| Mališa Maksa | |
|
+6Capo UE Anja.. Micka Lazović Niva Niche maks malisha 10 posters |
Autor | Poruka |
---|
maks malisha novajlija
Broj poruka : 13 Datum upisa : 14.02.2012
| Naslov: Re: Mališa Maksa Pon Feb 20, 2012 4:04 pm | |
| Inace da.... Sad smo ukacili pa da se predstavimo: Nas pas se zove Malisha ima tri godine i jako je zgodan. Kupili smo ga u Leskovcu. Otac mu je GOLDEN JUNIOR GAMBOJ 3CAC 4PRM 3 BOB BOG R BIS. Njega nismo ocenjivali jer smo kasno ustanovili da nema jedan testis, steta velika, tako su nam rekle sudije. Ipak Malishu smo parili i dasa je postao otac deset malih stenaca. | |
|
| |
Niche bigl-manijak
Broj poruka : 442 Datum upisa : 08.09.2010
| Naslov: Re: Mališa Maksa Uto Feb 21, 2012 1:55 am | |
| | |
|
| |
Niche bigl-manijak
Broj poruka : 442 Datum upisa : 08.09.2010
| Naslov: Re: Mališa Maksa Uto Feb 21, 2012 1:56 am | |
| Inace, kucici laju, komsije to znaju, komsije to znaju. | |
|
| |
Niva i'm bigl
Broj poruka : 4769 Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Mališa Maksa Uto Feb 21, 2012 9:51 am | |
| Dobrodošao Malisha, pozdravlja te drugarica Niva | |
|
| |
Micka Lazović bigl-njuskalo
Broj poruka : 101 Localisation : Beograd, Lion, Zvezdara Datum upisa : 26.01.2012
| Naslov: Re: Mališa Maksa Uto Feb 21, 2012 3:13 pm | |
| I Micka će ti biti drugarica, evo sad mi je rekla da si mnogo divan i sladak i blesav. | |
|
| |
Anja.. i'm bigl
Broj poruka : 979 Godina : 27 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 11.02.2011
| Naslov: Re: Mališa Maksa Uto Feb 21, 2012 4:08 pm | |
| Dobrodoslica od Klee! | |
|
| |
Capo UE i'm bigl
Broj poruka : 942 Godina : 46 Localisation : Uzice Datum upisa : 08.06.2010
| Naslov: Re: Mališa Maksa Uto Feb 21, 2012 5:26 pm | |
| Dobro nam dosao Malisa...Mi smo neki rodjaci, tj. nekako ja sam ti ujak... Tvoj tata je meni deda, a braca po tati su ti Ari NBG i Pako... | |
|
| |
Tabasko the Dika i'm bigl
Broj poruka : 2926 Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Mališa Maksa Uto Feb 21, 2012 6:28 pm | |
| Dobrodosao, Malisa. Pozdrav od drugara Dike! | |
|
| |
Snoopy Gang i'm bigl
Broj poruka : 1253 Localisation : Kovin Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: Mališa Maksa Čet Feb 23, 2012 4:55 pm | |
| - maks malisha ::
- Njega nismo ocenjivali jer smo kasno ustanovili da nema jedan testis, steta velika, tako su nam rekle sudije. Ipak Malishu smo parili i dasa je postao otac deset malih stenaca.
Super Nedostatak jednog testisa je nasledno. To ne znači da svi muškići iz Mališinog legla neće imati oba testisa, ali je vrlo verovatno da će prenositi taj gen. Takvi psi su plodni ali nose loš gen. I zbog toga se ne koriste za priplod. Diskvalifikacione mane (kao što su loše zubalo i nespušteni testisi) se mogu čak javiti kod potomaka psa koji tu manu nema, ali manu ima brat ili sestra iz istog legla. Za zdravlje psa nije opasno kada se jedan testis uopšte ne razvije, opasno je kada se on začne i ne spusti u kesu, već ostane negde u utrobi psa. Tada može doći do komplikacija, upala, tumora. Zato standardi svih rasa traže da mužjak ima spuštena oba testisa. Želim vam da svi štenci budu dobro i zdravo, ali napravili ste veliku grešku što ste Mališu parili. Pre svega mislim da je to neodgovorno prema rasi, štencima i budućim vlasnicima. Poljubac za Mališu. Želim vam sve najbolje. Ivana Filipov | |
|
| |
Kaan i'm bigl
Broj poruka : 648 Godina : 28 Localisation : Beograd Datum upisa : 31.01.2011
| Naslov: Re: Mališa Maksa Čet Feb 23, 2012 5:30 pm | |
| Dobrodosao - Snoopy Gang ::
- maks malisha ::
- Njega nismo ocenjivali jer smo kasno ustanovili da nema jedan testis, steta velika, tako su nam rekle sudije. Ipak Malishu smo parili i dasa je postao otac deset malih stenaca.
Super Nedostatak jednog testisa je nasledno. To ne znači da svi muškići iz Mališinog legla neće imati oba testisa, ali je vrlo verovatno da će prenositi taj gen. Takvi psi su plodni ali nose loš gen. I zbog toga se ne koriste za priplod. Diskvalifikacione mane (kao što su loše zubalo i nespušteni testisi) se mogu čak javiti kod potomaka psa koji tu manu nema, ali manu ima brat ili sestra iz istog legla.
Za zdravlje psa nije opasno kada se jedan testis uopšte ne razvije, opasno je kada se on začne i ne spusti u kesu, već ostane negde u utrobi psa. Tada može doći do komplikacija, upala, tumora. Zato standardi svih rasa traže da mužjak ima spuštena oba testisa.
Želim vam da svi štenci budu dobro i zdravo, ali napravili ste veliku grešku što ste Mališu parili. Pre svega mislim da je to neodgovorno prema rasi, štencima i budućim vlasnicima.
Poljubac za Mališu. Želim vam sve najbolje.
Ivana Filipov i meni je to zapalo za oko ali nisam dovoljno strucan da ista kazem | |
|
| |
Ksenija i'm bigl
Broj poruka : 3425 Godina : 49 Localisation : Subotica Datum upisa : 02.05.2007
| Naslov: Re: Mališa Maksa Čet Feb 23, 2012 8:54 pm | |
| Dobro nam dosli | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Mališa Maksa | |
| |
|