| Wilson - novi momak u BG-u | |
|
+23Atos-BOBI Cofilence lili Kaan Monika Lino Lea2006 Anja.. Dolly Bjanka Gogili .Marija. Ksenija Tabasko the Dika Snoopy:) Vasica T soffijov snoopy Snoopy Gang Niche Niva Natali hazarskirecnik 27 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
hazarskirecnik bigl-njuskalo
Broj poruka : 62 Localisation : Belgrade Datum upisa : 13.04.2012
| Naslov: Re: Wilson - novi momak u BG-u Ned Jul 08, 2012 12:01 pm | |
| Ne zurimo nigde, lepo nam je i u kuci, posebno pri ovim temperaturama.. Jasno nam je da zurbe nema, bicemo strpljivi i sacekati koliko je potrebno Rastemo primetno svakog dana.. i menjamo se :-)))) I uzivamo, naravno! | |
|
| |
| Naslov: Re: Wilson - novi momak u BG-u Uto Jul 17, 2012 4:54 pm | |
| Drugari, nije nas bilo neko vreme, okupirale nas obaveze :-/ Mi smo bas dobri, rastemo i upoznajemo svet oko sebe, vrlo intenzivno :-) Evo neka fotka, cisto da ne izgubimo kontinuitet u odrastanju ;-) https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/338/1007937.jpg/Cekamo za 2 dana famoznu drugu vakcinu (revakcinu), a onda odbrojavamo dane do prvog izlaska iz kuce i rad na novom terenu :-) Veliki pozdrav svima! | |
|
| |
Monika i'm bigl
Broj poruka : 1390 Godina : 29 Localisation : Uzice Datum upisa : 17.06.2009
| Naslov: Re: Wilson - novi momak u BG-u Uto Jul 17, 2012 4:58 pm | |
| Hijoj koliko je sladak! | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| |
| |
Kaan i'm bigl
Broj poruka : 648 Godina : 28 Localisation : Beograd Datum upisa : 31.01.2011
| Naslov: Re: Wilson - novi momak u BG-u Uto Jul 17, 2012 5:28 pm | |
| divan je, jedva cekam da ga sretnem i malo ga ugnjavim | |
|
| |
Snoopy:) i'm bigl
Broj poruka : 762 Godina : 25 Localisation : Podgorica Datum upisa : 07.06.2012
| Naslov: Re: Wilson - novi momak u BG-u Uto Jul 17, 2012 6:00 pm | |
| | |
|
| |
lili bigl-manijak
Broj poruka : 257 Datum upisa : 04.02.2010
| Naslov: Re: Wilson - novi momak u BG-u Uto Jul 17, 2012 7:56 pm | |
| Jaoo , presladaak je ! | |
|
| |
.Marija. i'm bigl
Broj poruka : 952 Godina : 29 Datum upisa : 17.01.2011
| Naslov: Re: Wilson - novi momak u BG-u Sre Jul 18, 2012 9:24 am | |
| O, Boze, mnogo je sladak! | |
|
| |
| Naslov: Re: Wilson - novi momak u BG-u Pet Jul 20, 2012 3:05 pm | |
| Hvala drugari :-)))) Juce smo dobili drugu vakcinu i poceli da odbrojavamo dane do izlaska iz kuce - jedva cekamo Vet nam je rekao da za 4 nedelje prima BOOSTER vakcinu, jeste li je davali vasim klempama? Pozzzzz | |
|
| |
Gogili i'm bigl
Broj poruka : 892 Godina : 38 Localisation : Beograd Datum upisa : 23.04.2009
| Naslov: Re: Wilson - novi momak u BG-u Pet Jul 20, 2012 3:09 pm | |
| Mi smo dali Ariju tu vakcinu kad je bio mali. To je, kobajagi, da mu jos malo potrvdi one prethodne, kao za imunitet. Reko, aj, bolje da mu dam, ne moze da skodi. Svakako mu to ne smeta da krenete u setnje. | |
|
| |
| Naslov: Re: Wilson - novi momak u BG-u Pet Jul 20, 2012 3:11 pm | |
| Cool, HVALA! Tako sam slicno i razmisljao.. Pretpostavljam da mu ne moze skoditi, a ako zaista pojacava dejstvo prethodnih - onda jos bolje.. Nasao sam podatak da bi onda trebao i svake godine da je prima, ali o tome cemo kasnije :-) | |
|
| |
snoopy i'm bigl
Broj poruka : 1445 Godina : 51 Localisation : Obrenovac Datum upisa : 25.01.2011
| Naslov: Re: Wilson - novi momak u BG-u Pet Jul 20, 2012 8:28 pm | |
| I mi smo ispoštovali sve savete po pitanju vakcina i revakcina, čak i tu godišnju smo obavili. To nije nikakav izdatak u odnosu na ostale "zezalice" koje smo kupovali a nemaju skoro nikakvu upotrebnu vrednost | |
|
| |
| Naslov: Re: Wilson - novi momak u BG-u Pon Jul 23, 2012 4:30 pm | |
| Izdatak je najmanji problem, vise smo radoznali i zato proveravamo :-) Pricekacemo jos malo, mada nam se bas ide napolje Ali, srecni smo i u kuci - jedino sto se grizemo neprestano... Jesu li i vase klempe to radile dok su bili mali? Iskreno se nadam da ce ga to proci.. jednog dana.. | |
|
| |
Gogili i'm bigl
| Naslov: Re: Wilson - novi momak u BG-u Pon Jul 23, 2012 5:22 pm | |
| Hehe, a tek kad krene da izlazi, pa ne kapira da treba da obavi sve napolju, pa ga setas po dva sata, a on cim dodje kuci, obavi to na novinu Hihihi, tek ces da se zabavljas! | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| |
| |
| Naslov: Re: Wilson - novi momak u BG-u Pon Jul 23, 2012 7:10 pm | |
| - Dolly ::
-
Naravno da su grickale. Ruke su mi bile kao da su me mačke uzgrebale. Bilo me je sramota u prodavnici kad treba da ispružim ruku da platim. Ali, verovao, ili ne, sve to prođe. Isti slucaj ! | |
|
| |
snoopy i'm bigl
Broj poruka : 1445 Godina : 51 Localisation : Obrenovac Datum upisa : 25.01.2011
| Naslov: Re: Wilson - novi momak u BG-u Pon Jul 23, 2012 9:59 pm | |
| Ih grickanje ... Pa Limbo je još kao mali pretendovao za mesto počasnog člana "akademije nauka i umetnosti" jer je apsolvirao "zuborez", tj. glodanje drvenih stepenika | |
|
| |
Gogili i'm bigl
| |
| |
| Naslov: Re: Wilson - novi momak u BG-u Ned Jul 29, 2012 4:09 pm | |
| Mi smo konacno krenuli napolje!! I vrlo se radujemo Naravno, samo njuska okolo i ne odvaja se previse od mene, ali sam siguran da mu prija.. Sto se grickanja tice, to smo se vec i navikli i shvatili da ce trajati neko vreme i da ce ga proci, a cini mi se da je vec po malo usporio Sada nam je cilj da piskenje i sve ostalo vezbamo napolju.. Za sada ceka da se vrati u kucu da bi to obavio na svojim novinama :-))) Strpljivi smo, zadovoljni i nigde ne zurimo. Veeeeeliki pozdrav svima!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Wilson - novi momak u BG-u Ned Jul 29, 2012 4:18 pm | |
| Bas mi je drago da je prosao karantin,da malisa moze da se istrci .Snoopy se u pocetku nije mnogo odvajao od mene.Sto se tice obavljanja nuzde,kad god to uradi napolje-mnogo mazenje,lijepih rijeci i keksica ! ! | |
|
| |
Kaan i'm bigl
| Naslov: Re: Wilson - novi momak u BG-u Ned Jul 29, 2012 9:29 pm | |
| cestitamo javljajte kad setate na vidikovcu da ga ugnjavim malo | |
|
| |
| Naslov: Re: Wilson - novi momak u BG-u Sub Avg 04, 2012 11:51 am | |
| Hehe, vrlo rado! Juce je konacno obavio napolju i piskenje i kakenje.. Nadamo se da ce to sada raditi sve vise van kuce Kakva su vam iskustva vezano za odvikavanje od tih navika u kuci? Veliki pozdrav svima! | |
|
| |
Kaan i'm bigl
| Naslov: Re: Wilson - novi momak u BG-u Sub Avg 04, 2012 12:59 pm | |
| kakenje je kod nas mnogo lakse islo, to je odmah ukapirao. Zezalo nas je piskenje, jer ne bi mogao da doceka jutro a da ne piski u kuci. Samo ga ti cesce izvodi, kad god uradi dobro nagradica. Pokusaj da budes malo vise vremena sa njim napolju, plus obavezno izvodjenje odmah posle jela | |
|
| |
| Naslov: Re: Wilson - novi momak u BG-u Ned Avg 12, 2012 6:06 pm | |
| Sto se tice vrsenja nuzde van kuce, sve vise napredujemo :-) Izlazimo mnogo cesce i dobija nagradu za svaki dobro obavljen poslic Ono sto nas malo brine je neprestano grizenje nasih ruku - to ne prestaje (nadam se da ce ga proci kroz neko vreme...) Moze, 'ajde da se dogovrimo pa da se nadjemo negde na Vidikovcu ovih dana.. Veliki pozdrav svima od nas! | |
|
| |
Cofilence bigl-manijak
Broj poruka : 253 Localisation : Banovo brdo Datum upisa : 18.06.2012
| Naslov: Re: Wilson - novi momak u BG-u Ned Avg 12, 2012 7:40 pm | |
| Moras samo mnogo odlucnije i strozije da mu govoris da ne sme da grize. Moj ni ne pomislja na to, mogu ruku do grla da mu stavim u usta, nista nece uraditi. Samo odlucno! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Wilson - novi momak u BG-u | |
| |
|
| |
| Wilson - novi momak u BG-u | |
|