| VITO iz Novog Sada | |
|
+25NađaNS Lea2006 Gogili Ennie Snoopy:) Bjanka Monika Emanuela soffijov Lino Medena Kaan Tabasko the Dika Dolly Niva Snoopy Gang .Marija. Anja.. Natali snoopy King i Maša Vasica T vito Zvoncica - Vito - 29 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
- Vito - bigl-njuskalo
Broj poruka : 96 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 05.03.2011
| Naslov: Re: VITO iz Novog Sada Čet Jun 07, 2012 10:39 pm | |
| Vito je presladak i predobar,mada ima svaki dan par sat djavola u sebi Citao sam dosta da su tvrdoglavi, ali ovo je neverovatno Sve sto mu se zabrani, on namerno jos vise zeli. Kada odemo od kuce i sestra i ja, po par sat,dodjemo kuci, sve obavljeno na terasi, nista unisteno, pozlatio bih ga odmah A kada smo kuci, neverica.Sve grize, petlja se u kablove, sve kese na terasi grize, sada moze da dohvati i ves koji se susi, u kupatilo uleti samo izvuce krpu i brze bolje pobegne.Danas je cirka 79 puta vrsio malu nuzdu u stanu...za izludeti Ali onda dodje na noge i nasloni se,i zaspi i sve mu bude oprosteno u sekundi, i kada pogleda tim namrsetnim, a opet slatkim pogledom, tesko je se naljutiti na njega Idemo malo ispred zgrade nekad, ne dugo, jer nije primio revakcinu, ali obozava sve napolju, i cim neko zvoni on ceka momenat da se otvore vrata da proleti izmedju nogu u hodnik od zgrade Sve u svemu ,neverovatan je malisa | |
|
| |
Bjanka novajlija
Broj poruka : 42 Godina : 41 Datum upisa : 08.11.2011
| Naslov: Re: VITO iz Novog Sada Čet Jun 07, 2012 11:13 pm | |
| Biglovi su kao deca, zahtevaju paznju 24/7/365, pa makar ta paznja bila i negativna. Nas "andjelcic" se sa skoro 11 meseci nista nije smirio, tako da nam nikada nije dosadno | |
|
| |
Vasica T i'm bigl
Broj poruka : 1527 Localisation : Beograd Datum upisa : 07.08.2010
| Naslov: Re: VITO iz Novog Sada Pet Jun 08, 2012 12:09 am | |
| Stavljajte još slika malog mrguda | |
|
| |
Niva i'm bigl
Broj poruka : 4769 Datum upisa : 18.06.2008
| |
| |
Snoopy:) i'm bigl
Broj poruka : 762 Godina : 25 Localisation : Podgorica Datum upisa : 07.06.2012
| Naslov: Re: VITO iz Novog Sada Pet Jun 08, 2012 3:51 pm | |
| Dobrodosao .Presladak si! . | |
|
| |
Ennie novajlija
Broj poruka : 17 Datum upisa : 16.02.2012
| Naslov: Re: VITO iz Novog Sada Pet Jun 08, 2012 7:23 pm | |
| Jupiii, još jedan lepotan u Novom Sadu!!! Presladak je mališa Da li si možda probao da uzmeš pelene za kuce za malu nuždu? Dženi je od prvog dana samo na njih piškila kada mora unutra. Možda joj se omaklo jedno dva puta, ali to je bila neka osveta verovatno... | |
|
| |
- Vito - bigl-njuskalo
| Naslov: Re: VITO iz Novog Sada Ned Jun 10, 2012 12:16 pm | |
| | |
|
| |
Natali i'm bigl
Broj poruka : 1744 Godina : 46 Localisation : Beograd Datum upisa : 10.05.2011
| Naslov: Re: VITO iz Novog Sada Ned Jun 10, 2012 1:09 pm | |
| medenjak! | |
|
| |
Vasica T i'm bigl
Broj poruka : 1527 Localisation : Beograd Datum upisa : 07.08.2010
| |
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: VITO iz Novog Sada Ned Jun 10, 2012 1:44 pm | |
| Stvarno je poseban! | |
|
| |
| Naslov: Re: VITO iz Novog Sada Ned Jun 10, 2012 1:56 pm | |
| Stalno mrgud ,ali mu to daje posebnu slatkocu! | |
|
| |
- Vito - bigl-njuskalo
| Naslov: Re: VITO iz Novog Sada Ned Jun 10, 2012 5:35 pm | |
| Jedno pitanje,ja mu uvek stavljam svezu vodu tokom dana i menjam.Ali poslednjih dana Vito preteruje,pije vodu po 20 sekundi bez prestanka,a piski na svakih 7 minuta prosecno i to onako pozamasno Da li je to normalno | |
|
| |
.Marija. i'm bigl
Broj poruka : 952 Godina : 29 Datum upisa : 17.01.2011
| Naslov: Re: VITO iz Novog Sada Ned Jun 10, 2012 6:24 pm | |
| Garant zbog vrucine, nije jedini. | |
|
| |
- Vito - bigl-njuskalo
| Naslov: Re: VITO iz Novog Sada Ned Jun 10, 2012 6:29 pm | |
| Prvo mi je bilo, kao ajde ok Ali krenulo je da me izludjuje, kada krene tako svaki minut,i taman piski opet ode da pije vode i opet i tako u krug | |
|
| |
Natali i'm bigl
Broj poruka : 1744 Godina : 46 Localisation : Beograd Datum upisa : 10.05.2011
| Naslov: Re: VITO iz Novog Sada Ned Jun 10, 2012 7:24 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: VITO iz Novog Sada Ned Jun 10, 2012 7:33 pm | |
| Snoopy pije mnogo vode i ide cesto u wc,ali moze dosta da izdrzi .To nam je spas.Evo upravo sad pije vode a bio je u wc prije minut | |
|
| |
- Vito - bigl-njuskalo
| Naslov: Re: VITO iz Novog Sada Pon Jun 18, 2012 5:42 pm | |
| Malo smo se uspavali Vito je svakog dana imao zutu minutu ( koja traje malo duze ) gde pocinje stanje ludila.Isli smo svaki dan po 10 minuta ispred zgrade, jer obozava da ide napolje, cim cuje kljuc sedne ispred vrata i ceka samo da se otvore.Neki dan je izleteo i sisao niz stepenice dole do ulaza i samo cekao neko da mu otvori vrata Bili smo kod veterinara na revakcinu i slucajno napipam krpelja na vratu.Posle petnaest minuta pokusavanja jedva smo izvadili, jer je kidao sve.Dobio je i cip i frontline kapi.Veterinarka je rekla da dugo nije videla energicnijeg i ludjeg psa Krenuli smo malo sa ozbiljnijim stavom i dresurom, jer kaze kad poraste tesko je lose navike istrebiti, a Vito ih ima tako mnogo Na novine reaguje kako treba, samo i dalje obozava da piski u stanu kod vrata, na to prsavam.Kada vidi novine poleti na drugi kraj stana i lezi.Na pocetku je na izolaciju na terasi reagovao cviljenjem bez prestanka, a sada se samo komira na plocicama Ukratko to je to,evo malo i slika. Ako moze pomoc samo oko transportera, koja velicina treba,kako da zavoli da bude u transporteru,na koliko ga treba izvoditi da obavi nuzdu. Puno pozdrava od Vita Ovako me ceka dok se kupam | |
|
| |
.Marija. i'm bigl
Broj poruka : 952 Godina : 29 Datum upisa : 17.01.2011
| Naslov: Re: VITO iz Novog Sada Pon Jun 18, 2012 5:56 pm | |
| Mrgud mali, mnogo je sladak! | |
|
| |
snoopy i'm bigl
Broj poruka : 1445 Godina : 51 Localisation : Obrenovac Datum upisa : 25.01.2011
| Naslov: Re: VITO iz Novog Sada Pon Jun 18, 2012 6:01 pm | |
| Ma biće on super biglić, samo strpljivo i istrajno Mi smo uzeli "kavez", koštao je oko 5000 dinara i veličina je sasvim OK čak i za dva bigla, a nije najveći model. Ako ste planirali da idete na izložbe bilo kakava vrsta "kaveza" ili "transportera" je topla preporuka jer dok čekate na red za ring, pas je mnogo opušteniji u zatvorenom nego kad se njuška sa komšijama U vezi boravka u transporteru dok je pas u stanu nemamo iskustva ali sam siguran da može da nauči da mu je to nova "kućica" ali sigurno će se buniti u početku ako ga zatvorite. Neko će vam već napisati nešto i na ovu temu. | |
|
| |
- Vito - bigl-njuskalo
| Naslov: Re: VITO iz Novog Sada Pon Jun 18, 2012 6:19 pm | |
| Nisam mislio da bude u stanu u transporteru, nego kada idemo na put do R.Srpske. Vise sam planirao onaj plasticni samo ne znam koja velicina odgovara. | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: VITO iz Novog Sada Pon Jun 18, 2012 6:36 pm | |
| Što se tiče transportera, Dika (Tabasko the Dika) obožava svoj krejt, pa se nadam da će ti objasniti kako su to izveli. Inače, mališa je fantastičan, pravi bigl. | |
|
| |
Kaan i'm bigl
Broj poruka : 648 Godina : 28 Localisation : Beograd Datum upisa : 31.01.2011
| |
| |
snoopy i'm bigl
Broj poruka : 1445 Godina : 51 Localisation : Obrenovac Datum upisa : 25.01.2011
| Naslov: Re: VITO iz Novog Sada Pon Jun 18, 2012 10:12 pm | |
| Nisam dobro razumeo, izvinjavam se, mi i u kolima koristimo žičani kavez jer Limbo vršlja na sve strane, ovako kad je "obuzdan" gleda kroz prozor i kad se smori, legne i spava. Transporter je dosta zatvoren u odnosu na kavez pa je na vama da razmislite. | |
|
| |
Niva i'm bigl
Broj poruka : 4769 Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: VITO iz Novog Sada Uto Jun 19, 2012 1:40 am | |
| Što reče Zoka, pravi mali biglić, slatkiš, nestaško, pa to su čari naših ljubimaca. | |
|
| |
Tabasko the Dika i'm bigl
Broj poruka : 2926 Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: VITO iz Novog Sada Uto Jun 19, 2012 9:51 am | |
| Mi koristimo transporter i za transport i kao kucicu. Kad idemo na krace relacije (po gradu) vozimo Diku u malom transporteru, trojci. On se zavuce, legne i odmah zaspi. Kad se duze vozimo, koristimo cetvorku, koja mu inace sluzi i kao kucica. Obozava oba krejta, ali je od pocetka naucen na njih. Isprva je bio malo sumnjicav, pa smo mu ubacivali igracke i poslastice dok se nije navikao. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: VITO iz Novog Sada | |
| |
|
| |
| VITO iz Novog Sada | |
|