| Cica iz Beograda (NBG) | |
|
+25Dika Lilu The Great marina Medena luce Ksenija batdavaldi Bunny's Nightmare Pako Mira tedibi bucki_junior Lea2006 chelik Jan jeca bambucha pipi Janchee Sara Andrijana dusan bucki Admin Jasna 29 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Lea2006 i'm bigl
Broj poruka : 4244 Localisation : Beograd Datum upisa : 16.03.2007
| Naslov: Re: Cica iz Beograda (NBG) Pet Mar 23, 2007 12:01 pm | |
| - Jasna ::
- Cica je visoka 34 cm i teska 9 kg
Jede sve ukljucujuci i beli i crni luk, grejpfrut i...navela sam samo extreme, sve ostalo se podrazumeva.
Doci cemo na okupljanje ispred Juge 25.03.2007. u 16h, sem, ako n aravno, ne bude padala kisa. Drago nam je što smo našli Leinu rodjenu sestru, dosta liče! Lea je visoka 35 cm, a teška 1o kg,izuzetno aktivna, svaki dan krug oko Ade pretrči! U kući je divna, poslušna, već zna osnovne komande. Vidimo se u nedelju, ako nam vreme dozvoli!!!!
Poslednji izmenio dana Ned Mar 25, 2007 8:26 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Jasna bigl-pronalazac
Broj poruka : 150 Godina : 51 Datum upisa : 18.03.2007
| Naslov: Re: Cica iz Beograda (NBG) Pet Mar 23, 2007 12:20 pm | |
| Za bambuchu - da, tako sam i merila od poda / sapica / do grebena /tako se to zove , zar ne/ - ona kao grbica koja je tacno u liniji sa prednjim nogicama. | |
|
| |
Jasna bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Cica iz Beograda (NBG) Pet Mar 23, 2007 12:25 pm | |
| - Janchee ::
- Jooj, pa ona je bas majusna devojcica.... Sada mi je jos sladja . Ziggy je sa 9 meseci bio otprilike te visine, mozda za 2 cm visi, ali je zato bio 5kg tezi. Taj voli da jede, ali zna i da izbira. On grejp nikada ne bi pojeo, a ni bilo koju vrstu luka. Ali zato voli da jede francuske sireve sa mnom (Camembert, Bri).
Znam da je majusna I stvarno je slatka. Poslala sam jutros prijavu za izlozbu u Novom Sadu i posto ce ona 03.04 napuniti 9 meseci /a izlozba je 07.04/ pozvala sam ih telefonom i pitala da li da je prijavim u razred najmladjih ili mladih. Naravno - odgovor je bio - mladih. Bice stvarno najmanji pas tamo, prosto nema nikakve sanse, ali to je ok-idemo da se druzimo i da vidimo druge biglove i biglice. Tako joj je i nastalo ime - mala biglica,cica,lepotica - i ostade Cica. | |
|
| |
Jasna bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Cica iz Beograda (NBG) Pet Mar 23, 2007 12:31 pm | |
| Drago nam je što smo našli Leinu rodjenu sestru, dosta liče! Lea je visoka 38 cm, a teška 1o kg,izuzetno aktivna, svaki dan krug oko Ade pretrči! U kući je divna, poslušna, već zna osnovne komande. Vidimo se u nedelju, ako nam vreme dozvoli!!!!
Ja sam se cula /sasvim slucajno preko moje kume/ i sa vlasnicom trece nase sestrice. Interesantno je to da mi je Zeljko dao da biram izmedju nje i Cice. Za Cicu mi je rekao da je nemirna kao djavo /zato sam je i uzela/. Druga zenkica je bila dosta mirna...E ta druga sestrica je u dobroj porodici, zove se Juca i, nazalost, stalno je bolesna - ima displaziju kukova, ne zarastaju joj rane kako treba... Ali, valjda ce i to proci | |
|
| |
Jasna bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Cica iz Beograda (NBG) Pet Mar 23, 2007 12:38 pm | |
| Ja dosta pazim na Cicinu tezinu - tacno se pridrzavam uputstava o kolicini hrane. Nagledala sam se bas pregojenih biglova koji jedva hodaju pa sam navukla strah. | |
|
| |
bucki bigl-pronalazac
Broj poruka : 184 Godina : 43 Datum upisa : 24.12.2006
| Naslov: Re: Cica iz Beograda (NBG) Pet Mar 23, 2007 12:43 pm | |
| Ljudi tek kada budete videli Cicu uzivo shvaticete kakav je mali slatkis!Kao mali misonja | |
|
| |
Janchee i'm bigl
Broj poruka : 1621 Godina : 42 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 06.12.2006
| Naslov: Re: Cica iz Beograda (NBG) Pet Mar 23, 2007 12:53 pm | |
| - Citat :
- Ljudi tek kada budete videli Cicu uzivo shvaticete kakav je mali slatkis!Kao mali misonja Smile
Zato i jedva cekam da je vidim/upoznam.... Malena slatkica.... Narasce ona sigurno jos malo... Ali ce uvek biti secerlema Mozda nekako uspem da dotrcim do Sajma, kada bude izlozba, pa vas sve na blic vidim, ali jos uvek ne znam da li cu uspeti.... | |
|
| |
Admin Admin
Broj poruka : 241 Datum upisa : 04.12.2006
| Naslov: Re: Cica iz Beograda (NBG) Pet Mar 23, 2007 12:58 pm | |
| ma super je sto je cica mala, jer se su sada mali biglovi na ceni, jer sve vise prerastaju gornju granicu, pa ljudi traze manje biglove, kako bi ostali u okviru standarda, njihovo potomstvo. ameri imaju one podele od 11-13 inca, i one do 15. i cica bi bila u tom razredu. ali kod nas nema toga, jer za razliku od njih kod nas su biglovi, jako slabo zastupljeni. jedan podatak iz amerike. biglovi su treci po broju pasa zastpljenih kod njih, posle zlatnih ritrivera, i labradora | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
| Naslov: Re: Cica iz Beograda (NBG) Pet Mar 23, 2007 4:02 pm | |
| [quote="Jasna"]Drago nam je što smo našli Leinu rodjenu sestru, dosta liče! Lea je visoka 35cm, a teška 1o kg,izuzetno aktivna, svaki dan krug oko Ade pretrči! U kući je divna, poslušna, već zna osnovne komande. Vidimo se u nedelju, ako nam vreme dozvoli!!!!
[b]Ja sam se cula /sasvim slucajno preko moje kume/ i sa vlasnicom trece nase sestrice. Interesantno je to da mi je Zeljko dao da biram izmedju nje i Cice. Za Cicu mi je rekao da je nemirna kao djavo / Mi smo Leu uzeli 16. 9. u subotu, bile su 2 ženke, a odmah posle nas su došli po drugu, koja nije imala rodovnik.Da li ste vi Cicu uzeli na Slaviji? Mi smo trebali da dodjemo tada, ali smo zakasnili, pa smo posle morali u Rumu po nju.Jesenas smo je vodili na izložbu samo da vidimo kako to izgleda i sudija ju je video i rekao da je prelepa i da obavezno izadjemo sa njom u martu, ali mi smo mislili da je krajem marta, tako da nismo ni bili!!! Inače, ovaj lepi Djura nam je rodjeni sestrić, a Lea i Cica su mu TETKE!!
Poslednji izmenio dana Sub Mar 24, 2007 4:58 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
| Naslov: Re: Cica iz Beograda (NBG) Pet Mar 23, 2007 4:05 pm | |
| - Jasna ::
- Ja dosta pazim na Cicinu tezinu - tacno se pridrzavam uputstava o kolicini hrane. Nagledala sam se bas pregojenih biglova koji je
dva hodaju pa sam navukla strah. I Mi LEU samo po tabeli Rojal Canina hranimo!! | |
|
| |
Jasna bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Cica iz Beograda (NBG) Sub Mar 24, 2007 12:47 am | |
| Cicu smo uzeli na Slviji, ali se ne secam kog dana, znam samo da je bio radan dan, izasla sam sa posla na minut i uzela najsomotskije i najblentavije i najsladje malo kucence | |
|
| |
Jasna bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Cica iz Beograda (NBG) Sub Mar 24, 2007 12:48 am | |
| Janchee - obavezan trk do sajma - pa moramo se upoznati - to je bas dobra prilika. Ako mogu ja iz Beograda... :-) | |
|
| |
bambucha i'm bigl
Broj poruka : 616 Godina : 46 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 04.12.2006
| |
| |
Jasna bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Cica iz Beograda (NBG) Ned Mar 25, 2007 9:47 pm | |
| Trebalo je da dodjes na okupljanje danas pa da je vidis... Ja sam iduce nedelje na poslovnom putu pa necu moci da dodjem na okupljanje (sem ako ne bude u subotu) | |
|
| |
Jasna bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Cica iz Beograda (NBG) Ned Mar 25, 2007 9:52 pm | |
| Cica je prva, ne uzdignutog repa 25.03.2007. | |
|
| |
Jasna bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Cica iz Beograda (NBG) Ned Mar 25, 2007 9:57 pm | |
| U svom kreveticu sa filozofskim mirom | |
|
| |
bambucha i'm bigl
Broj poruka : 616 Godina : 46 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 04.12.2006
| Naslov: Re: Cica iz Beograda (NBG) Ned Mar 25, 2007 9:57 pm | |
| ma ja sam iz ns, i danas sam bio u zrenjaninu - biznis, a mislim da cu doci jednom na okupljanje u bg, sa ili bez kale. inace vidim da se konkurencija za cac ns zahuktava, oleeeeeeee olee | |
|
| |
Jasna bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Cica iz Beograda (NBG) Ned Mar 25, 2007 9:59 pm | |
| A, sorry...nisam znala. A sto se tice Novog Sada, moram priznati da sam operisana od takmicenja i titula, idem da vidim kako izlozba pasa uopste izgleda. Cica je majusna, nema nikakve shanse...Kad sam videla ove ozbiljne pse danas (Ogija, Djuru, Loru, Atosa...) Tamo cemo se videti, zar ne (u Novom Sadu) / ne radi mi znak pitanja, deca sredila tastaturu Cuh danas da je Kala nesto nenormalmo dobro rangirana, da je odlican pas | |
|
| |
Jasna bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Cica iz Beograda (NBG) Ned Mar 25, 2007 10:04 pm | |
| A ovde smo u kreveticu, ali u akciji ! | |
|
| |
Admin Admin
Broj poruka : 241 Datum upisa : 04.12.2006
| Naslov: Re: Cica iz Beograda (NBG) Ned Mar 25, 2007 10:08 pm | |
| mislim da ce u ns biti ozbiljna konkurencija, kod zenki, cica, lea, lora, i kala videcemo, sve zavisi od sudija.
a nije kala nista posebno rangirana, sudijsko uverenje, kod nekog ce drugacije proci, itd | |
|
| |
Jasna bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Cica iz Beograda (NBG) Ned Mar 25, 2007 10:26 pm | |
| Lora je lepota...Ostadoh bez teksta danas. Lea nam je rodjena sestrica... | |
|
| |
Jasna bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Cica iz Beograda (NBG) Pon Mar 26, 2007 8:19 am | |
| Putujem danas, pa moram od ranog jutra da pisem...Izadjem ja jutros da prosetam Tzitzu tek oko 50tak policajaca okruzilo neku divlje izgradjenu prodavnicu koju treba da sruse. Prolazim ja pored njih, ni ne gledam ih, samo cujem - jao sto je lep pas - koliko je star - jel shtene - kako se zove - a po rodovniku - jel na prodaju - a shto nije... PA ZATO STO JE TO MOJ PAS! | |
|
| |
Jan bigl-pronalazac
Broj poruka : 214 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.02.2007
| Naslov: Re: Cica iz Beograda (NBG) Sre Apr 11, 2007 12:13 am | |
| Šta se dešava sa Cicom, našom mezimicom?
Slikajte je, pišite!
Pozdrav od Ogija i njegovih ukućana! | |
|
| |
jeca bigl-pronalazac
Broj poruka : 171 Datum upisa : 05.12.2006
| Naslov: Re: Cica iz Beograda (NBG) Sre Apr 11, 2007 1:30 pm | |
| Policajci su izgleda slabi na biglove, meni je jedan rekao u centru NS da kazem koliko para da Sparki bude njegov! | |
|
| |
Jasna bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Cica iz Beograda (NBG) Sre Apr 11, 2007 6:15 pm | |
| Mi imamo jos jednog mezimca, to je Hogar strasni, zeba sa Bornea. Njega Cica ne sme ni da takne cak i u trenucima najvece prozdrljivosti | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Cica iz Beograda (NBG) | |
| |
|
| |
| Cica iz Beograda (NBG) | |
|