|
|
| Autor | Poruka |
|---|
Ivana bigl-pronalazac

Broj poruka: 190 Godina: 26 Datum upisa: 06.02.2008
 | Naslov: Štenad i hladnoća Čet Sep 18, 2008 9:53 am | |
| Kako vas bebe podnose ovu iznenadnu hladnoc? Ja sam negde cula da se njima do godinu dana ne razvije termoregulacioni sistem. Da li je to istina? Ema se nocu trese kao da ima groznicu, pa mi onda uskoci pod pokrivac. |
|
 | |
Bunny's Nightmare i'm bigl

Broj poruka: 1530 Godina: 29 Localisation: Beograd-Titel Datum upisa: 16.04.2007
 | Naslov: Re: Štenad i hladnoća Čet Sep 18, 2008 9:58 am | |
| Termoregulacioni sistem im se razvija vec sa 2 nedelja starosti. Nemoguce je da se trese od hladnoce,jer joj sigurno nije hladno.
Ove moje beke se ludo zabavljaju i ako je hladno,njima nije i mnogo su ljute jer ih ne pustam iz boxa |
|
 | |
Dolly i'm bigl

Broj poruka: 4862 Localisation: Beograd Datum upisa: 01.11.2007
 | Naslov: Re: Štenad i hladnoća Čet Sep 18, 2008 2:58 pm | |
| Doli je na ovoj jutarnjoj hladnoći dobila inspiraciju da uđe u fontanu, pa to, na moj užas i učinila, ali srećom, nije ni zadrhtala, ni kinula! _________________  "Ko hoće nešto da učini, nađe način, ko neće ništa da učini, nađe opravdanje." |
|
 | |
dusan i'm bigl

Broj poruka: 698 Godina: 31 Datum upisa: 05.03.2007
 | Naslov: Re: Štenad i hladnoća Čet Sep 18, 2008 3:02 pm | |
| I Djura se jutros tresao kad smo izasli napolje, valjda promena temperature iz toplog kreveta na nekih 8 stepeni koliko je jutros bilo napolju _________________   |
|
 | |
Dika i'm bigl

Broj poruka: 4055 Datum upisa: 21.12.2007
 | Naslov: Re: Štenad i hladnoća Pet Sep 19, 2008 9:00 am | |
| I ja sam primetila da se Dika trese od promene vremena. To izgleda kao da mu je zima, ali pošto je to nemoguće, ja sam našla objašnjenje u promeni vremena. |
|
 | |
Bunny's Nightmare i'm bigl

Broj poruka: 1530 Godina: 29 Localisation: Beograd-Titel Datum upisa: 16.04.2007
 | Naslov: Re: Štenad i hladnoća Pet Sep 19, 2008 9:13 am | |
| Malo je off t,ali moja Dica se trese i u sled leta da bi usla u kucu. Provalila je da se sazalim kad je vidim da se trese i sad to koristi maksimalno.  |
|
 | |
luce i'm bigl

Broj poruka: 1584 Godina: 29 Localisation: Beograd Datum upisa: 06.08.2007
 | Naslov: Re: Štenad i hladnoća Pet Sep 19, 2008 9:22 am | |
| ja sam juce uvece dosla kuci i zatekla Luce u fotelji umotanu u cebe! kazu - tresla se... odmah znam da je dosla zima - stalno hoce da spava na nama, a ne sama  _________________ masha
|
|
 | |
Janchee i'm bigl

Broj poruka: 1623 Godina: 30 Localisation: Novi Sad Datum upisa: 06.12.2006
 | Naslov: Re: Štenad i hladnoća Pet Sep 19, 2008 1:12 pm | |
| | bili 2 :: | Malo je off t,ali moja Dica se trese i u sled leta da bi usla u kucu. Provalila je da se sazalim kad je vidim da se trese i sad to koristi maksimalno.  |
I Ziggy je primenjivao taktiku "treskavica" za izazivanje sažaljenja, ali kad je provaljen, prestali smo da reagujemo i ne radi to vise... A znao je da se trese u trenucima kada želi neku klopicu sa stola, kada mu je rečeno da uradi nešto što ne želi u datom trenutku ("Lezi" i "Mesto"), itd. |
|
 | |
Medena i'm bigl

Broj poruka: 3061 Localisation: Subotica Datum upisa: 25.07.2007
 | Naslov: Re: Štenad i hladnoća Pet Jan 16, 2009 9:14 pm | |
| Evo jednog clanka o psima i hladnoci, i video klipa sa malo vise informacija:
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=01&dd=16&nav_category=15&nav_id=339576 |
|
 | |
mknaumoski bigl-pronalazac

Broj poruka: 172 Godina: 32 Localisation: Beograd Datum upisa: 08.12.2009
 | Naslov: Re: Štenad i hladnoća Sub Jan 09, 2010 1:19 pm | |
| Mene zanima da li je ok da nase stene od 2 meseca od starta ucimo napolju da vrsi nuzdu iako je napolju dosta hadno...pogotovo nocu?!? |
|
 | |
Lea2006 i'm bigl

Broj poruka: 3833 Localisation: Beograd Datum upisa: 15.03.2007
 | Naslov: Re: Štenad i hladnoća Sub Jan 09, 2010 5:21 pm | |
| | mknaumoski :: | | Mene zanima da li je ok da nase stene od 2 meseca od starta ucimo napolju da vrsi nuzdu iako je napolju dosta hadno...pogotovo nocu?!? |
Ne bi smeo napolje pre vakcina! Prvo ga učite na odredjeno mesto na novinama u kući, pa ćete, kada bude smeo napolje u šetnju savladati i to, ali postepeno!_________________  |
|
 | |
Flora bigl-manijak

Broj poruka: 283 Godina: 23 Datum upisa: 11.09.2009
 | Naslov: Re: Štenad i hladnoća Ned Jan 10, 2010 1:24 am | |
| Mi smo se izglupirali...do 4og meseca ja mislim smo je pustili po kuci na novinama, sve kao, nema sanse da nauci... za nedelju dana uz malo cesce izvodjenje i davanje nagradice, nauci ga ona.
Tema hladnoca, pa da se na nju vratim.
Mi smo joj kupili suskavac, i stavimo ga uvek kad je niza temperatura, sneg, ili kisa.
Nocu je ja izvedem ponekad, ali retko, uglavnom sve zavrsi do 10 uvece, i do ujutru oko 9 smo mirni... |
|
 | |
Boky&Tanja bigl-manijak

Broj poruka: 338 Localisation: Ruma Datum upisa: 07.09.2008
 | Naslov: Re: Štenad i hladnoća Pon Jan 11, 2010 1:05 am | |
| Ida BEZ IKAKVI PROBLEMA spava u svojoj kucici (imali ste priliku da je vidite na slikama u nasoj temi), naravno uz dodatak slame od nekih 40-ak cm debljine, tako da kada je napolju hladno prosto moram da podignem krov i poteram je malo da bi je videli ! Kada sam par puta posle njenog ustajanja pipnuo to mesto na kom je lezala, necete mi verovati koliko je bilo toplo ! Uostalom svako ko je imao priliku da proba spavanje u slami moze isto da potvrdi ! Sto se tice drhtanja o tome nema ni govora, pa ni posle ronjenja po snegu ! Malo je problem samo to cesto menjanje slame, jer se ona posle nekih 10-ak dana usitni ! Mi smo medjutim i tome doskocili, jer imamo tu srecu da Tanjini zive na selu, tako da slame imamo i za izvoz !  |
|
 | |
Dolly i'm bigl

Broj poruka: 4862 Localisation: Beograd Datum upisa: 01.11.2007
 | Naslov: Re: Štenad i hladnoća Pon Jan 11, 2010 11:58 am | |
| | Boky&Tanja :: | Ida BEZ IKAKVI PROBLEMA spava u svojoj kucici (imali ste priliku da je vidite na slikama u nasoj temi), naravno uz dodatak slame od nekih 40-ak cm debljine, tako da kada je napolju hladno prosto moram da podignem krov i poteram je malo da bi je videli ! Kada sam par puta posle njenog ustajanja pipnuo to mesto na kom je lezala, necete mi verovati koliko je bilo toplo ! Uostalom svako ko je imao priliku da proba spavanje u slami moze isto da potvrdi ! Sto se tice drhtanja o tome nema ni govora, pa ni posle ronjenja po snegu ! Malo je problem samo to cesto menjanje slame, jer se ona posle nekih 10-ak dana usitni ! Mi smo medjutim i tome doskocili, jer imamo tu srecu da Tanjini zive na selu, tako da slame imamo i za izvoz !  | I nije vam žao što je tamo sama?_________________  "Ko hoće nešto da učini, nađe način, ko neće ništa da učini, nađe opravdanje." |
|
 | |
Boky&Tanja bigl-manijak

Broj poruka: 338 Localisation: Ruma Datum upisa: 07.09.2008
 | Naslov: Re: Štenad i hladnoća Pon Jan 11, 2010 4:33 pm | |
| | Dolly :: | | Boky&Tanja :: | Ida BEZ IKAKVI PROBLEMA spava u svojoj kucici (imali ste priliku da je vidite na slikama u nasoj temi), naravno uz dodatak slame od nekih 40-ak cm debljine, tako da kada je napolju hladno prosto moram da podignem krov i poteram je malo da bi je videli ! Kada sam par puta posle njenog ustajanja pipnuo to mesto na kom je lezala, necete mi verovati koliko je bilo toplo ! Uostalom svako ko je imao priliku da proba spavanje u slami moze isto da potvrdi ! Sto se tice drhtanja o tome nema ni govora, pa ni posle ronjenja po snegu ! Malo je problem samo to cesto menjanje slame, jer se ona posle nekih 10-ak dana usitni ! Mi smo medjutim i tome doskocili, jer imamo tu srecu da Tanjini zive na selu, tako da slame imamo i za izvoz !  | I nije vam žao što je tamo sama? |
A jel vama zao ??? |
|
 | |
|