II varijanta za ubacivanje slika !!!
1.Odaberite slike koje zelite da stavite na forum
2.Kada ste to uradili, odabrane slike iskopirajte u poseban direktorijum na vasem desktopu
3.Idite na sajt www.servimg.com i tu se registrujte (registracija je besplatna,kada unesete sve potrebne podatke ukljucujuci i vas e-mail oni ce vam poslati poruku na vas mail i klikom na link u prispeloj poruci cete aktivirati nalog).Ovo je potrebno da se uradi samo prvi put!
4.E sada se malo odmorite
5.Idite na sajt www.servimg.com i u okviru File cete imati opciju Browse
6.Kliknite na nju i nadjite sliku koju zelite da postavite na forum (sam sajt ce vam automatski prilagoditi velicinu slike pogodnoj za forum 800px widht za forum)!
7.Sada kliknite na
Host it i sacekajte!!!Ovo moze malo da potraje u zavisnosti od brzine vaseg interneta i velicine slike!
8.Pojavice se zatim nova strana,videcete sliku na njoj i svasta ispisano!
9.Vas samo interesuje ono gde pise BBcode i to ispod Image:
10.Tu sada kliknite jednom da se sve zaplavi,pa onda desni mis,pa onda copy!!!
11.Ostao je samo jos jedan korak, a to je da u okviru mesta gde ste inace i napisali vasu poruku i predstavili se ponovo kliknete deni mis i paste a zatim send!!!
12.Ufff!Eto to je to!!!
Svodi se na isto sto je i Admin napisao samo koristi drugi sajt sa kojim saM do sada imao ok iskustva,nadam se da nisam skroz iskomplikovao!Ima svaki potreban korak i ako nesto zaskripi pitajte!
U krajnjem slucaju mozete poslati slike na e-mail amresu neznamkakodadamime@gmail.com pa cemo ih mi postaviti!