| Sekret iz polnog organa kod muzjaka | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Aris i'm bigl
Broj poruka : 477 Datum upisa : 23.05.2011
| Naslov: Sekret iz polnog organa kod muzjaka Čet Maj 10, 2012 2:49 pm | |
| Dakle, radi se o zeleno-zuckastom sekretu, gustom sekretu koji stalno malo po malo curi iz pise. Koliko sam se ja raspitala ta pojava bi trebala da je normalna kod muzjaka, medjutim posto Aris spava sa mnom u krevetu, posteljina mi je stalno flekava, svaki drugi dan moram stavljati novu... Imate li neki savet kako da resimo problem, ima li jos neko taj problem, znam da mnogo biglova muzjaka spava sa svojim gazdama u krevetu.....?????? | |
|
| |
tedibi bigl-manijak
Broj poruka : 366 Godina : 41 Localisation : Beograd Datum upisa : 09.04.2007
| Naslov: Re: Sekret iz polnog organa kod muzjaka Čet Maj 10, 2012 2:51 pm | |
| To bas i nije normalna pojava,moze biti infekcija. Bilo bi lepo da Aris poseti veterinara da se uradi bris. | |
|
| |
Aris i'm bigl
| Naslov: Re: Sekret iz polnog organa kod muzjaka Čet Maj 10, 2012 2:53 pm | |
| Koga god sam pitala rekose mi da je normalno, zato ga i nisam vodila. Odvescu ga obavezno, hvala!!!! | |
|
| |
tedibi bigl-manijak
Broj poruka : 366 Godina : 41 Localisation : Beograd Datum upisa : 09.04.2007
| Naslov: Re: Sekret iz polnog organa kod muzjaka Čet Maj 10, 2012 3:00 pm | |
| Taj sekret se javlja ponekad ako je muyijak u kontaktu sa zenkom u teranju pa se uzbudi,ali ako se javlja cesce i sam od sebe moze biti zbog neke infekcije.
A mozda sam i ja paranoik pa za svaku sitnicu cimam veta. | |
|
| |
Aris i'm bigl
| Naslov: Re: Sekret iz polnog organa kod muzjaka Čet Maj 10, 2012 3:25 pm | |
| Zvala sam veta, kaze da kupimo rastvor Rivanol i spricem ispiramo, pa ako se ne smanji da ga dovedem da uradi bris. Sad sam mu isprala, nadam se da ce pomoci, hvala!!!!!!! | |
|
| |
Kaan i'm bigl
Broj poruka : 648 Godina : 28 Localisation : Beograd Datum upisa : 31.01.2011
| Naslov: Re: Sekret iz polnog organa kod muzjaka Čet Maj 10, 2012 6:33 pm | |
| Joj to i Kaan ima, ali on to lize redovno pa je uvek cist (nznm da li je to dobro). Inace, on se stalno uzbudjuje i kad kaki, i kad se igra, cak i ako samo sedne. Kaan je neki manijak | |
|
| |
Aris i'm bigl
| Naslov: Re: Sekret iz polnog organa kod muzjaka Čet Maj 10, 2012 6:48 pm | |
| | |
|
| |
Kaan i'm bigl
Broj poruka : 648 Godina : 28 Localisation : Beograd Datum upisa : 31.01.2011
| Naslov: Re: Sekret iz polnog organa kod muzjaka Čet Maj 10, 2012 6:59 pm | |
| Nece valjda i to da ga zakaci. Rivanol nam je preporucio jeden vet iz orfelinove (ili koje vec, iznad pozeske) ali ga mi ne koristimo, nek se kupa sam | |
|
| |
Aris i'm bigl
| Naslov: Re: Sekret iz polnog organa kod muzjaka Čet Maj 10, 2012 7:01 pm | |
| - Kaan ::
- Nece valjda i to da ga zakaci. Rivanol nam je preporucio jeden vet iz orfelinove (ili koje vec, iznad pozeske) ali ga mi ne koristimo, nek se kupa sam
Ma to samo u slucaju da krene jace da ide. Dok god nemate fleke po prekrivacima i posteljini sve je ok. | |
|
| |
Gogili i'm bigl
Broj poruka : 892 Godina : 38 Localisation : Beograd Datum upisa : 23.04.2009
| Naslov: Re: Sekret iz polnog organa kod muzjaka Čet Maj 10, 2012 8:17 pm | |
| Ja sam ga vodila kod veta zbog toga, i samo mi se nasmejao i rekao PA HTELI STE MUZJAKA:) Ako je bas intenzivno, rebalo bi par dana da mu u prepucijum (futrolu od pise) spricom ubrizgavate rastvor rivanola, cisto za svaku sigurnost,ali generalno to je normalno kod decaka. I da, mi imamo frotir, tzv Arijev frotir, da ne bi flekao posteljinu. I ne damo mu da se uvlaci unutra (dobro, nekad da.. ) | |
|
| |
MarijaRio bigl-manijak
Broj poruka : 393 Datum upisa : 18.11.2009
| Naslov: Re: Sekret iz polnog organa kod muzjaka Pet Maj 11, 2012 12:17 pm | |
| Ista prica! Sada malo manje, ali i nas vet je iskulirao moju brigu oko toga.. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sekret iz polnog organa kod muzjaka | |
| |
|
| |
| Sekret iz polnog organa kod muzjaka | |
|