|
| Autor | Poruka |
|---|
Medena i'm bigl

Broj poruka: 3061 Localisation: Subotica Datum upisa: 25.07.2007
 | Naslov: Leksikon za kuce Pet Sep 21, 2007 5:04 pm | |
| Ime: Medena (a.k.a. Ella) Datum rodjenja: 24. maj 2007. Tezina: 6-7 kila (vlasnica plus ja, pa minus vlasnica) Najbolja drugarica/drug: cetka za wc Hobi: kradja carapa Omiljeno mesto za spavanje: jastuk mog vlasnika Omiljena hrana: tunjevina (mljac!) i ulje iz komsijskih tiganja Omiljeno pice: meka, tj. mleko (zabranjeno voce!) Omiljeni muzicar: rapper Notorious B.I.G.(L.) Omiljena knjiga: Marli i ja Omiljeni film: The Year of the Dog (zbog njega su me uzeli!) Omiljeni kucni aparat: masina za pranje sudja, lizem sadrzaj! Omrazeni kucni aparat: usisivac, grrrrrrr!!!! Cega se najvise plasis: komsijske macke  Pozivamo i ostale kuce da se "upisu" u nas leksikon i dodaju nova pitanja!
Poslednji izmenio dana Pet Sep 21, 2007 5:56 pm, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
 | |
Andrijana i'm bigl

Broj poruka: 2060 Godina: 24 Localisation: Beograd Datum upisa: 02.02.2007
 | Naslov: Re: Leksikon za kuce Pet Sep 21, 2007 5:37 pm | |
| Super ideja! Podržavamo!!!
Ime: Ogy (Agilis) Datum rodjenja: 16. 08. 05. Tezina: 20 kg... Najbolja drugarica/drug: Zulu Hobi: plašenje ljudi, krađa hrane i Mirinh kravica Omiljeno mesto za spavanje: krevet, zavučen ispod jorgana, a glava na nečijem stomaku. Omiljena hrana: pileća džiga!!! Omiljeno pice: jogurt! Omiljeni muzicar: hm... možda Horace Andy i Damian Marley... Omiljena knjiga: Marli i ja Omiljeni film: Ne gledam filmove. Samo Liga sampiona, tenis, i naravno, Zvezda! Omiljeni kucni aparat: Isto ko medena: masina za pranje sudja, lizem sadrzaj! I korpa za prljavi veš! Obožavam da ga izvlačim napolje! Naročito kada dođu gosti... Omrazeni kucni aparat: fen! Cega se najvise plasis: Konja! Definitivno! _________________  |
|
 | |
pipi bigl-manijak

Broj poruka: 308 Godina: 28 Localisation: Beograd (NBG) Datum upisa: 29.12.2006
 | Naslov: Re: Leksikon za kuce Pet Sep 21, 2007 5:57 pm | |
| Ime: Atos (Baster) Datum rodjenja: 24.11.2005. Tezina: 20kg Najbolja drugarica/drug: Dona Hobi: Jurenje Duska (nasa maca) i pokusaji grickanja macije guzice  Omiljeno mesto za spavanje: Fotelja u dnevnoj sobi Omiljena hrana: Koskice  Omiljeno pice: Jogurt Omiljeni muzicar: Omiljena knjiga: Liste iz kladionice, to najcesce "cita" Omiljeni film: Omiljeni kucni aparat: Usisivac (joj sto je zanimljivo juriti i gristi papucicu) Omrazeni kucni aparat: Fen za kosu Cega se najvise plasis: Mice veterinara  |
|
 | |
Ksenija i'm bigl

Broj poruka: 3187 Godina: 36 Localisation: Subotica Datum upisa: 02.05.2007
 | Naslov: Re: Leksikon za kuce Sub Sep 22, 2007 8:49 am | |
| ime:Serena Datum rođenja:31.mart 2004. Težina:13kg najbolji drug:Gilbert Hobi:naterati goste pogledom da me miluju omiljeno mesto za spavanje:box omiljena hrana:sve osim kuvanog persuna omiljeno oice:voda iz kante za zalivanje cveca omiljeni muzicar:Gilbert kada laje i ja odmah za njim omiljena knjiga:bilo koje novine volim da pocepam omiljeni film: omiljeni kucni aparat: omrazeni kucni aparat:kyrbi usisivac cega se najvise plasis:da me Ksenijina mama ili tata ostave na ulici |
|
 | |
Ksenija i'm bigl

Broj poruka: 3187 Godina: 36 Localisation: Subotica Datum upisa: 02.05.2007
 | Naslov: Re: Leksikon za kuce Sub Sep 22, 2007 8:59 am | |
| Ime:Gilbert Datum rođenja:08.oktobar 2003. Težina:15kg Najbolja drugarica:Serena Hobi:lajanje i gledanje ispod kapije Omiljeno mesto za spavanje:box preko od Sereninog Omiljena hrana:kuvano meso sa makaronama Omiljeno piće:voda Omiljeni muzičar: Omiljena knjiga:ovde cemo uzeti papir na kojem piše prevod na mađarski da me moje nove gazde kupuju da dolazim u Suboticu sloboda sloboda i samo sloboda juupi omiljeni film: omiljeni kućni aparat:veš mašina kada uletim unutra u kuću a to nevide gazde obavezno je zapišam omraženi kućni aparat:kyrbi usisivač čega se najviše plašiš:da me gazde vrate nazad u Mađarsku |
|
 | |
Janchee i'm bigl

Broj poruka: 1623 Godina: 30 Localisation: Novi Sad Datum upisa: 06.12.2006
 | Naslov: Re: Leksikon za kuce Sub Sep 22, 2007 9:28 am | |
| Ime: Ziggy (a.k.a. Ringo iz rodovnika  ) Datum rodjenja: 15. jul 2005. Tezina: 16-17 kila (stalno varira) Najbolja drugarica/drug: Drugarica-Tea, a drug-Pera Hobi: sistematsko unistavanje Omiljeno mesto za spavanje: bilo gde na krevetu mojih vlasnika Omiljena hrana: SVE, ali najvise volem DOMACU SUPU i meso iz nje Omiljeno pice: jogurt Omiljeni muzicar: Ziggy Marley Omiljena pesma: Night Nurse Da li imas simpatiju: Periodicno Ko ti je simpatija: Svaka zenska koja dobro mirise Omiljena knjiga: Ako me volis, nemoj me voleti Omiljeni film: Majstori, majstori Omrazeni film: Sam u kuci, svi delovi Omiljeni kucni aparat: Frizider, jer se cesto desi da nesto iz njega i za mene bude Omrazeni kucni aparat: usisivac, kao i fen Cega se najvise plasis: Onog metalnog cuda za sirenje vesa |
|
 | |
blok1 novajlija

Broj poruka: 20 Godina: 21 Localisation: Novi Beograd Datum upisa: 28.09.2007
 | Naslov: Re: Leksikon za kuce Pet Sep 28, 2007 10:18 am | |
| Ime: Snoopy(po rodovniku Macho) Datum rodjenja: 05.09.2002 Tezina: 18kg Najbolja drugarica/drug: drgarice Kaja i Lola, doberman i rot Hobi: lajanje ispred vrata Omiljeno mesto za spavanje: svejedno, samo da je udobno  Omiljena hrana: kifle Omiljeno pice: vocni jogurt Omiljeni muzicar: / Omiljena knjiga: bilo koje novine :X Omiljeni film: Cats & Dogs  Omiljeni kucni aparat: televizor Omrazeni kucni aparat: usisivac, neprekidno rezim na njega Cega se najvise plasis: nezastrasiv sam  |
|
 | |
Anja.. i'm bigl

Broj poruka: 786 Godina: 14 Localisation: Novi Sad Datum upisa: 11.02.2011
 | Naslov: Re: Leksikon za kuce Ned Jul 03, 2011 12:33 am | |
| Ime: Klea Datum rodjenja: 7.5.2011 Tezina: 3 kg i 600 g Najbolja drugarica/drug: hrcak Hrki i anjina papuca Hobi: Penjanje na krevet i kradja papuca Omiljeno mesto za spavanje: KREVEEEEEEEEEEEEEEEEET Omiljena hrana: granule Omiljeno pice: voda Omiljeni muzicar: Djordje Balasevic  poludi kad ga pustimo Omiljena knjiga: Marli i ja Omiljeni film: Cats & Dogs  i Betoven Omiljeni kucni aparat: ves masina Omrazeni kucni aparat: taj zli fen za kosu Cega se najvise plasis: usisivaca i fena za kosu |
|
 | |
Tabasko the Dika i'm bigl

Broj poruka: 2747 Datum upisa: 02.02.2011
 | Naslov: Re: Leksikon za kuce Ned Jul 03, 2011 5:51 pm | |
| Kako nam je ovo do sada promaklo?
Ime: Dika (a.k.a. Tabasko) Datum rodjenja: 7. avgust 2007. Tezina: 15,5 kg Najbolja drugarica/drug: Retriverka Megi sa treceg sprata Hobi: obaranje jastuka sa dvoseda i troseda i valjanje po istim dok su na patosu Omiljeno mesto za spavanje: kucica (krejt cetvorka) Omiljena hrana: pilece sije Omiljeno pice: voda (i jedino) Omiljeni muzicar: Snoop Dogg Omiljena knjiga: sve Snoopy knjige Omiljeni film: The Year of the Dog Omiljeni kucni aparat: mikrotalasna (tu mu se greje kuvani deo obroka) Omrazeni kucni aparat: usisivac Cega se najvise plasis: lavora sa malo vode (za pranje nogu posle setnje)
_________________ "Whoever said you can't buy happiness forgot about little puppies."  |
|
 | |
snoopy i'm bigl

Broj poruka: 1191 Godina: 38 Localisation: Obrenovac Datum upisa: 24.01.2011
 | Naslov: Re: Leksikon za kuce Ned Jul 03, 2011 6:47 pm | |
| Ime: Limbo Datum rodjenja: 9. februar 2011. Tezina: 10 kg Najbolja drugarica/drug: Bokserka BIBI, a od nedavno bate i seke iz legla Hobi: krađa papuča, cipela, i svega što neko zaboravi da skloni Omiljeno mesto za spavanje: Jastuk sa sličicama snoopy-ja Omiljena hrana: granule (a ni roštilj nije loš) Omiljeno pice: voda i pomalo pivo Omiljeni muzicar: volim sve što vole mladi Omiljena knjiga: još ništa nisam pročitao pa ne mogu da znam (sve knjige su dobro sakrili) Omiljeni film: slabo gledam TV Omiljeni kucni aparat: veš mašina, obožavam da gledam kako se okreće Omrazeni kucni aparat: usisivac, mada mogu da se izborim sa njim ako hoću Cega se najvise plasis: još uvek svega pomalo  |
|
 | |
Rona i'm bigl

Broj poruka: 466 Godina: 26 Datum upisa: 29.09.2009
 | Naslov: Re: Leksikon za kuce Pon Jul 04, 2011 12:41 am | |
| Ime: Rona Datum rodjenja: 11. avgust 2009. Tezina: 13-14kg, zavisi koliko hrane uspem da pojedem sa stola Najbolja drugarica/drug: Tedi, Bekana dalmatinka, Bak rot, Zoja polu staf, Mina polu vucjak, Meda labos Hobi: kopanje po kanti za papire u sobi, ciscenje parkica od kostiju Omiljeno mesto za spavanje: krevet i dvosed Omiljena hrana: meso! kuvano, peceno, zivo, nebitno! Omiljeno pice: cesmovaca Omiljeni muzicar: markantni doberman iz dvorista desno, njegove pesme uvek najavljuju prijatelje Omiljena knjiga: slabo citam, vise sam vizuelni tip Omiljeni film: nisam ni provalila da imamo tv u sobi Omiljeni kucni aparat: fen, malo jurim ja njega, malo on mene, i sporet naravno Omrazeni kucni aparat: u stvari ga nemam Cega se najvise plasis: neidentifikovanih letecih/sedecih/strasno izgledajucih objekata po ulici |
|
 | |
Monika i'm bigl

Broj poruka: 1239 Godina: 17 Localisation: Uzice Datum upisa: 17.06.2009
 | Naslov: Re: Leksikon za kuce Pon Jul 04, 2011 11:57 am | |
| Ime: Felix (Sebastijan) Datum rodjenja: 24.4. 2010. Tezina: Oko 18 kg. Najbolja drugarica/drug: labrador Deni, ridzbek Kim, Capo, labrador mix Dzesi, Beka, Bruno... Hobi: Preturanje po smecu, posmatranje kuhinjskog stola, izlezavanje i bezanje od vlasnice kada je ljuta. Omiljeno mesto za spavanje" Krevet i fotelja! Omiljena hrana: Meso! Kobasica najvise! Granule u poslednje vreme i ne volim. Omiljeno pice: sok od pomorandze (uvek ga ukradem vlasnicima iz case), voda. Omiljeni muzicar: Imamo omiljenu pesmu  'Who let the dogs out' Omiljena knjiga: Paa....ne znam sad kako se zovu...vazno je da su mekane da naslonim glavu kad spavam. Omiljeni film: Cats & Dogs, tako je vlasnica saznala za mene. Omiljeni kucni aparat: Masina za sudove- obozavam da lizem prljave,a i ciste sudove. Malo da im pomognem!  Omrazeni kucni aparat: Mozda masina za ves kad pocne da lupa i onda lajem, ili usisivac kad mi usisa vlasnica krzno. Cega se najvise plasis: Gledao sam Underdoga! Niceg se ne plasim! Osim mozda kad Monika uzme povodac i pojuri me.... |
|
 | |
|