23 EmptyČet Sep 11, 2008 10:18 am

Doli je zeznula i Diku. S tim sto smo mi surovi, pa kad vidimo da nece, mi sklonimo cantru, pa ga kao nesto disciplinujemo. Ali, slabo nam uspeva...
Niste vi surovi, tako treba. Hrana ne treba da im stoji na raspolaganju - ako je ne pojedu za 15 minuta treba je skloniti.
Nazad na vrh Ići dole
Joker_Poker
i'm bigl
i'm bigl
Joker_Poker

Broj poruka : 732
Datum upisa : 05.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Dolly iz Beograda   Dolly iz Beograda - Page 23 EmptyČet Sep 11, 2008 10:42 am

Doli je na nekoj čudnoj dijeti. Jedan dan može meso i ništa drugo, drugi dan samo neku konzervu, treći samo granule, četvrti ništa, tako da ja igram čik pogodi! Izvadim jedno - neće, drugo - neće i tako dok ne pogodim trenutnu inspiraciju. NE ZNAM KAKO SE ZOVE TA DIJETA!
A joj stvarno vam nije lako. A da odustanete od dehidrata i probate joj kuhati malo piletine, riže da li bi to htjela jesti? U Hrvatskoj postoji BARF i dosta pasa koje znam koji nisu htjeli jesti ili su imali kožne probleme ili neke druge od kad su prešli na BARF preporodili su se. Pogledajte ovaj link http://www.ljubimci-forum.com/index.php?topic=78628.0 na njemu se piše o Barfu, ima recepata i iskustva vlasnika pasa koji ga jedu. Ako nemate vremena kuhati preko dana (kao većina nas Very Happy ) možda da bar navečer pojede kuhani obrok,a ujutro jogurt, sir dehidrat ili bilo što što bude htjela pojesti.
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

PočaljiNaslov: Re: Dolly iz Beograda   Dolly iz Beograda - Page 23 EmptyČet Sep 11, 2008 9:19 pm

Nazad na vrh Ići dole
Bunny's Nightmare
i'm bigl
i'm bigl
Bunny's Nightmare

Broj poruka : 1527
Godina : 41
Datum upisa : 16.04.2007

PočaljiNaslov: Re: Dolly iz Beograda   Dolly iz Beograda - Page 23 EmptyČet Sep 11, 2008 9:57 pm

Kako se njih dve lepo igraju,bas su tim Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Janchee
i'm bigl
i'm bigl
Janchee

Broj poruka : 1621
Godina : 42
Datum upisa : 06.12.2006

PočaljiNaslov: Re: Dolly iz Beograda   Dolly iz Beograda - Page 23 EmptyČet Sep 11, 2008 11:00 pm

Stvarno je divan njihov odnos tr Veliki poljubac
Nazad na vrh Ići dole
http://www.centar-telos.com
milena
i'm bigl
i'm bigl
milena

PočaljiNaslov: Re: Dolly iz Beograda   Dolly iz Beograda - Page 23 EmptyUto Sep 16, 2008 5:40 pm

Dioceee, vidi sta imam ze tebe... Smile
Dolly iz Beograda - Page 23 91650810
LICI I love you
Very Happy Very Happy Very Happy
cmok
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

PočaljiNaslov: Re: Dolly iz Beograda   Dolly iz Beograda - Page 23 EmptyUto Sep 16, 2008 6:38 pm

Liči, liči, baš su slatki! Hoće li i maji Munja da bude tako dobar? cmok cmok cmok
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Dolly iz Beograda   Dolly iz Beograda - Page 23 EmptySre Sep 17, 2008 12:22 am

Stvarno su slatki. A macak je prelep...
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

PočaljiNaslov: Re: Dolly iz Beograda   Dolly iz Beograda - Page 23 EmptySre Sep 17, 2008 10:06 am

Sam je, pre nešto manje od dve godine, došao ispred naših vrata i tu ostao. Bio je sasvim mlad i veoma umiljat.
Nazad na vrh Ići dole
Zvoncica
i'm bigl
i'm bigl
Zvoncica

Broj poruka : 1011
Godina : 49
Datum upisa : 12.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Dolly iz Beograda   Dolly iz Beograda - Page 23 EmptySre Sep 17, 2008 10:59 am

Sam je, pre nešto manje od dve godine, došao ispred naših vrata i tu ostao. Bio je sasvim mlad i veoma umiljat.
Bas lepo ja sam hteo da zadrzim jedno mace koje je doslo pre mesec dana ali je Zvoncica toliko uplasila da se ono jadno vise nije usudilo da udje u dvoriste,mada ne mrzi macke samo je htela da se igraju i prema drugim kucama je super, ali ima nesto sto je nervira to su ptice,sa 4 meseca je ulovila goluba koji je kljuckao nesto u dvoristu(uhvatila ga je za krilo kada je pokusao da poleti)srecom golub je spasen brzom intervencijom moje supruge. Pre neki dan kada smo setali u parku Selters banje(pored Mladenovca) nanjusila je fazane i bukvalno me odvukla do zbunja gde su se krili,da sam lovac imao bih koristi, ovako samo plasimo jadne ptice. dasdas fff
Nazad na vrh Ići dole
milena
i'm bigl
i'm bigl
milena

PočaljiNaslov: Re: Dolly iz Beograda   Dolly iz Beograda - Page 23 EmptySre Sep 17, 2008 5:04 pm

Liči, liči, baš su slatki! Hoće li i maji Munja da bude tako dobar? cmok cmok cmok
Munja? Pa to je jedan mali arambasa...
smeh smeh smeh smeh

cmok Doici
Nazad na vrh Ići dole
milena
i'm bigl
i'm bigl
milena

PočaljiNaslov: Re: Dolly iz Beograda   Dolly iz Beograda - Page 23 EmptySre Sep 17, 2008 5:05 pm

Wink

A i ti si Dicko I love you
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

Broj poruka : 3081
Datum upisa : 25.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Dolly iz Beograda   Dolly iz Beograda - Page 23 EmptySre Sep 17, 2008 8:17 pm

Stvarno divno. Mamina pokojna kuca je isto bio "dodjos", dosao sam - i ostao. A sad mama pored dva macka ima jos jednu macu, mi je zovemo "kona", koja je komsijska macka ali stalno bude kod moje mame u dvoristu, valjda joj se svidja drustvo. I love you
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

PočaljiNaslov: Re: Dolly iz Beograda   Dolly iz Beograda - Page 23 EmptyČet Sep 18, 2008 10:37 am

Ovo je oprani veš moje Sanje, koji odbija da se sam ispegla i složi u orman, a nagradni zadatak je pronaći na toj gomili nešto što ne pripada tom skupu!

Dolly iz Beograda - Page 23 Img_2018

Dolly iz Beograda - Page 23 Img_2022
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Dolly iz Beograda   Dolly iz Beograda - Page 23 EmptyČet Sep 18, 2008 10:58 am

Najlepše je u čistom vešu! Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Bunny's Nightmare
i'm bigl
i'm bigl
Bunny's Nightmare

Broj poruka : 1527
Godina : 41
Datum upisa : 16.04.2007

PočaljiNaslov: Re: Dolly iz Beograda   Dolly iz Beograda - Page 23 EmptyČet Sep 18, 2008 11:08 am

Da tako se lepo ususkala,stvarno je greota peglati i sklanjati taj ves
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Dolly iz Beograda   Dolly iz Beograda - Page 23 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Dolly iz Beograda
Nazad na vrh 
Strana 23 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Dolly iz Beograda
» Ema iz Beograda
» Eli iz Beograda
» Ema iz Beograda
» Lea iz Beograda

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
moj bigl :: biglovi :: snoopy-
Skoči na: