| | Od 7 patuljaka, koji je vas bigl? | |
|
| Autor | Poruka |
|---|
Tabasko the Dika i'm bigl

Broj poruka: 2747 Datum upisa: 02.02.2011
 | Naslov: Od 7 patuljaka, koji je vas bigl? Sre Avg 31, 2011 9:04 am | |
| Moj je Pospanko A znamo i ko je (trenutno) Slinavko, pardon, Kijavko Sinak Aki, nadam se da se ne ljutis? _________________ "Whoever said you can't buy happiness forgot about little puppies." 
Poslednji put izmenio Tabasko the Dika dana Sre Avg 31, 2011 2:48 pm, izmenio ukupno 3 puta |
|
 | |
Dolly i'm bigl

Broj poruka: 4862 Localisation: Beograd Datum upisa: 01.11.2007
 | Naslov: Re: Od 7 patuljaka, koji je vas bigl? Sre Avg 31, 2011 9:34 am | |
| Doli bi bila Srećko. _________________  "Ko hoće nešto da učini, nađe način, ko neće ništa da učini, nađe opravdanje." |
|
 | |
Monika i'm bigl

Broj poruka: 1239 Godina: 17 Localisation: Uzice Datum upisa: 17.06.2009
 | Naslov: Re: Od 7 patuljaka, koji je vas bigl? Sre Avg 31, 2011 2:13 pm | |
| Uca, Ljutko, Kijavko, Pospanko, Stidljivko, Tupko i Srecko. Ja znam ova imena, a negde su malo izmenjena.  Felix je mesavina Pospanka (ceo dan spava, a rano ujutru cete lakse mene probuditi nego njega), Kijavka (kako neko pocne da ga mazi on kija) i Srecka.  A malo je i lud ko onaj Tupko.  |
|
 | |
Kaan i'm bigl

Broj poruka: 507 Godina: 15 Localisation: Beograd Datum upisa: 30.01.2011
 | Naslov: Re: Od 7 patuljaka, koji je vas bigl? Sre Avg 31, 2011 2:17 pm | |
| Kaan je mesavina ljutka i srecka. Uvek se naljuti kad ga stavim u kaznu i nece da dodje ili me kulira, a nema vece srece nego kad vidi nekoga kad se probudi  |
|
 | |
Rona i'm bigl

Broj poruka: 466 Godina: 26 Datum upisa: 29.09.2009
 | Naslov: Re: Od 7 patuljaka, koji je vas bigl? Sre Avg 31, 2011 3:10 pm | |
| Mislim da je Rona mesavina njih 5. Ljuti se na odredjene pse, i to se bas naljuti, kija na svaku prasinu i vecu travu, ujutru covek ne moze iz kreveta da je istera, stalno je lepo raspolozena, i naravno za odredjene stvari je stvarno tupko. |
|
 | |
Snoopy Gang i'm bigl

Broj poruka: 764 Localisation: Kovin Datum upisa: 02.02.2011
 | Naslov: Re: Od 7 patuljaka, koji je vas bigl? Sre Avg 31, 2011 3:21 pm | |
| Oksa je Ljutko -prgava veštica koja laje, juri mačke po dvorištu, stražari koja ptica je preletela dvorište, ko to priča kod komšije i sl; Nando je Stidljivko, sa tužnim pogledom, uvek raspoložen za maženje, plače u boksu; Stela je Tupko-Srećko-Hedonista. Možete da je zovete i mamite i tepate i ne znam šta, ako ne namerava da dođe, samo će da stoji i da vas gleda...i gleda...a ako hoće da dođe, skakaće oko vas dok vam ne upadne u oko ili uđe u usta ili se popne u krilo i smesti da uživa Đole, za sada deluje kao Uča- mudro posmatra šta se dešava u našoj kući i, po prilici, priključi se nekom dešavanju - juri mačke, mazi se na krevetu, čuva frižider, laje na goste... ako ima neki patuljak koji brzo jede -taj je Đole |
|
 | |
Tabasko the Dika i'm bigl

Broj poruka: 2747 Datum upisa: 02.02.2011
 | Naslov: Re: Od 7 patuljaka, koji je vas bigl? Čet Sep 01, 2011 3:51 pm | |
| Ivana, kako si ih dobro opisala. Ali Stela nije Tupko _________________ "Whoever said you can't buy happiness forgot about little puppies."  |
|
 | |
Anja.. i'm bigl

Broj poruka: 786 Godina: 14 Localisation: Novi Sad Datum upisa: 11.02.2011
 | Naslov: Re: Od 7 patuljaka, koji je vas bigl? Čet Sep 01, 2011 7:03 pm | |
| Klea bi bila Ljutko,Tupko i Srecko |
|
 | |
.Marija. i'm bigl

Broj poruka: 734 Godina: 16 Localisation: Negotin Datum upisa: 17.01.2011
 | Naslov: Re: Od 7 patuljaka, koji je vas bigl? Sub Sep 03, 2011 9:24 am | |
| Ovaj moj je Srecko i Tupko  |