| Lilu iz Novog Sada | |
|
+24Lino milena tatjana Dika hana Bigl Bole Dolly dusan Bunny's Nightmare elmer fudd Admin blok1 Jasna Ksenija pipi luce Andrijana Lea2006 batdavaldi Janchee Jan Medena nikola2001 Lilu The Great 28 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Lea2006 i'm bigl
Broj poruka : 4244 Localisation : Beograd Datum upisa : 16.03.2007
| Naslov: Re: Lilu iz Novog Sada Sre Nov 07, 2007 4:42 pm | |
| | |
|
| |
Lilu The Great bigl-manijak
Broj poruka : 439 Godina : 37 Localisation : NOVI SAD Datum upisa : 13.09.2007
| Naslov: Re: Lilu iz Novog Sada Pon Nov 12, 2007 1:13 pm | |
| jao sto ona voli pirinac.... Nevidjeno! | |
|
| |
luce i'm bigl
Broj poruka : 1584 Godina : 42 Localisation : Beograd Datum upisa : 06.08.2007
| Naslov: Re: Lilu iz Novog Sada Pon Nov 12, 2007 5:07 pm | |
| ma kad god dobiju nesto sto nije kuceca hrana, kao da su dobili gurmansku pljeskavicu! Luca me obozava tog dana
(a da ne pominjem da je to ili stari leb sa jogurtom, ili pirinac sa malo sira, katastrofa) | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Lilu iz Novog Sada Pon Nov 12, 2007 8:02 pm | |
| Zdravo za Lilu. Ona i Dolly su vršnjakinje, pa me zanima kako se ponaša u šetnji, da li je puštate u parku, da li dođe kad je zovete, da li su vam ruke kao da ste se svađali s mačkom...? Pozdrav, Doli. | |
|
| |
| Naslov: Re: Lilu iz Novog Sada Uto Nov 13, 2007 11:38 am | |
| paaaaaaaaa...Draga Dolly,vidis ja sam veoma razmazena a moja mama veoma izgrebana,kada setamo,naucila sam da treba da idem sa mamine leve strane,ali me to ne sprecava da vucem kao nenormalna,u parku sam na povocu jer se mama boji da ne odem, ucimo komandu dodji preko hrane,mada kao i svaki bigl ako vidim nesto sto mi je interesantno moram da istrazim detaljnije... | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
| Naslov: Re: Lilu iz Novog Sada Uto Nov 13, 2007 3:37 pm | |
| Ne zaboravite da je bigl napolju potpuno drugačiji nego u kući. Napolju je njihov lovački instinkt prioritet i zato, ako nisu na povodcu, teško će doći svaki put kada ih pozovete /osim dresiranih/.Zato pazite gde ih puštate! | |
|
| |
| Naslov: Re: Lilu iz Novog Sada Uto Nov 13, 2007 5:55 pm | |
| ja iskreno ne smem da je pustim nigde sem u zatvorenom prostoru... | |
|
| |
Ksenija i'm bigl
Broj poruka : 3425 Godina : 49 Localisation : Subotica Datum upisa : 02.05.2007
| Naslov: Re: Lilu iz Novog Sada Uto Nov 13, 2007 8:05 pm | |
| i ja isto nesmem pustiti Serenu ni Gileta na ulici bez povodca, jer se u potpunosti slazem sa onim sto je Lea napisala, Gile i Serena su nenormalni u dvoristu kad vide macke ili ptice mogu misliti sta bi radili na ulici | |
|
| |
| Naslov: Re: Lilu iz Novog Sada Sre Nov 14, 2007 1:01 am | |
| danas je 15 minuta bila kod komsinice stan do mog stana i tokom transfera do mene,iskocila mi je iz ruku i pocela da trci do stepenica.presekla sam se,jer ako zapne i pocne da pada gotovo...da budem banalna u.rala sam se! medjutim nekim cudom se vratila jer sam srecom imala hranu u rukama,ne znam kako bi se zavrsilo da nisam... | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Lilu iz Novog Sada Sre Nov 14, 2007 5:24 pm | |
| Moja Dolly lepo ručka, ali nije nešto alava da bih mogla hranom da je namamim da dođe, ali srećom, sluša u parku i dođe kad je zovem, ili zviznem, ili pljesnem rukama, tako da mislim da će, kad poraste, biti dobra. Pa i drugi lovački psi imaju taj instinht da prate plen, pa su ipak u parku skobodni (kokeri, seteri, terijeri...) | |
|
| |
elmer fudd i'm bigl
Broj poruka : 586 Datum upisa : 10.12.2006
| Naslov: Re: Lilu iz Novog Sada Čet Nov 15, 2007 12:15 am | |
| Obično slušaju kad su na nepoznatom terenu, ali s vremenom šire područje 'djelovanja' i kad upoznaju park rado će pokušati vidjeti što je iza ugla. Znatiželja i njuh su nezgodna kombinacija | |
|
| |
Andrijana i'm bigl
Broj poruka : 2058 Godina : 37 Localisation : Beograd Datum upisa : 02.02.2007
| Naslov: Re: Lilu iz Novog Sada Čet Nov 15, 2007 3:20 am | |
| Mene Ogy baš ne sluša kada je na nepoznatom terenu! Tada mu je bitno samo da ga upozna što bolje, i sve da onjuši. | |
|
| |
| Naslov: Re: Lilu iz Novog Sada Čet Nov 15, 2007 1:52 pm | |
| juce smo imali veoma neprijatnu situaciju...isla sam sa malom do radnje...i posto prodavacice znaju muku ja im dam pare a one mi uzmu sto mi treba... i u momentu kada sam im davala pare, okrenula sam se za sekundu(srecom) i videla ogromnog pit bula kako se zalece,sve sa zubima ka Lilu...Ja sam je podigla tacno u momentu kada je stigla,Lilu mi se na glavu popela i pocela nevidjeno da cvili,ja se presekla... A gazdarica pit bula polako seta iza i gleda me kao kreten,ja pocela sa njom da se raspravljam zasto ne vodi psa na povocu a za to vreme pit bul rezi i ujeda me...Eto... | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
| Naslov: Re: Lilu iz Novog Sada Čet Nov 15, 2007 5:47 pm | |
| Strašno! Da li je to bila ženka? | |
|
| |
luce i'm bigl
| Naslov: Re: Lilu iz Novog Sada Čet Nov 15, 2007 6:31 pm | |
| e stvarno! i garant i je rekla da je on/a inace dobra kuca, ali ne voli male, sarene pse!
more, ja bih sve njih u sinteraj! mislim na gazde | |
|
| |
| Naslov: Re: Lilu iz Novog Sada Čet Nov 15, 2007 6:44 pm | |
| zenka,a kad smo se raspravljale kazem ja gazdarici da nije problem da se obracunamo,samo da ostavim Lilu i stanu i nije problem da se vratim,a ona sva kao bitna sto seta pit bula...Ma mani me... | |
|
| |
| Naslov: Re: Lilu iz Novog Sada Pet Nov 16, 2007 10:49 pm | |
| htela sam da vas pitam...Posto Lilu uvek kada ja odem ostane sama u dnevnoj sobi,koliko bi bila losa odluka da je ostavljam od sada u hodniku,jer sada je veca i sve u dnevnoj unisti? | |
|
| |
luce i'm bigl
| Naslov: Re: Lilu iz Novog Sada Sub Nov 17, 2007 1:05 am | |
| a zasto bi bilo lose da ostane u hodniku? Luca isto uvek ostaje u hodniku, ima svoj jastuk vodu i novine (da se informise, salim se, za ne-daj-boze, ako se previse zadrzimo) vec se i navikla i cim vidi da se mi spremamo odma' sedne na jastuk i ceka obaveznu poslasticu
to je sasvim u redu, jer moraju biti u kontrolisanom okruzenju kad su sami | |
|
| |
| Naslov: Re: Lilu iz Novog Sada Sub Nov 17, 2007 2:19 pm | |
| Lilu se zaljubila u sneeeg! | |
|
| |
Ksenija i'm bigl
Broj poruka : 3425 Godina : 49 Localisation : Subotica Datum upisa : 02.05.2007
| Naslov: Re: Lilu iz Novog Sada Sub Nov 17, 2007 2:45 pm | |
| Blago vama , zar toliko vec ima snega? Kod nas pada ali se odmah i topi. Mada kada je pre tri dana padao Gile se malo prvo uplasio nije hteo da izadje iz boksa ali kada je krocio sapom odmah mu se dopao a Serena ko Serena njoj je svejedno mada i ona voli sneg i jurnjavu po njemu | |
|
| |
| Naslov: Re: Lilu iz Novog Sada Sub Nov 17, 2007 3:27 pm | |
| Lilu se tresla od hladnoce ali joj nije padalo na pamet da izadje iz rova kog je napravila | |
|
| |
Medena i'm bigl
Broj poruka : 3081 Datum upisa : 25.07.2007
| Naslov: Re: Lilu iz Novog Sada Sub Nov 17, 2007 3:39 pm | |
| - NEMANJA&CILE ::
- htela sam da vas pitam...Posto Lilu uvek kada ja odem ostane sama u dnevnoj sobi,koliko bi bila losa odluka da je ostavljam od sada u hodniku,jer sada je veca i sve u dnevnoj unisti?
Kada nismo kod kuce Medena stalno ostaje u trpezariji. Kod nas je to prostorija u kojoj moze da napravi najmanje stete, a ima i izlaz na dvoriste. U dnevnu sobu ni slucajno ne moze sama, jedino kad smo mi tu, a kad se nekad sama usunja (kao danas) napravi haos za dva minuta, grize knjige, zvace mi notese i olovke, i slicno. Narocito voli da glodje kasete, kao i kutije od dvd-a! | |
|
| |
| Naslov: Re: Lilu iz Novog Sada Sub Nov 17, 2007 7:26 pm | |
| ja sam bila napolju 10 min upravo sam se vratila i za to vreme ona je izlomila(izjela) 5 cd-ova... toliko!pokusacu sa hodnikom | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
| Naslov: Re: Lilu iz Novog Sada Sub Nov 17, 2007 7:33 pm | |
| Mnogo vam je lakše da učite iz naših iskustava,stvarno imate sve varijante uništavanja na forumu! Izolacija u hodniku kad ostaje sama obavezno, pogotovo dok je tako mala, mada mi i dan danas Leu ne ostavljamo u dnevnom boravku. Sigurnije je tako! | |
|
| |
| Naslov: Re: Lilu iz Novog Sada Sub Nov 17, 2007 8:03 pm | |
| citam ja skoro sve sto ste napisali,ali kao sto znamo,drugacije je u praksi,ali sta cu kad je moja...he he | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Lilu iz Novog Sada | |
| |
|
| |
| Lilu iz Novog Sada | |
|