| Nika | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Nika novajlija
Broj poruka : 19 Localisation : Pancevo Datum upisa : 04.05.2015
| Naslov: Nika Pon Maj 04, 2015 11:48 pm | |
| Pozdrav svima! Prvo da se predstavim.Ja sam Nika.Tata mi se zove Ben(Pako),a mama Nora.Rodjena sam krajem maja prosle godine, a kao poklon sam dosla u Pancevo kada sam imala tri meseca. Jako sam nevaljala. Toliko za pocetak. | |
|
| |
Nika novajlija
| Naslov: Re: Nika Pon Maj 04, 2015 11:49 pm | |
| | |
|
| |
Snoopy Gang i'm bigl
Broj poruka : 1253 Localisation : Kovin Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: Nika Uto Maj 05, 2015 5:47 pm | |
| Dobrodošla Nika Znamo ti mamu Noru i tatu Paka, zato moraš da budeš pravi dobar bigl - nevaljala za početak Dobrodošla od Bande iz Kovina | |
|
| |
Natali i'm bigl
Broj poruka : 1744 Godina : 46 Localisation : Beograd Datum upisa : 10.05.2011
| Naslov: Re: Nika Sre Maj 06, 2015 11:11 pm | |
| Dobrodosla u grupu! Puno pozdrava od rodjaka Rafe (sa Norine strane) | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Nika Ned Maj 10, 2015 10:08 pm | |
| Dobro nam došla, lepotice. I mama i tata su ti divni, a koliko vidim, ti si im dostojna naslednica. | |
|
| |
Nika novajlija
| Naslov: Re: Nika Pon Maj 11, 2015 5:17 pm | |
| Hvala Vam puno na lepim recima.Trudicu se da opravdam reputaciju mojih roditelja. Pozdrav | |
|
| |
Snoopy Gang i'm bigl
| Naslov: Re: Nika Pon Maj 11, 2015 5:54 pm | |
| Oho ho! Pa tu ima i lepih nagrada. Čestitamo Molimo izveštaj na kojoj izložbi je Nika osvojila te sjajne pehare Mi ovde imamo običaj da se hvalimo svojim nagradama, bio bi red da poštujete običaje | |
|
| |
Nika novajlija
| Naslov: Re: Nika Pon Maj 11, 2015 7:15 pm | |
| Prvo da budem sasvim jasna.Moj gazda je fosil i nema nikakvog iskustva sa psima,ovo mu je prvi pas. Dosla sam najvise u njegovu porodicu zbog dece i unuka. Da krenemo redom.U subotu,na lepom skolskom takmicenju" Moj kucni ljubimac"u osnovnoj skoli osvojila sam trece mesto u konkurenciji 85 pasa ,od mesanaca do rasnih pasa svih uzrasta.Vodila me gazdina unuka. Sutradan u nedelju ,u Pancevu je odrzana kinoloska izlozba,ne bas na zavidnom nivou.Tako se to cini meni i mom gazdi koji nemamo bas nikakvo iskustvo sa izlozbama. Osvojili smo ocenu Odlican,prvak razreda mladih ,prvak rase i drugi u grupi VI, koliko smo mi to shvatili,ovo zadnje nije nigde upisano ali smo dobili zato pehar i nagradu u hrani. Nisam sigurna da li je ovo bas za neku veliku hvalu,ali kada gazda ovlada tehnikom slanja slika poslace moje slike pa me vise interesuje Vase misljenje. Pozdrav komsijama iz Kovina i svima ostalima , | |
|
| |
Snoopy Gang i'm bigl
| Naslov: Re: Nika Uto Maj 12, 2015 8:15 am | |
| Draga Nika, vidim ja da ti moraš gazdu malo da provedeš po izložbama. Napravila si zavidan rezultat i čestitamo ti na tome "Kvalitet" organizovanja izložbi u Pančevu je, na žalost već postao čuven, ali to ne umanjuje tvoje rezultate. Čestitamo još jednom i želimo ti puno uspeha na sledećim izložbama. P. S. Uspeh u grupi je revijalan i ne beleži se jer se šampionati stiču na osnovu rezultata postignutih u rasi. Ali rezultati u grupi služe za slikanje i hvaljenje Još tri puta osvoji PRM i postaćeš juniorska šampionka Srbije | |
|
| |
Nika novajlija
| Naslov: Re: Nika Sre Maj 13, 2015 3:09 pm | |
| Ovo je kada sam bila jako mala,3-4 meseca.Kao sada sam velika Ovo je sa odmora u Vrnjackoj Banji, Pozdrav! | |
|
| |
Nika novajlija
| Naslov: Re: Nika Sre Maj 13, 2015 3:57 pm | |
| Sada sam porasla i ova slika je sa deset meseci,pre mesec dana na obali Tamisa Meni i mom gazdi bi mnogo znacilo da dobijemo iskreno i strucno misljenje o mom izgledu. Da li sam debela,da li sam oversize ,prevelikih gabarita za rasu i uzrast. Hvala Vam unapred Pozdrav! | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Nika Pon Jun 01, 2015 6:32 pm | |
| Lepa si i nisi debela! | |
|
| |
Snoopy Gang i'm bigl
| Naslov: Re: Nika Uto Jun 02, 2015 9:21 am | |
| Pa zar niste dobili stručno mišljenje na izložbi? | |
|
| |
Nika novajlija
| Naslov: Re: Nika Uto Jun 02, 2015 5:19 pm | |
| Sudijisko misljenje se dobija na izlozbi,ono nije bilo lose,ali mislim da ljudi koje se bave uzgojom pasa i svaki dan su sa svojim ljubimcima mogu da daju mnogo zanimljivije i korisnije savete.Zato sam ovde. | |
|
| |
Nika novajlija
| Naslov: Re: Nika Ned Avg 16, 2015 7:06 pm | |
| Godinu dana kako sam u Pancevu i uskoro punim 15 meseci.Do sada sam bila na cetiri izlozbe,poslusao Vas je moj gazda i osvojili smo u Pancevu,Vrnjackoj Banji i Medvedji tri puta Prvak razreda mladih PRM i tri puta i Prvak rase BOB.I dalje sam pravi bigl,jako nevaljala. Volela bih da posavetujete moga gazdu i mene ,sta dalje sa izlozbama da li i dalje u razredu mladih,ili ona prva starija grupa.Da li placati onu diplomu 5000 din za mladog sampiona,ako sam ispunila uslove,kada se ta diploma koristi. Pozdrav! | |
|
| |
Snoopy Gang i'm bigl
| Naslov: Re: Nika Pon Avg 17, 2015 10:28 am | |
| Pa, s obzirom da ste već zatvorili mladi šampionat, nema potrebe više da trošite novac na razred mladih. Povelju/diplomu o šampionatu mladih možete uzeti već sad ili kad god želite. Uslov ste stekli i to vam niko ne može oduzeti Povelja se koristi za slikanje i da se pravite važni, ali i kada budete pravili rodovnike Nikinim bebama Do navršenih 18 meseci se može izlagati u razredu mladih, ali nema potrebe da to radite više u Srbiji. Ako želite da se bavite izlaganjem, sada možete da probate da joj zatvorite neki inostrani šampionat mladih. Za Rumuniju, Bugarsku i BIH, Crnu Goru, Makedoniju, mislim da vam je potreban samo jedan PRM, da bi Nika postala i njihova nacionalna mlada šampionka. (Ali ipak proveriteu njihovim nacionalnim savezima). I za to vam je, koa dokaz potrebna diploma mladog šampiona u Srbiji U Hrvatskoj i Mađarskoj su uslovi za inostrane mlade šampione isti kao i za nacionalan, te su vam potrebna tri PRM Tako da u Srbiji možete da se takmičite u razredu intermedija i polako stičete uslov za zrelog šampiona u lepoti. Ukoliko želite da zatvorite ovaj šampionat, potrebno je da Nika položi ispit urođenih osobina i prođe sa pozitivnim rezultatom bar na jednoj utakmici, odnosno da položi radni ispit za pse goniče. Sve ovo zavisi od vaši ambicija i Nikinih mogućnost/kapaciteta. Srećno i čestitam na dosadašnjim rezultatima. | |
|
| |
Nika novajlija
| |
| |
Snoopy Gang i'm bigl
| Naslov: Re: Nika Pon Avg 17, 2015 5:27 pm | |
| Vidimo se | |
|
| |