kassia bigl-njuskalo
Broj poruka : 112 Godina : 36 Localisation : velenje Datum upisa : 06.12.2012
| Naslov: pas u kavarni Pon Feb 11, 2013 1:48 pm | |
| Pozdrav svima!
Imam jedno pitanje, kako ste vi navikavali svoje psiće, da čekaju ispod stola dok ste vi na kavi a kolegicom... Mi smo do sad bili 2 puta sa Kassiom u gostioni i bilo je tako tako... sad kad bude toplije išli bi više puta, da je ne moramo ostavljati kod kuće svaki put, kad idemo vani... Imate kakve prijedloge, iskustva?
| |
|
Aris i'm bigl
Broj poruka : 477 Datum upisa : 23.05.2011
| Naslov: Re: pas u kavarni Sub Mar 02, 2013 7:41 pm | |
| Obzirom da je jos mala ne mozes ocekivati da bude mirna pod stolom nikako, to tek kad proraste, pa i onda ce hteti da pronjuska ako nije na povocu... Evo sta sam ja radila.. Ponesem Arisu jednu malu govedju zilu, to najvise voli da glodje, i mirna sam pola sata sigurno... Posto je ona mala duze ce joj trajati glockanje, znaci ponesi joj nesto sto bas voli da glodje, cime ce se zanimati... | |
|
kassia bigl-njuskalo
Broj poruka : 112 Godina : 36 Localisation : velenje Datum upisa : 06.12.2012
| Naslov: Re: pas u kavarni Ned Mar 03, 2013 11:44 am | |
| Hvala puno na odgovoru Kao što ste mi rekli, ne može, da bude dugoo mirna, pa se moja kavica svodi na jednih pola sata.. ali ok, za početak Svejedno nemam namjeru, da je non stop vodim po kafićima ali ovako kad idemo u šetnju pa se vraćamo, obično paše kavica Poslednji put sam joj ponjela tu goveđu kost ali nema šanse, sve drugo je zanimljivije A ionako nemamo mira, svi dolaze, da je miluju Vjrerujem, da će sa vremenom, da bude bolje | |
|
Aris i'm bigl
Broj poruka : 477 Datum upisa : 23.05.2011
| Naslov: Re: pas u kavarni Ned Mar 03, 2013 11:55 am | |
| Ne govedja kost, govedja žila, ili suseno svinjsko uvo. Žile su od čistog jako isusenog mesa, ako imatec gde to da nabavite ništa drugo je neće zanimati siguno. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: pas u kavarni | |
| |
|