moj bigl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
moj bigl

bigl

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Ziggy iz Novog Sada

Ići dole 
+46
Loshmi
filip
Shiloh
Aćim
jok.mi
Ivana
Lady
Meda
mala kuca
Zvoncica
Niva
Lino
Joker_Poker
tatjana
milena
DP
Dika
marina
nikola2001
Dolly
Lilu The Great
blok1
batdavaldi
luce
Medena
dusan
jecans
Zobenica
Admin
Ksenija
elmer fudd
Bunny's Nightmare
Jasna
Mira
Lea2006
Pako
Jan
Olivera
Andrijana
Sara
pipi
jeca
bucki
lina
bambucha
Janchee
50 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 22 ... 36  Sledeći
AutorPoruka
Janchee
i'm bigl
i'm bigl
Janchee

Broj poruka : 1621
Godina : 42
Datum upisa : 06.12.2006

Ziggy iz Novog Sada - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: Ziggy iz Novog Sada   Ziggy iz Novog Sada - Page 9 EmptyPet Sep 07, 2007 5:52 pm

Jao, divna si Andrijana!!!!! Bas mi se dopada..... Pokusacu da nesto izmontiram.... Evo upravo sam mislila da postavim njegove danasnje fotke.... Kiss & veliko hvala za slikicu tr
Nazad na vrh Ići dole
http://www.centar-telos.com
Andrijana
i'm bigl
i'm bigl
Andrijana

Broj poruka : 2058
Godina : 37
Datum upisa : 02.02.2007

PočaljiNaslov: Re: Ziggy iz Novog Sada   Ziggy iz Novog Sada - Page 9 EmptyPet Sep 07, 2007 5:54 pm

Slučajno sam naletela na sličicu na My Space-u, i oduševila se! Morala sam da vam je postavim, verovala sam da će se i vama svideti!
Nazad na vrh Ići dole
https://	http://www.facebook.com/andrijana.miletic
Janchee
i'm bigl
i'm bigl
Janchee

PočaljiNaslov: Re: Ziggy iz Novog Sada   Ziggy iz Novog Sada - Page 9 EmptyPet Sep 07, 2007 6:02 pm

Posto se Ziggy vec neko vreme bavi pronalazenjem odgovarajuce profesije za sebe, evo nekih novih fotki koje mogu da daju ideje. U tajnosti mi je rekao da je dustao od jurenja profesionalne karijere masinbravara, ovo sa ulicnim zabavljacem je bila vise moja nego njegova ideja, a odskora je izrazio zelju i spremnost za okretanje ka istocnjackim civilizacijama i izucavanje arapske kulture Laughing

Ziggy iz Novog Sada - Page 9 Img_7511

Ziggy iz Novog Sada - Page 9 Img_7611

Onda sam mu ja predlozila da bude pevac francuskih sansona, takoreci Sansonijer Ziggy (ja sam odmah pomislila da bi ovaj logo koji nam je Andrijana poslala mogao da sluzi kao label za njegove ploce Laughing), no nije se sa tim posebno slagao

Ziggy iz Novog Sada - Page 9 Img_7610

Na kraju je seo i pripalio kosku da razmisli o svemu sto ga muci

Ziggy iz Novog Sada - Page 9 Img_7612
Nazad na vrh Ići dole
Andrijana
i'm bigl
i'm bigl
Andrijana

Broj poruka : 2058
Godina : 37
Datum upisa : 02.02.2007

PočaljiNaslov: Re: Ziggy iz Novog Sada   Ziggy iz Novog Sada - Page 9 EmptyPet Sep 07, 2007 6:06 pm

Slike su vrhunske. Samo mi nije jasno kako uspeva da ostane miran kada mu stavite maramu? Ogy bi je odmah bacio sa sebe i počeo da glođe ili se juri sa njom po kući.
Nazad na vrh Ići dole
https://	http://www.facebook.com/andrijana.miletic
Janchee
i'm bigl
i'm bigl
Janchee

PočaljiNaslov: Re: Ziggy iz Novog Sada   Ziggy iz Novog Sada - Page 9 EmptyPet Sep 07, 2007 6:08 pm

EEEEE, to se zove "potkupljivanje modela"!!!! On zna da ce za mirnocu dobiti nagradu, odnosno kada uradi ono sto ocekujem od njega Smile Wink
Vrlo je motivisan da se lepo ponasa jer ga kao nagrada ceka nesto sto najvise voli - kost od tkiva Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

Broj poruka : 4244
Datum upisa : 16.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Ziggy iz Novog Sada   Ziggy iz Novog Sada - Page 9 EmptyPet Sep 07, 2007 6:10 pm

Kakve transformacije!!!!! Genijalno, prvi šeik, nema šta!
Nazad na vrh Ići dole
Ksenija
i'm bigl
i'm bigl
Ksenija

Broj poruka : 3425
Godina : 49
Datum upisa : 02.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Ziggy iz Novog Sada   Ziggy iz Novog Sada - Page 9 EmptyPet Sep 07, 2007 6:23 pm

super slike meni je najbolja ova treca sa maramom oko vrata
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

Broj poruka : 3081
Datum upisa : 25.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Ziggy iz Novog Sada   Ziggy iz Novog Sada - Page 9 EmptyPet Sep 07, 2007 6:36 pm

Zigić je pravi šećer!!
Nazad na vrh Ići dole
Janchee
i'm bigl
i'm bigl
Janchee

PočaljiNaslov: Re: Ziggy iz Novog Sada   Ziggy iz Novog Sada - Page 9 EmptyPon Sep 10, 2007 10:17 am

U subotu Ziggy je neopazeno pobegao od kuce!!!!! ee Sreca pa se sve dobro zavrsilo... Zeljko je radio, neka musterija usla mu je u stan, i kako je usla, tako je Ziggy izasao a da se to nije dalo ni primetiti (u delicu sekunde). Dalje neko zvoni na vrata i Zeljko otvara, kad ono stoji komisnica sa Ziggyjem, i kao pita da li je to nas pas???
Dakle, izgleda da je Ziggy otisao do vrata od zgrade i taman kada je planirao da izleti, ova zena ga je spazila (jer je ulazila) i on je onda posao gore ka stanu za njom.
Na zalost svih stanara (i nasu), uzrok njegovog bega je otkriven. aaa Gospodinu se prikakilo, i obavio je to po sred zgrade. Mozda je u planu imao i da se proseta po okolini sam....
Salu na stranu, jaaaako sam se uplasila, oboje smo se uplasili, i ovo se srecno zavrsilo, ali ko zna kako bi bilo da ta zena nije naisla?????
Ne znam, mi ga setamo sasvim dovoljno, ali trenutno su valjda sve zenke u kraju u teranju tako da je i to dodatni cool momenat koji moze da objasni njegovo neadekvatno ponasanje u poslednje vreme. Poslednjih dana je zaista nemoguc!!!!! ee aaa Uzasno je nervozan, stalno trazi da se nesto uradi odmah i sada za njega, nista ne slusa, vuce na sve strane... Zeli stalno napolje ili da po ovoj hladnoci drzimo terasu otvorenu, itd. Cini mi se na momente da cu da poludim, a onda bude dobrica pa se i ja sva raznezim. Sa njim je emotional rollercoaster u zadnje vreme No
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

PočaljiNaslov: Re: Ziggy iz Novog Sada   Ziggy iz Novog Sada - Page 9 EmptyPon Sep 10, 2007 11:54 am

Da komšinica nije naišla, čekao bi nekog da mu otvori vrata i otišao bi dečko malo u šetnju samostalno!!! Ne brini unapred, vratio bi se i čekao ispred zgrade! Možda bi usput nešto i zaradio, pošto mu je "posao" stalno na umu!!
Nazad na vrh Ići dole
Janchee
i'm bigl
i'm bigl
Janchee

PočaljiNaslov: Re: Ziggy iz Novog Sada   Ziggy iz Novog Sada - Page 9 EmptyPon Sep 10, 2007 1:16 pm

Nisam ja bas sigurna za taj deo da bi se vratio i cekao ispred zgrade!!!! bounce
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

PočaljiNaslov: Re: Ziggy iz Novog Sada   Ziggy iz Novog Sada - Page 9 EmptyPon Sep 10, 2007 1:29 pm

Janchee ::
Nisam ja bas sigurna za taj deo da bi se vratio i cekao ispred zgrade!!!! bounce
Ma zašto, misliš možda bi dobio negde stalan posao??? Šalim se, naravno, ali vratio bi se garantovano, pa većina je već imala ta iskustva!
Nazad na vrh Ići dole
bambucha
i'm bigl
i'm bigl
bambucha

Broj poruka : 616
Godina : 46
Datum upisa : 04.12.2006

PočaljiNaslov: Re: Ziggy iz Novog Sada   Ziggy iz Novog Sada - Page 9 EmptyPon Sep 10, 2007 3:03 pm

ma nije problem sa vracanjem, ja se najvise bojim pretrcavanja preko puta. verujem da bi se svaki bigl vratio , ali nije samo do njega
Nazad na vrh Ići dole
Janchee
i'm bigl
i'm bigl
Janchee

PočaljiNaslov: Re: Ziggy iz Novog Sada   Ziggy iz Novog Sada - Page 9 EmptyPon Sep 10, 2007 3:16 pm

Pa to i mene najvise brine - kola, saobracaj, itd. Ne znam stvarno, valjda se nikada nece ponoviti No
Nazad na vrh Ići dole
Ksenija
i'm bigl
i'm bigl
Ksenija

PočaljiNaslov: Re: Ziggy iz Novog Sada   Ziggy iz Novog Sada - Page 9 EmptyPon Sep 10, 2007 4:19 pm

nama se Serena nije vratila kad ju je mama ostavila na ulici, otisla je njuskajuci na drugi kraj grada, ali ima dobrih ljudi koji ce uciniti da ti vrate psa kao sto je bilo sa nasim slucajem, a do tog dela grada ima mali milion prelaska preko puta nesmem ni dan danas da pomislim kako je do tamo otisla
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Ziggy iz Novog Sada   Ziggy iz Novog Sada - Page 9 EmptyPon Sep 10, 2007 5:12 pm

I ja se najvise plasim saobracaja. Stanujemo na izuzetno prometnoj ulici i plasi me da ce nasa blenta jednog dana da izleti napolje. Ucimo je da se ne smije pribliziti otvorenoj kapiji ako je mi sami ne zovemo, ali poslusnost joj nije jaca strana.
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

PočaljiNaslov: Re: Ziggy iz Novog Sada   Ziggy iz Novog Sada - Page 9 EmptyPon Sep 10, 2007 7:24 pm

Medena ::
I ja se najvise plasim saobracaja. Stanujemo na izuzetno prometnoj ulici i plasi me da ce nasa blenta jednog dana da izleti napolje. Ucimo je da se ne smije pribliziti otvorenoj kapiji ako je mi sami ne zovemo, ali poslusnost joj nije jaca strana.
To je nikada nećete naučiti, to je lovački pas i ako je otvorena kapija, izaći će!!!!
Nazad na vrh Ići dole
Janchee
i'm bigl
i'm bigl
Janchee

PočaljiNaslov: Re: Ziggy iz Novog Sada   Ziggy iz Novog Sada - Page 9 EmptyPon Sep 10, 2007 7:30 pm

Ma, ja znam za lovacke pse koji su naucili da ne smeju izlaziti kada je otvorena kapija, i bogami ponasaju se isto kao i da je zatvorena. Moj prijatelj ciji je to pas zna cesto da kaze da izgleda kao da njegova kuca ima neku zamisljenu granicu u glavi. I, zaista je tako Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Ziggy iz Novog Sada   Ziggy iz Novog Sada - Page 9 EmptyPon Sep 10, 2007 7:39 pm

Eh da, da objasnim, kapija je inace zatvorena i izlazimo tuda samo ako izvozimo auto ili motor. A Ivan je prije imao irskog setera koji je inace isto svojeglava i radoznala vrsta, medjutim kapija je za njega bila zakon. Jednom su ga slucajno zaboravili sa druge strane i on je siroma' plakao pred kapijom, nije ni makao dalje, dok mu nisu opet otvorili. Smile
Nazad na vrh Ići dole
elmer fudd
i'm bigl
i'm bigl
elmer fudd

Broj poruka : 586
Datum upisa : 10.12.2006

PočaljiNaslov: Re: Ziggy iz Novog Sada   Ziggy iz Novog Sada - Page 9 EmptyPon Sep 10, 2007 7:39 pm

Moje cure znaju da ne smiju ni blizu ulaznim vratima, ali ipak nikad nisu u dvorištu bez nadzora. Bez obzira što znam da neće, dovoljno je da izađu jednom pa da bude kobno.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.elmerfudds.hr
Janchee
i'm bigl
i'm bigl
Janchee

PočaljiNaslov: Re: Ziggy iz Novog Sada   Ziggy iz Novog Sada - Page 9 EmptySre Sep 12, 2007 8:20 pm

Cek' samo da pronadjem nesto... Znam sigurno da sam tu ostavio!! Laughing Razz

Ziggy iz Novog Sada - Page 9 Img7634resizeux3

Nemoj da me dekoncentrises sa fotografisanjem, trudim se da radim za kompjuterom!!! Cool study top gun kafa

Ziggy iz Novog Sada - Page 9 Img7701resizeft2

Ziggy iz Novog Sada - Page 9 Img7702resizexi4

Ziggy iz Novog Sada - Page 9 Img7703resizemj8

Pozzz fff
Nazad na vrh Ići dole
Ksenija
i'm bigl
i'm bigl
Ksenija

PočaljiNaslov: Re: Ziggy iz Novog Sada   Ziggy iz Novog Sada - Page 9 EmptySre Sep 12, 2007 8:43 pm

super slike, stvarno je genijaaalan
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

PočaljiNaslov: Re: Ziggy iz Novog Sada   Ziggy iz Novog Sada - Page 9 EmptyČet Sep 13, 2007 10:00 am

Zigi stvarno ima široka interesovanja.......a kako stoji sa muzikom, ona gitara bi mogla da mu bude sledeća stepenica na putu .... fff
Nazad na vrh Ići dole
luce
i'm bigl
i'm bigl
luce

Broj poruka : 1584
Datum upisa : 06.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Ziggy iz Novog Sada   Ziggy iz Novog Sada - Page 9 EmptyČet Sep 13, 2007 2:02 pm

tako je! Ziggy Stardust!
Zigi, you rock!
Nazad na vrh Ići dole
Janchee
i'm bigl
i'm bigl
Janchee

PočaljiNaslov: Re: Ziggy iz Novog Sada   Ziggy iz Novog Sada - Page 9 EmptyČet Sep 13, 2007 3:31 pm

Gitare se jako boji, tako da tesko da cemo osnivati neki bend.... Nece ni da joj pridje, cak ni kada klopu stavim oko nje.... Boji se jer mu ispusta zvuke nepoznate i strasne.... Pokusala sam da ih pomirim, jer zbog njegovog neprijateljstva prema gitari ja ne mogu nikada da vezbam Laughing Razz
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Ziggy iz Novog Sada   Ziggy iz Novog Sada - Page 9 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Ziggy iz Novog Sada
Nazad na vrh 
Strana 9 od 36Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 22 ... 36  Sledeći
 Similar topics
-
» Ema iz Novog Sada
» Boss iz Novog Sada
» Kala iz Novog Sada
» Sparki iz Novog Sada
» ~Klea iz Novog Sada~

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
moj bigl :: biglovi :: snoopy-
Skoči na: