| Biglic stize :) | |
|
+17Gogili Cofilence tedibi Natali Ninna Snoopy:) glicbi Anja.. Kaan Zvoncica Aris Snoopy Gang Vasica T Tabasko the Dika Dolly .Marija. - Vito - 21 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
- Vito - bigl-njuskalo
Broj poruka : 96 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 05.03.2011
| Naslov: Re: Biglic stize :) Čet Maj 17, 2012 9:49 pm | |
| Naravno...jos samo malo i stizeeee | |
|
| |
Anja.. i'm bigl
Broj poruka : 979 Godina : 27 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 11.02.2011
| Naslov: Re: Biglic stize :) Čet Maj 17, 2012 10:00 pm | |
| Bas se radujem novom drugaru ))) Puno srece sa malisom! | |
|
| |
- Vito - bigl-njuskalo
| Naslov: Re: Biglic stize :) Čet Maj 17, 2012 10:02 pm | |
| Hvala puno | |
|
| |
Tabasko the Dika i'm bigl
Broj poruka : 2926 Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: Biglic stize :) Pon Maj 21, 2012 2:23 pm | |
| | |
|
| |
- Vito - bigl-njuskalo
| Naslov: Re: Biglic stize :) Pon Maj 21, 2012 2:55 pm | |
| | |
|
| |
glicbi pronadjen
Broj poruka : 1 Datum upisa : 18.07.2012
| Naslov: Re: Biglic stize :) Sub Jul 21, 2012 1:26 am | |
| Sledece nedelje u ovo doba, jedan malisa ce napustiti svoju porodicu u Indjiji i preseliti se u Bgd.... Hvala vam za sajt, za sve komentare i savete. Probao sam da budem temeljan prilikom pregleda, kako ne bih postavljao pitanja na koje su vec dati odgovori, ali sam naisao na link koji nije aktivan a u vezi je (po recima korisnika) sa dobrim veterinarom i poznavaocem rase, a koji je u nasem kraju ( Zarkovo ) https://bigl-srbija.editboard.com/t99-pitajte-veterinara-dr-zoran-dragas Voleo bih da od malih nogu kuca ima svog pouzdanog docu po mogucstvu u blizini... Vidimo se i upoznajemo i pre sledece biglijade, a fotke malog Arisa cete videti cim se preseli | |
|
| |
Kaan i'm bigl
Broj poruka : 648 Godina : 28 Localisation : Beograd Datum upisa : 31.01.2011
| Naslov: Re: Biglic stize :) Sub Jul 21, 2012 3:13 am | |
| Nezahvalno je govoriti koji je vet najbolji, svako ima nekog svog. Ako si bas nestrpljiv, skokni do nekoliko vetova (ima ih po kraju) i pitaj sve sto te zanima, morali bi na sve da ti odgovore a onda kad dodje stene izaberi nekog kod koga ces ga voditi, u krajnjem slucaju, najlakse je veta promeniti ako nisi zadovoljan. Inace iz istog smo kraja pa cemo se, nadam se, sretati | |
|
| |
Aris i'm bigl
Broj poruka : 477 Datum upisa : 23.05.2011
| Naslov: Re: Biglic stize :) Sub Jul 21, 2012 5:12 pm | |
| Jeeeeeee, jos jedan Aris!!!!!! | |
|
| |
Snoopy:) i'm bigl
Broj poruka : 762 Godina : 25 Localisation : Podgorica Datum upisa : 07.06.2012
| |
| |
Ninna novajlija
Broj poruka : 16 Godina : 26 Localisation : Beograd Datum upisa : 12.08.2012
| Naslov: Re: Biglic stize :) Ned Avg 12, 2012 2:49 pm | |
| Pozdrav svima Htela sam da vas pitam,posto treba da uzmem bigla ovih dana,pa me interesuje da li se oseca i da li se puno linja posto bih ga drzala u stanu? Cetkala bih ga svaki drugi dan,cetkama za kratku dlaku a ako bude bilo potrebe uzecu mu odmah i furminator.A cula sam da ima da se kupi u pet centu neke zelene alge koje mu se sipaju u hranu pa mu smanjuju linjanje,najbitnije mi je da se ne linja mnogo :/ Inace imam iskustva sa psim ai znam dosta o njima i obozavam ih,konacno sam ubedila moje da mi uzmu psa pa ond amoram da proverim ove dve gore navedene stvari.I takodje me interesuje da li grize namestaj i urnise tepihe,imace svaki dan po 3 setnje sa dosta istrcavanja a kad dodje kuci ima svoju "sobicu" gde ga niko nece dirati kad hoce mir i imace dosta igracaka,da li je to dovoljno da bi on bio zadovoljan i miran? | |
|
| |
Natali i'm bigl
Broj poruka : 1744 Godina : 46 Localisation : Beograd Datum upisa : 10.05.2011
| Naslov: Re: Biglic stize :) Ned Avg 12, 2012 2:58 pm | |
| - Ninna ::
- Pozdrav svima Htela sam da vas pitam,posto treba da uzmem bigla ovih dana,pa me interesuje da li se oseca i da li se puno linja posto bih ga drzala u stanu? Cetkala bih ga svaki drugi dan,cetkama za kratku dlaku a ako bude bilo potrebe uzecu mu odmah i furminator.A cula sam da ima da se kupi u pet centu neke zelene alge koje mu se sipaju u hranu pa mu smanjuju linjanje,najbitnije mi je da se ne linja mnogo :/ Inace imam iskustva sa psim ai znam dosta o njima i obozavam ih,konacno sam ubedila moje da mi uzmu psa pa ond amoram da proverim ove dve gore navedene stvari.I takodje me interesuje da li grize namestaj i urnise tepihe,imace svaki dan po 3 setnje sa dosta istrcavanja a kad dodje kuci ima svoju "sobicu" gde ga niko nece dirati kad hoce mir i imace dosta igracaka,da li je to dovoljno da bi on bio zadovoljan i miran?
Ovo si trebala da pitas pre nego sto rezervises psa - linja se i to puno - grize sve po kuci dok ima mlecni zubici i naravno piski svuda dok je bebac - obozavaju tepihe - nece svoj "mir" i svoju sobicu -voli drustvo, galamu | |
|
| |
tedibi bigl-manijak
Broj poruka : 366 Godina : 41 Localisation : Beograd Datum upisa : 09.04.2007
| Naslov: Re: Biglic stize :) Ned Avg 12, 2012 3:09 pm | |
| A svi ti dodaci ishrani koji smanjuju linjanje su budalastina. Pas mora da se linja i izlinja da bi podneo sva godisnja doba.
A sto se mirisa tice,ne oseca se ako se redovno odrzava higijena. | |
|
| |
| Naslov: Re: Biglic stize :) Ned Avg 12, 2012 3:12 pm | |
| | |
|
| |
Ninna novajlija
| Naslov: Re: Biglic stize :) Ned Avg 12, 2012 3:17 pm | |
| Izgleda da nije stilgla moja druga poruka,pa cu opet. Nisam rezervisala psa. Za grickanje mi je jasno samo cu pokusati da umesto da grize namestaj da ga usmerim da grize svoje igracke.Za nuzdu takodje dok ne primi revakcinu ucicu ga da piski na pelene a kad primi ucicu ga da obavlja nuzdu napolju. Niste me razumeli,on bi imalo stalno drustvo posto stalno ima nekog kuci ,jedino kad bi bio sam je 2,3 sata ujutru tako da ce tad verovatno spavati. Nije mi problem nista posto imam strpljenja i volje samo to linjanje kad bih mogla da smanjim to jest ako moze redovnim cetkanjem,samo to sam vas pitala. | |
|
| |
Cofilence bigl-manijak
Broj poruka : 253 Localisation : Banovo brdo Datum upisa : 18.06.2012
| Naslov: Re: Biglic stize :) Ned Avg 12, 2012 3:25 pm | |
| Sve ce nauciti, samo budi odlucna i strpljiva i sve ce to lako savladati, i grickanje i nuzde. A linjanje, nemam pojma, ja, sem kad ga gnjavim, ni ne primecujem toliko po kuci. Mislim linja se, ali je dlaka kratka... | |
|
| |
Ninna novajlija
| Naslov: Re: Biglic stize :) Ned Avg 12, 2012 3:30 pm | |
| - Cofilence ::
- Sve ce nauciti, samo budi odlucna i strpljiva i sve ce to lako savladati, i grickanje i nuzde. A linjanje, nemam pojma, ja, sem kad ga gnjavim, ni ne primecujem toliko po kuci. Mislim linja se, ali je dlaka kratka...
Hvala na odgovoru,neko ko me razume | |
|
| |
tedibi bigl-manijak
Broj poruka : 366 Godina : 41 Localisation : Beograd Datum upisa : 09.04.2007
| Naslov: Re: Biglic stize :) Ned Avg 12, 2012 3:30 pm | |
| Redovnim cetkanjem ces svakako smanjiti kolicinu dlaka po kuci,ali ce ih opet biti,nije moguce skroz iz ukloniti. | |
|
| |
| Naslov: Re: Biglic stize :) Ned Avg 12, 2012 3:33 pm | |
| Biglovi su pametni psi,veoma brzo uce.Kad si mislila da ga uzmes,da mu otvoris temu na forum !Takodje,prelistaj forum tu ces naci neke korisne savjete!Nadam se da sam bar malo pomogla ! P.S:Oprosti zbog prvog posta ,nismo se razumjele ! | |
|
| |
Ninna novajlija
| Naslov: Re: Biglic stize :) Ned Avg 12, 2012 3:39 pm | |
| - Snoopy:) ::
- Biglovi su pametni psi,veoma brzo uce.Kad si mislila da ga uzmes,da mu otvoris temu na forum!Takodje,prelistaj forum tu ces naci neke korisne savjete!Nadam se da sam bar malo pomogla!
P.S:Oprosti zbog prvog posta ,nismo se razumjele! Da,zato me fasciniraju,prelepi,pametni,puni energije a mali Sad gledam oglase,legla i treba da zovem najverovatnije danas ,predvece to leglo za koje se odlucim i da vidim kad bih mogla da dodjem da vidim stene i sve sto treba.Videcu jos za otvaranje teme zato sto ne verujem da cu biti toliko na kompijuteru kad ga dobijem,vise cu biti sa njim Hvala vam puno,nema problema | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Biglic stize :) Ned Avg 12, 2012 4:34 pm | |
| Osim što se ne oseća, sve ovo drugo, što si navela kao problem, postoji...linja se, gricka i nikako ne voli da bude izolovan, koliki god da mu je prostor. Jedino što je utešno i što je skoro pravilo, toliko ih brzo neizmerno zavoliš da ti ništa od svega toga ne smeta. Vrlo brzo se izbore za nešto što i ne sanjaš da bi dopustila. Srećno! | |
|
| |
Ninna novajlija
| Naslov: Re: Biglic stize :) Ned Avg 12, 2012 11:01 pm | |
| Hvala vam na odgovorima Sad sam nasla negoliko legla koja mi se svidjaju i poslala email pa cekam odgovore ali nikako :O Prva opcija mi je bilo stene od Nive,prelep pas,prelepo leglo,ali njoj je ostalo samo jedna zenkica a meni treba muzijak tako da trazim dalje,videla sam da ima lepo leglo u Indjiji od Dejana na forumu Tina fina,cekam odgovor i treca poruka poslata isto clanu foruma koji trenutno ima dva legla "ivan micke" i od njega cekamo odgovor Pozdrav sima! | |
|
| |
| Naslov: Re: Biglic stize :) Ned Avg 12, 2012 11:05 pm | |
| | |
|
| |
Gogili i'm bigl
Broj poruka : 892 Godina : 38 Localisation : Beograd Datum upisa : 23.04.2009
| Naslov: Re: Biglic stize :) Pon Avg 13, 2012 10:04 am | |
| E da, i da se pripremis unapred, dlaka mu je kratka, ali kao iglice se zabada svuda, neces verovati gde ces sve zateci dlake | |
|
| |
Ninna novajlija
| Naslov: Re: Biglic stize :) Pon Avg 13, 2012 12:12 pm | |
| Hvala Snoopy Hahahahaahh prvi put to cujem Gogili,ali ima logike hahahah | |
|
| |
| Naslov: Re: Biglic stize :) Pon Avg 13, 2012 12:33 pm | |
| Jesi li dobila odgovore ? | |