|
| ubacivanje slike | |
| | Autor | Poruka |
---|
Admin Admin
Broj poruka : 241 Datum upisa : 04.12.2006
| Naslov: ubacivanje slike Sre Dec 06, 2006 1:44 am | |
| mozda je najbolje da odete na sajt www.imageshack.us, ili pritisnete dugme insert an image , i tamo postavite sliku vaseg bigla. 1. korak, je da na sajtu www.imageshack.us pritisnete dugme browse i otovrice vam neki folder sa vaseg kopjutera, pa tako treba da znate gde je slika vaseg bigla, u vasem kopjuteru 2. kada nadjete sliku, kliknite na nju 3. pritisnite na sajtu dugme host it 4 slika ce se kopirati na sajt, i posle par sekundi, ako imate brz internet , dobicete nekoliko redova, cudnih slova, itd , u svemu ovome vi nadjite thumbnail for forum, i iskopirajte to preko copy - paste, u new topic preko slika to izgleda ovako : liknite na sliku da uvecate ako neko drugi zna drugacije, slobodno neka napise | |
| | | bucki bigl-pronalazac
Broj poruka : 184 Godina : 43 Datum upisa : 24.12.2006
| Naslov: Re: ubacivanje slike Ned Jan 14, 2007 9:24 pm | |
| II varijanta za ubacivanje slika !!! 1.Odaberite slike koje zelite da stavite na forum 2.Kada ste to uradili, odabrane slike iskopirajte u poseban direktorijum na vasem desktopu 3.Idite na sajt www.servimg.com i tu se registrujte (registracija je besplatna,kada unesete sve potrebne podatke ukljucujuci i vas e-mail oni ce vam poslati poruku na vas mail i klikom na link u prispeloj poruci cete aktivirati nalog).Ovo je potrebno da se uradi samo prvi put! 4.E sada se malo odmorite 5.Idite na sajt www.servimg.com i u okviru File cete imati opciju Browse 6.Kliknite na nju i nadjite sliku koju zelite da postavite na forum (sam sajt ce vam automatski prilagoditi velicinu slike pogodnoj za forum 800px widht za forum)! 7.Sada kliknite na Host it i sacekajte!!!Ovo moze malo da potraje u zavisnosti od brzine vaseg interneta i velicine slike! 8.Pojavice se zatim nova strana,videcete sliku na njoj i svasta ispisano! 9.Vas samo interesuje ono gde pise BBcode i to ispod Image: 10.Tu sada kliknite jednom da se sve zaplavi,pa onda desni mis,pa onda copy!!! 11.Ostao je samo jos jedan korak, a to je da u okviru mesta gde ste inace i napisali vasu poruku i predstavili se ponovo kliknete deni mis i paste a zatim send!!! 12.Ufff!Eto to je to!!! Svodi se na isto sto je i Admin napisao samo koristi drugi sajt sa kojim saM do sada imao ok iskustva,nadam se da nisam skroz iskomplikovao!Ima svaki potreban korak i ako nesto zaskripi pitajte! U krajnjem slucaju mozete poslati slike na e-mail amresu neznamkakodadamime@gmail.com pa cemo ih mi postaviti! | |
| | | Sara bigl-pronalazac
Broj poruka : 144 Godina : 36 Datum upisa : 02.02.2007
| Naslov: Re: ubacivanje slike Uto Mar 20, 2007 9:09 pm | |
| www.photobucket.com josh jedan dobar sajt za kachenje slika, samo se treba registrovati, nije teshko 1. u gornjem desnom cosku se klikne na "join now" 2. upisu se username i pass (koji se standardno ponovi) 3. upishu se osnovni podaci (ime, e-mail adresa, i onaj broj za prepoznavanje...) Nakon registracije se ulogujte, i dobijat vash online photo album. Dalje je jednostavno, sa desne strane vam se nalazi opcija Browse, preko toga nadjete sliku na kompu, kliknete UPLOAD (ponekad ovo traje malo duze, u zavisnosti od neta), i gotovo (: pojavice vam se mala slika sa tri linka ispod, treci se koristi za ubacivanje slika u post, a onaj prvi je direktan link do slike... chicha micha i gotova pricha (: vash online album je gotov (:
Poslednji izmenio dana Pet Apr 13, 2007 4:08 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | dusan i'm bigl
Broj poruka : 715 Godina : 43 Datum upisa : 05.03.2007
| Naslov: Re: ubacivanje slike Sre Apr 04, 2007 12:26 pm | |
| http://tinypic.com/ kliknete na browse izaberete sliku , kliknete na upload now , sacekate malo i pojivice se nekoliko kodova i jedan je img code pored njega stoji copy kliknete copy , vratite se na forum pritisnete ctrl+v i to je to . | |
| | | Medena i'm bigl
Broj poruka : 3081 Datum upisa : 25.07.2007
| Naslov: Re: ubacivanje slike Pet Mar 05, 2010 8:17 pm | |
| Evo i moje varijante, neka stoji tu, da je ne moramo svaki put kopirati novim clanovima: Ovako ja to radim, a ostali forumasi mogu da kazu kakve su druge varijante: - odem na http://imageshack.us/- klik na sivi "browse" - odaberete na svom racunaru sliku koju zelite - podesite "image resize" na 320x240 ili 640x480 - onda klik na plavi "upload now" - sacekate da bude gotovo - automatski ce se otvoriti nova stranica - na toj stranici, sa lijeve strane na sredini ima plavim slovima "Direct link" pa pored toga web adresa - tu adresu prekopirati - doci na bigl forum, otvoriti novu poruku u svojoj temi - u prozorcicu nove poruke PRVO klik na "slika" sa desne strane prozorcica, automatski u tekst se ubaci [img] - onda iza toga u poruku kopirate "direct link" adresu preuzetu sa imageshack sajta - iza adrese opet klik na "Slika" i posaljite poruku | |
| | | Snoopy:) i'm bigl
Broj poruka : 762 Godina : 25 Localisation : Podgorica Datum upisa : 07.06.2012
| Naslov: Re: ubacivanje slike Sub Jun 09, 2012 10:26 pm | |
| Najbolji nacin je nacin Medene.Sada sam probala i uspjelo je,a prije toga sam se mucila dva dana i nije mi uspijevalo | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: ubacivanje slike | |
| |
| | | | ubacivanje slike | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |